Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Camdaki Kız 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kanal D'nin yeni dizisi Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız dizisi 15. bölüm fragman görüntüleri ve özet detayları haberimizde. İşte Camdaki Kız 15. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları..

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Camdaki Kız 15. yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Aşk, tutku, gerilim dolu sahneleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 15. yeni bölüm fragman görüntülerinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı Camdaki Kız 15. yeni bölüm fragmanı...

Camdaki Kız 14. Bölümde Neler Oldu?

Camdaki Kız 14. Bölümde Neler Oldu?

Nalan, Sedat'la yakınlaşmaya karar vermişken haberi olmadan Cana engeline takılır. Sedat'ın tek derdi ise Cana'yla birlikte olmaktır. Nalan'a gelen telefon ise Hayri'den yardım istemesine neden olur. Çünkü Feride ortada yoktur ve Nalan ne yapacağını şaşırır. Hayri'nin yardımıyla odaya giren Nalan, Feride'nin gizlediği sırlarlar yüzleşemeden resmen evden kovulur. Hayri'nin Nalan'a karşı olan yaklaşımı ve ilgisi Nalan'ı son derece şaşırtır.

Diğer yandan Rafet'in kıymetli olarak gördüğü otel ihalesini almayı hedefleyen Sedat bambaşka yollar denemeye kalkar. Cana'nın ağından kurtulamaması ise Sedat'ın başına bela olur. Çünkü Sedat'ın Cana'yla görüşmek için söylediği yalan gittikçe büyür.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın