Görüş Bildir
Haberler
Çağlayan Çetin Kimdir? Çağlayan Çetin'in Mesleği ve Kariyer Yaşamı Hakkında Merak Edilenler

Çağlayan Çetin Kimdir? Çağlayan Çetin'in Mesleği ve Kariyer Yaşamı Hakkında Merak Edilenler

Finans sektörünün tanınmış isimlerinden biri olan Çağlayan Çetin, kariyer hayatı boyunca yurt içi ve yurt dışında üst düzey görevler üstlenmiştir. Çağlayan Çetin, Londra merkezli ilk Türk yatırım bankası Dome Group'un kurucu ortağı ve eski yöneticisidir. Çetin, 2021 yılından bu yana da Trendyol'da görev yapıyor. Son günlerde piyasaya sağladığı güven ve deneyimiyle yeniden gündem olan Çağlayan Çetin'in, bakanlık oluşumlarında da ismi geçtiği iddia ediliyor. Peki, Çağlayan Çetin Kimdir? Çağlayan Çetin'in mesleği nedir? 

İşte, Çağlayan Çetin'in eğitim hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağlayan Çetin Kimdir?

Çağlayan Çetin Kimdir?

Çağlayan Çetin, Almanya Bremen'de dünyaya gelmiştir. Türk ve Alman vatandaşı olan Çetin, İngilizce, Almanca, Türkçe ve İspanyolca bilmektedir. 

Çağlayan Çetin, evli ve iki çocuk babasıdır.

Çağlayan Çetin'in Kariyeri

Çağlayan Çetin'in Kariyeri

Çağlayan Çetin, kariyeri boyunca finans sektöründe yurt içi ve yurt dışında pek çok üst düzey görev üstlenmiştir. Çetin, Londra merkezli ilk Türk yatırım bankası Dome Group'un kurucu ortağı ve eski yöneticisidir. 

Çağlayan Çetin, daha önce Goldman Sachs Türkiye Başkanlığı ve Deutsche Bank Avrupa Eş Başkanı olarak görev almıştır. 

Çetin, Şubat 2021 tarihinden beri Trendyol Grup Başkanı olarak görev yapmaktadır. Çağlayan Çetin, Trendyol Grup Başkanı olarak yeni yatırımlar, yatırımcı ilişkileri ve büyüme stratejilerinden sorumludur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın