Görüş Bildir
Haberler
Canlılar Aleminde Hangi Familyadansın?

etiket Canlılar Aleminde Hangi Familyadansın?

Cemal Saffet
24.10.2017 - 17:12

Memelilerden misin? Sürüngenlerden mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İzlemekten en çok keyif aldığın film türü hangisi?

2. Gecenin yarısında acıktın, ne yemeyi tercih edersin?

3. Aşk hakkında ne düşünüyorsun?

4. Peki bu yiyeceklerden bir tanesini seçmeni istesek...

5. Yoğun bir haftanın ardından cuma akşamını nasıl geçirmeyi tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Genelde geceleri kaç saat uyuyorsun?

7. En çok kullandığın yalan hangisi?

7. En çok kullandığın yalan hangisi?

8. Son olarak aşağıdakilerden hangisi seni en çok korkutur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sürüngenler!

Sürüngenler!

Yaptığın tercihlere bakacak olursak sen sürüngen familyasına aitsin. Karşılaştığın zorluklar karşısında verdiğin hızlı ve nokta atışı kararlar senin en büyük silahın. Hedeflerine doğru sessiz, sakin ve kararlı ilerliyorsun. İnsanların seni görmesini istediğinde göz önünde olup, görmesini istemediğinde ise kendine bir duvar örüyorsun. Gösterişi sevmediğin her halinden belli oluyor. Sen niteliklerinle ön planda olmayı tercih edenlerdensin!

Memeliler!

Memeliler!

Yaptığın tercihlere bakacak olursak sen memeli familyasına aitsin. Korumacı, sahiplenen yapın ile çevrendeki insanların güven kaynağısın. Arkadaşların başları sıkıştığı zaman çekinmeden senden yardım isteyebiliyor. Sen de sevdiklerin için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırsın. Karşılaştığın zor durumlarda kendinden önce sevdiklerini düşünüyor, ona göre adımlar atmaya çalışıyorsun. Arkadaş canlısı olman çevrendekileri yanında rahat hissettiriyor. Sıcakkanlı yapın ise en dikkat çekici özelliğin!

Kuşlar!

Kuşlar!

Yaptığın tercihlere bakacak olursak sen kuş familyasına aitsin! Ortamların dikkat çekenisin. Özel bir çaba sarf etmemene rağmen söylediğin bir söz ya da yaptığın bir hareketle gözler daima senin üzerine çevriliyor. Özgürlüğüne düşkün yapın seni her ne kadar başına buyruk olmaya itse de arkadaşlıkların senin için çok değerli. Kendi ayakların üstünde duruyor ve çevrendekilere örnek oluyorsun. İçinden geldiğin gibi yaşıyorsun ve bizce bu en eşsiz özelliğin! :)

Balıklar!

Balıklar!

Yaptığın tercihlere bakacak olursak sen balık familyasına aitsin! Gürültülü ortamlardan çok sakin ortamlarda takılmayı seviyorsun. Kendinle başbaşa kalıp düşünmeyi, kararlar almayı bir rutin haline getirmişsin. Elde ettiğin başarıların birçoğu da bu alışkanlığında gizli. Çevrendeki insanlar tarafından ulaşılmaz gözüktüğün için insanlara biraz soğuk geliyorsun. Ama seni tanıdıklarında ne kadar sıcak bir karakterin olduğunu görüyorlar. Duruşunu şartlar ne olursa olsun bozmuyorsun. Aynen devam! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
583
212
129
74
43
36
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

memeli................................ istifimi hiç bozmamışım ha insanda da memeli hayvanda da memeliyim vay amk.))