Görüş Bildir
Haberler
Canlanmanın, Neşenin, Heyecanın Elementi Ateş! Koç, Aslan ve Yay Burçlarını Masaya Yatırıyoruz!

Canlanmanın, Neşenin, Heyecanın Elementi Ateş! Koç, Aslan ve Yay Burçlarını Masaya Yatırıyoruz!

Lunami
21.10.2022 - 16:33

Ateş burcu olanları aşağıya alalım, söyleyeceklerimiz var! ♈♌♐

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu ateş burçları da neyin nesi diyenler için;

Bu gruba sahip olan burçlar Koç, Aslan ve Yaydır. Sahip oldukları en güçlü özellikleri enerjik, hevesli ve yaratıcı olmalarıdır. Ateş elementine sahip olan burçları anlamak için tutkularıyla başa çıkabilmeniz gerekirken, daima aktif ve hayata karşı onlar gibi heyecanla yaklaşmanız gerekir.

1. Koç Burcu;

1. Koç Burcu;

Koç burçları genelde enerjik bir yapıya sahiptir. Her şeyde birinci olma arzuları sebebiyle her zaman hareket ve rekabet halindedirler. Düşünmeden hareket edip eyleme geçmekten keyif aldıkları için onları sürekli aktif halde görmeniz normaldir. 😅

Zodyak burçlarının en rekabetçisi olan Koç burçlarının yöneticisi enerjinin ve mücadelenin gezegeni olan Mars'tır.

Risk, Koç burçlarının göbek adıdır desek abartmış olur muyuz? Pek sanmıyorum... Bir şeyi denemek ve risk almak tam onlara göredir ve birçok kişinin cesaret edemediği şeylerin altından hep Koç burçları çıkar. Dik başlı ve sabırsız olmaları da tabii ki bu eylemlerin nereden geldiğini fark etmemizi sağlıyor.

Kendileri gibi enerjik olan Yay ve Aslan burçlarıyla anlaşmaları kolaydır.

Heyecan ve enerji dolu olmaları sebebiyle en iyi Yay ve Aslan burcuyla anlaşan Koç burçları yenilikçi ve dinamik olan İkizler burcu ile de keyifli bir ilişki kurabilirler.

Boğa burcu gibi daha yavaş ve sakin, Oğlak burcu gibi tutumlu ve sadık ve Başak burcu gibi eleştirici özellikleri taşıyan burçlarla Koç burçlarının uzlaşmaları zor olduğu gibi herhangi bir konu da bile bazen anlaşmaları da güç olacaktır.

2. Aslan Burcu;

2. Aslan Burcu;

Sahne ışıklarının daimi sahibi olan Aslan burçları gösterişten hoşlanırlar ve aynı zamanda da özgüvenleri çok yüksektir. Resmen doğuştan bir öndermiş gibi inisiyatif alma ve karmaşık sorunları çözme konusunda da tam bir lider gibi davranır. Ateş elementinin verdiği enerji sayesinde genelde cana yakın ve hayat dolu olsalar da gururunu kıracak herhangi bir söylemle karşılaştığında ateş gibi parlayabilir ve yakabilir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gün ışığı gibi parlayan Aslan burçlarının yönetici gezegeni Güneş'tir.

Gezegeni Güneş olan birinin bu kadar şaşaalı ve parlak olması zaten kaçınılmaz...Girdiği ortamlarda en çok dikkat çeken kişiler genelde Aslan burçları olur çünkü sahne ışıklarını üzerlerinde taşımayı her zaman iyi bililer ve bunun diğerlerinin de fark etmemesi işten bile değildir.

Ateş grubundan olan Koç ve Yay ile daha iyi anlaşırlarken denge sağladıkları durumda İkizler ve Kova ile de anlaşabilirler.

Tutkulu ve enerjik olan Koç burcu, macera ve eğlenceyi seven Yay burcu ve hayata coşkulu olan İkizler ile Aslan burçları sağlam bir ilişki kurabilirler. Hayata ve olaylara yaklaşımlarında farklılıklar olsa da birbirlerini dengeledikleri ölçüde Kova burcu ile geçinmek istedikleri zaman anlaşmaları çok da zor olmayacaktır.

Öte yandan birbirine neredeyse birbirlerine zıt olan Oğlak burcu, özellikle parasal anlamda tutumu seven Boğa burcu ve ne kadar güçlü karaktere sahip olsalar da ortak noktada uzlaşması zor olan Akrep burcu ile kolay kolay anlaşmaları beklenemez.

3. Yay Burcu;

3. Yay Burcu;

Değişimden, yenilikten ve maceradan hoşlanan Yay burçları değişikliğe çok kolay adapte olur pek çok duruma kolaylıkla uyum sağlayabilirler. Özgürlük onların doğasında vardır ve seyahat etmeye, öğrenmeye ve bilgiye daima açıktırlar. Yay burçlarını anlamak için hızlarına yetişmeniz ve bu hıza ayak uydurabilmeniz gerekir. 🤭

Zodyak burçları arasında en iyimser ve ilham verici olan Yay burcunun yöneticisi şans gezegeni olan Jüpiter'dir.

Meraklı Yay burçları kendileri gibi bizi de öğrenmeye, hayatın anlamını bulma arayışına itebilirler. Eğer bundan keyif alan biriyseniz Yay burcu ile vakit geçirmek hayatınızda yapacağınız en eğlenceli şeylerden biri olacaktır. Bazı zamanlar sonunu düşünmeden hareket edip hemen olayın üstüne atlamaları genelde doğalarında olan bağımsızlıktan kaynaklı olduğu için hayatlarında bazı istenmeyen sorunlar yaşayabilirler.

Ateş elementine sahip olan Koç ve Aslan burçlarıyla iyi anlaşırken, yaratıcılığıyla ön plana çıkan Kova burçlarıyla da kolaylıkla anlaşabilirler.

Koç ve Aslan burcunun eğlenceye ve maceraya kucak açan tarafı Yay burçlarının hoşuna gider. Değişim ve çeşitlilikten rahatsız olmayan ve maceraya açık olan Kova burçları da Yay burcu için kolay ilişki kurabileceği burçlardandır.

Lakin tutumdan ve evcimen bir hayat tarzından hoşlanan Boğa burcu, neredeyse Yay burcuna zıt olan Başak burcu ve daha sorumlu ve güvende olmayı, hissetmeyi seven Oğlak burcu ile kolay kolay anlaşmaları pek mümkün değildir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
4
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Betül

Yay ve kova mı pehhhh yalan

Diğdem Çakır

Masaya yatırırsam onlara büyük ihtimal zarar veririm, çevrem sağ olsun hiç haz etmem kendilerinden🤣