Görüş Bildir
Haberler
Çağla Şıkel’den Best Model Açıklaması Geldi!

Çağla Şıkel’den Best Model Açıklaması Geldi!

dila bahar
27.10.2021 - 17:19

Miss Turkey 1997 güzeli Çağla Şıkel, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Şıkel, Best Model ve Erkan Özerman hakkında çıkan iddialar hakkında da konuştu. Şıkel, 'Erkan Özerman büyüğümüzdür, saygı duyuyorum kendisine. Kulislerde dönen olaylarla ilgili hiçbir fikrim yok.' ifadelerini kullandı. Peki, Çağla Şikel hangi açıklamalarda bulundu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çağla Şıkel, bir arkadaşı ile Etiler'de baş başa yemek yedi. Mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şıkel, geçtiğimiz günlerde söylediği iddia edilen 'Fakir bir erkek ile evlenebilirim' sözleri ve Best Model yarışması hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Erkan Özerman Saygı Duyduğum Birisi"

"Erkan Özerman Saygı Duyduğum Birisi"

Erkan Özerman ve Best Model'le ilgili çıkan iddialarla yanıt veren Şıkel, 'Mesleğimi çok uzun süre yaptım ama benim Best Model yarışması ile ilgili hiçbir ilgim yok' dedi. Şıkel, 'Erkan Özerman büyüğümüzdür, saygı duyuyorum kendisine. Ben Türkiye Güzellik Yarışması'ndan çıkmış birisi olarak arkadaki kulislerde dönen olaylarla ilgili hiçbir fikrim yok. Yorum yapmam da çok yanlış olur.”açıklamalarında bulundu.

Best Model Türkiye’de Neler Olmuştu?

Best Model Türkiye’de Neler Olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 34. Best Model Türkiye yarışmasında Oğulşat Gagşalova ve Bartu Dilmen birinci oldu. Yarışmada 'Best Smile' güzeli seçilen Elmas Yıldız ise, yarışmanın ardından şoke edici iddialarda bulundu. Birincinin yarışmadan önce belli olduğunu söyleyen Yıldız, organizasyon sorumlusunun erkek yarışmacılara 'Erkan Özerman’a kim masaj yapmak ister?' şeklinde mesajlar attığını ve olumsuz cevaplar karşılığında 'Yarışmada görürsün' dendiğini ileri sürülmüştü. Yaşananların ardından Erkan Özerman, sessizliğini bozdu. Özerman, 'İddia edilenlerin tamamı yalan. İddia edildiği gibi hiçbir yarışmacıyla sözü geçen sohbetlerim olmadı. Kimseye vaatlerde bulunmadım. Dereceye giremeyenler kinlerini kusup reklamlarını yapıyor. Kim benim odama yarışmacılardan birinin geldiğini görmüş? Kim yarışmacılardan masaj istediğime şahit olmuş? Olmayan konuşmaları olmuş gibi gösteriyorlar. Ben bu konuda ne yapabilirim. Sadece dava açabilirim. Öyle de yapacağım. Avukatımla konuştum. Dava açacağım.' diyerek hakkında çıkan iddiaları reddetti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın