Görüş Bildir
Haberler
Burcunuza Göre Evinizin En Güzel Köşesine Yerleştirebileceğiniz Saksı Çiçekleri

Burcunuza Göre Evinizin En Güzel Köşesine Yerleştirebileceğiniz Saksı Çiçekleri

Saksı çiçekleri evimize hareket katan, baktıkça içimizi açan mükemmel bitkilerdir...

Bu bitkilerden bazılarının bakımı çok kolayken bazılarının bakımı oldukça zordur. Biz de burcunuza göre hangi bitkinin bakımını üstlenmeniz gerektiğini bu içeriğimizde inceledik. Buyrun, keyifle okuyun ve size uygun saksı çiçeğini evinizin en güzel köşesine yerleştirin...🌸🌺🌼🌹💐

Kaynak: http://www.elledecor.com/design-decor...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç - Kaktüs

1. Koç - Kaktüs

Koç burçları oldukça maceraperest ve hırslıdır. Bu yüzden dünyanın bir ucuna bile gitseler kaktüs gibi rahat gelişebilecek bir bitkiye sahip olmaları gerekir. Güçlü ve koruyucu kaktüs bitkisinin koç burcunun ateşli kişiliğini tamamlayacağı aşikârdır.

2. Boğa - Yeşim

2. Boğa - Yeşim

Yeşim bitkisi yavaş ve sabit bir hızla büyür. Boğa burcunun sağlam ve güvenilir kişiliğiyle tam olarak örtüşür, uzun ömürlü ve dayanıklı bir bitkidir.

3. İkizler - Hava bitkisi

3. İkizler - Hava bitkisi

Gelecekte hangi maceraya atılacağını düşünen ikizler burcu çoğu zaman kendini bulutların içinde bulur. Benzer şekilde, hava bitkisinin kökleri tam olarak yetişmez ve evin herhangi bir köşesine saksıya koyulmadan taşınabilir.

4. Yengeç - Kaşık çiçeği

4. Yengeç - Kaşık çiçeği

İlk bakışta barışçıl bir his uyandıran kaşık çiçekleri hoş ve yumuşak görünseler de, inanılmaz derecede güçlüdürler. (Tıpkı yengeç burçları gibi

Zararlı kimyasalları havadan ayıran doğal temizleyiciler olarak görev yaparlar.

5. Aslan - Kauçuk ağacı

5. Aslan - Kauçuk ağacı

Kauçuk ağaçları tıpkı aslan burcu gibi dikkatleri üzerine toplamayı seven bir bitki türü. Bulundukları odada hemen kendilerini belli ederler ve aslan burcunun kişiliğine en yakışan bitkilerdendir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak - Açelya

6. Başak - Açelya

Ayrıntılara son derece önem veren başak burçları açelyaya bakabilecek nadir kişilerdir. Bu bitkiler aşırı ilgi isteyen türden olsalar da onların güzelliği fazladan çaba harcamaya değer.

7. Terazi - Tavşan kulağı

7. Terazi - Tavşan kulağı

İnsanın ruhunu okşayan bir kişiliğe sahip terazi burçlarına son derece uygun türden bir bitkidir tavşan kulağı. Onlar mutluluğu ararlar, bakımları da aşırı kolaydır. Bu yüzden tavşan kulağının bakımında endişelenilmesi gereken pek bir durum yoktur.

8. Akrep - Aeonyum

8. Akrep - Aeonyum

Sadık ve gerçek bir arkadaş olmasına rağmen, başkalarına güvenme konusunda sıkıntı yaşar akrep burçları.

Bu burca benzer olarak aeonyum bitkileri de tek başlarına ekildiklerinde ciddi bir büyüme gösterirler ve güneşlenmeyi çok severler.

9. Yay - Deve tabanı

9. Yay - Deve tabanı

Yay burcu kişileri deve tabanı bitkisini gördüğünde onu evinin bir köşesinde sergilemek için sabırsızlanacaktır. Sadece özgürlük hissi uyandırmaz deve tabanı bitkisi, aynı zamanda heyecan vericidir ve evinize koyduğunuz her yeri hemen hareketlendirir.

10. Oğlak - Ananasgiller

10. Oğlak - Ananasgiller

Hem duyarlı hem de iddialı bir burç olan oğlak burcu kişileri için bu bitki biçilmiş kaftan. Onun hızlı büyümesini ve güçlü olmasını istiyorsanız, tıpkı oğlak burcu kişilerinin başkalarından yapmalarını umdukları gibi ona kibarca davranın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova - Reks (kral) begonya

11. Kova - Reks (kral) begonya

Bu bitkideki renkli yapraklar hayal kurmayı çok seven ve meraklı kova burcu için mükemmeldir. Kalp şeklindeki yaprakları sayesinde her gördüğünüzde sizi mutlu eder.

12. Balık - Kurdele çiçeği

12. Balık - Kurdele çiçeği

Son derece empatik ve yardımsever bir kişiliğe sahip olan balık burcunun çiçeği: Kurdele çiçeği.

Uzun ömürlü ve dayanıklı kurdele çiçeği, evinizin en kuytu köşesinde bile hayatta kalmayı başarabilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
47
33
24
21
19
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aynur Tagiyeva

koc olarak kaktuslere tapiyorum.Evimizin her yeri minik minik kaktuslerle kapli❤️

carrie

en guzeli benimki )) Ayrıntılara son derece önem veren başak burçları açelyaya bakabilecek nadir kişilerdir. Bu bitkiler aşırı ilgi isteyen türden olsalar d... Devamını Gör

N. Akkiraz

en güzeli kaktüs yav şirin şirin