Görüş Bildir
Haberler
Cami İmamı, Müezzinin Kulağını Isırdı İddiası: Soruşturma Başlatıldı

Cami İmamı, Müezzinin Kulağını Isırdı İddiası: Soruşturma Başlatıldı

Çorum'da bir camide görev yapan iki din adamı 'kapı kapatma' meselesi yüzünden birbirine girdi. İddiaya göre cami imamı kavga sırasında müezzinin kulağını ısırdı. Tekmeli tokatlı kavga cemaatin araya girmesi ile son buldu. Aldıkları darp raporlarıyla birbirlerinden şikayetçi olan imam ve müezzin hakkında savcılık soruşturma başlattı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Basına yansıyan bilgilere göre olay şu şekilde:

İki gün önce sabah namazı kılındıktan sonra camideki imam odasında Kuran okuyan müezzin H.T. ile dışarı çıkarken odanın kapısını açık bıraktığını iddia ettiği imam F.Y. arasında tartışma yaşandı. 

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü, imam ve müezzin tekme tokat birbirine girdi.

İddialara göre imamın ısırdığı müezzinin kulağı kopma noktasına geldi. Tedavi için Hitit Üniversitesi Hastanesi’ne giden müezzinin kulaklarının arkasına çok sayıda dikiş atıldı.

Olayın ardından hem imam hem müezzin darp raporu alarak birbirlerinden şikâyetçi oldu.

Müezzin: 'Yaptıklarının hiç hoş olmadığını söylediğim'

Müezzin: 'Yaptıklarının hiç hoş olmadığını söylediğim'

Müezzin H.T.'nin polis merkezindeki ifadesinde, 'Olayın olduğu gün sabah namazını kılmak için camiye geldim. Ezan okunduktan sonra cami içerisindeki imam odasına geçtim, Kuran okumaya başladım. İmam F.Y., bulunduğum odanın kapısını açıp dışarıya çıktı. Ben de kendisine odanın kapısını kapatmasını söyledim. İmam F.Y.,  bana doğru kışkırtıcı hareketlerde bulundu. Ben de kendisine bu hareketlerinin sıkıntı oluşturduğunu, yaptıklarının hiç hoş olmadığını söylediğimde üzerime yürüdü ve beni darp etmeye başladı. Ben de kendimi korumaya çalıştım ve ona vurup vurmadığımı hatırlamıyorum. Sonra kavga bitti ve hastaneye giderek, darp raporu aldım. Şikâyetçiyim' dedi.

İmam: "Bana 'seni parçalarım' dedi."

İmam: "Bana 'seni parçalarım' dedi."

İmam F.Y., ise ifadesinde olay anını anlatarak, 'Olay günü sabah namazını kıldırmak için görevli olduğum camiye gittim. Camide müezzin olarak görev yapan H.T., sabah namazının sünnetini kılıp Kuran okumak için caminin diğer bir bölümüne geçtiğim sırada, bana 'seni parçalarım' dedi. Ben de geri dönüp, 'beni neden parçalıyorsun' diye sordum. Sonra birden bana yumruk atıp, darp etmeye başladı. Ben de kendisini ittim ve yumruk attım. Sonra kavga sonlandı ve ben kendimi dışarıya attım, baktık ki, yüz kısmımdan kan geliyor. Hemen hastaneye gittim ve darp raporu altım. Ben bu kişiden şikâyetçiyim' ifadelerinde bulundu.

Soruşturma başlatıldı, görev yerleri değiştirildi

Kavga ile ilgili Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatırken imam ve müezzin kentteki farklı camilerde görevlendirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
84
14
9
7
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tahir Boz

Az verip arattırma, çok verip kudurtturma, diye bir deyim vardır, on paralık imamlara, 4 binlira maaş verirsen kudururlar, birbirlerini şapmaya kalkarlar.

Cingıl Bellz

Çekinmeyin lan; "camide sadomazoşist sekslerken aşırıya kaçtık" diyebilirsiniz. Marjinaliz biz, anlarız. Yargılamayız ki.

Pickle Rick

İyi gene sikmemiş.