Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun Sevgilisi Bakın Kim Çıktı? İşte İlk Görüntüler...

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu'nun Sevgilisi Bakın Kim Çıktı? İşte İlk Görüntüler...

Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Sedat rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Feyyaz Şerifoğlu'nun sevgilisi ortaya çıktı. Şerifoğlu'nun bir dönem Miss Turkey'e de katılan dizi oyuncusu Sema Bezek ile birlikte oldukları iddia edildi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcu Biricik ile başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterini oynayan Feyyaz Şerifoğlu'nun sır gibi sakladığı kendisinden 5 yaş büyük spiker sevgilisi bakın kim çıktı. İşte detaylar...

İlk olarak O Ses Türkiye yarışmasıyla hayatımıza giren Feyyaz Şerifoğlu, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Can karakteriyle geniş çevrelerce tanınmayı başardı.

Bir süredir Camdaki Kız dizisinde Sedat karakterine hayat veren Şerifoğlu'nun özel hayatı merak konusu olmuştu.

Kırmızı Oda ve Camdaki Kız dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan oyuncu Feyyaz Şerifoğlu, kız arkadaşı ile ilk kez görüntülendi. Snob Magazin'in haberine göre; dizi oyuncusu Semiha Bezek ile Alaçatı'da görüntülenen Şerifoğlu, burada Bezek ile şarkılar söyleyip eğlendi.

30 yaşındaki ünlü oyuncunun sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı. Şerifoğlu'nun Kanal D Haber Hafta Sonu sunucusu Merve Dinçkol ile birliktelik yaşadığı öğrenildi. Şerifoğlu ve Dinçkol, Rumelihisarı'nda kahvaltı çıkışı böyle görüntülendi. İkili, özel hayatlarıyla ilgili gelen sorularını yanıtsız bıraktı.

Merve Dinçkol'un Feyyaz Şerifoğlu'ndan 5 yaş büyük olması da dikkatlerden kaçmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın