Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Söyle, Yapman Gereken Spor Nedir Öğren!

etiket Burcunu Söyle, Yapman Gereken Spor Nedir Öğren!

Yapman gereken çok basit; burcunu seç ve yapman gereken sporu öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi bize burcunu söyle!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Kickboks" çıktı!

Koç, sen daima bir numara olmak istersin. Çünkü sen oyuna, oynamak için

değil kazanmak için girersin. Bu yüzden sana en uygun spor Kickboks. Kazanmak için her şeyi yapabileceğin ve biraz da bencil olabileceğin için takım

oyunları pek sana göre değil. Bir de sen sonunda mutlaka bir kazananın ve

kaybedenin olduğu müsabaka tarzı sporlardan daha çok keyif alıyorsun. İşte

heyecanı yüksek, hırsını ve azmini sonuna kadar gösterebileceğin bir spor, daha ne olsun.

"Pilates" çıktı!

İşte tam bir keyif düşkünü. Aman Boğa sana hızlı olmasın da ne olursa olsun değil mi? Hatta spordan sonra hemen bir masaj olsun ya da sauna. Boğa'cım sen böyle kendini fazla yormayacağın, kasmayacağın sporları seviyorsun. Bu yüzden senin için Pilates çok uygun. Böyle bak yattığın yerden yapıyorsun bu sporu, oh ne rahat tam senlik. Neyse fazla da abartmayalım tabii ki senin ne kadar kararlı ve kafana bir şey koyduğunda onu yerine nasıl getireceğini de çok iyi biliyoruz. Pilates sana çok iyi gelecek inan ki. Hadi başla fazla vakit kaybetmeden.

"Bisiklet" çıktı!

Çabuk sıkılan İkizler için bisiklete binmek muhteşem bir şey! En sosyal ve

eğlenceli burçlardan biri İkizler, yani sensin biliyorsun. Bu yüzden senin özgürlüğü sonuna kadar hissedebileceğin, istersen kafanı dinleyip sakin yerlere gidebileceğin istersen ay sıkıldım kendimden biraz da sosyalleşip başka insanları darlayım diyerek şehrin içine karışabileceğin harika bir spor dalı. Eğer istersen bir bisiklet kulübüne yazılıp grup halinde turlara da çıkabilirsin. Ama çıkma yaaa. Şimdi sen belli etmezsin de biraz egolusun. Öyle başkasına ayak uydurmak, takım oyunları filan pek sana göre değil. Tamam ya da ne istiyorsan onu yap çünkü sen böyle mutlusun…

"Yüzme" çıktı!

Sevgili Yengeç, sen bir su grubu burcu olduğun için midir nedir su sporlarında çok başarılı oluyorsun. Su ile ilgili yelken, dalış, sörf gibi birçok sporu başarıyla icra edersin ama yüzmek senin için bambaşka bir keyif. Yani nasıl desek böyle hani kendini 20 yıldır gurbetteymişsin de vatanına dönmüş gibi hissediyorsun. Suyun içinde salına salına, vakur bir ahenk ile yüzmek seni kendine getiriyor. E bir de biliyorsun vücudun her yerinin çalıştığı tek spor, yüzmek. Git kendini at sulara, tatilde çıkma denizin içinden. Ama dönerken de fazla üzülüp kendini harap etme. Çok hassassın sen, kıyamam…

"Voleybol" çıktı!

Ormanın kralı modern dünyanın içinde de en önde olmalı! Aslan bu, daralmaya gelmez, ona böyle büyük ve geniş alanlar hatta araziler lazım. Üstelik rekabeti sonuna kadar hissedip kendini bulunduğu ortamda lider ilan etmeli. Tüm gözler onu izlemeli. Senin için voleybol harika bir seçenek Aslan. Belli bir grupta öne çıkacak ve ne kadar popüler olduğunu tüm estetik varoluşunla göstereceksin. Saygılar efendim...

"Golf" çıktı!

Titiz mi titiz, düzenli mi düzenli burcumuz Başak; spor yapacakmış efendim. Ay nasıl yapacaksın sen, üstün başın kirlenmesin diye evden çıkmıyorsun. O yüzden böyle doğa sporları filan hiç sana göre değil. Bir yandan da disiplinlisin ama. Sen bu yüzden her daim şık ve tertemiz olacağın, yavaş emin adımlarla ilerlediğin bir şeyle uğraşmalısın. O da tabii ki Golf. Golf de biraz zengin işi değil mi diyeceksin ama statüsü yüksek, gösterişli sporlara da bayılıyorsun bizden saklama şimdi. Sen bir şekilde inersin o yeşil sahalara, ayağına toz değmeden yaparsın sporunu da.

"Tenis" çıktı!

Kalabalığı sevmez ama partnersiz de yapamaz. Bir iş yaparken yanında illa ki biri olacak. Yalnız kalmak asla sana göre değil. Ama bir de öyle bir spor seçecek ki hem estetik duracak, böyle kendini çok alımlı ve karizmatik gösterecek hem de deli gibi kalori yakacak. İnsan gerçekten oldu canım başka, üstüne çukulata sosla fıstık da ister misin demek istiyor ama biz sana onu da bulduk. Evet senin için tenis en güzel spor. Gerçi partnerli olan her türlü sporu yaparsın ama tenis senin vazgeçilmezin olacak bize güvenebilirsin.

"Bungee Jumping" çıktı!

İyisi, daha iyisi, en iyisi! Senin kadar mükemmeliyetçi, sınırlarını zorlayan bir burç var mıdır acaba? İlla bir değişik olacak; en zor olanı, en aşırısını sen yapacaksın değil mi? Ama bu yönünü de takdir etmiyor değiliz hani. Senin de farkın bu be! İşte sana bu farkını ortaya koyacak muhteşem bir spor: Bungee Jumping. Adrenalin, sıra dışı, çelik gibi bir yürek ve sonsuz bir güç. Aradığın her şey bu sporda. Bu yaz başlıyorsun ve bunu bir alışkanlık haline getiriyorsun tamam mı?

"Zumba" çıktı!

Ah şu Zodyak’ın en hareketli, en enerjik, en sempatik burcu Yay. Sana öyle

odaklanmak, disipline girmek gelmez. Yavaşlık da asla sana göre değil. Bu

yüzden sen kesinlikle Zumba yapmalısın. Dünyanın belki de en eğlenceli sporu Zumba. Açıyorsun müziği başlıyorsun dans etmeye. Hem de istediğin gibi, hem de ölümüne saçmalayarak, hem de hangi şarkıyı istiyorsan onda. İster evde, ister bir spor salonunda, ister tek başına, ister sevgilinle arkadaşlarınla.

Daha ne olsun be! Başla kurtlarını dökmeye.

"Trekking" çıktı!

Sevgili Oğlak sen tam bir dağ keçisisin. Kızma hemen biz demiyoruz Zodyak'ta öyle gösteriyor :) Şaka bir yana atlamak, zıplamak, uzun yürüyüşlere çıkmak hatta yer yer deliler gibi koşmak tam sana göre. Bu yüzden senin için en ideal spor trekking. Üstelik keşfetmeyi seven ruhuna yeni yerler görmek ve o huzuru deneyimlemek çok iyi gelecek. İster yaz olsun ister kış, sen yeter ki kendini yollara vurmak iste!

"Basketbol" çıktı!

Kova burcu hareketli sporlara bayılır. Hatta onların kanlarının hızlı aktığına dair bir rivayet vardır. Hızlarına yetişmek imkansız gibi bir şeydir. Sevgili Kova, sen aynı zamanda bir takım insanı olduğun için de basketbol senin için harika bir spor. Deli gibi ter atacak, takım arkadaşlarınla ölesiye şakalaşıp bolca eğleneceksin. Senin ne kadar sıkılgan bir yapın olduğunu, arkadaşsız kalsan sıkıntıdan öleceğini adımız gibi biliyoruz. O yüzden kendine hemen bir grup kur ve zaman kaybetmeden başla.

"Yoga" çıktı!

Duygusal ve spiritüel karakterli Balık; sen istiyorsun ki ben ne işle meşgul olursam olayım benim ruhum da doysun. Yaptığım spor da öyle; hem ruhuma

hem de vücuduma iyi gelsin. Ah canım benim o kadar haklısın ki. Biz de onu

diyorduk işte bu yüzden sen kesinlikle Yoga’ya başlamalısın. Hani laf aramızda şurada biz bizeyiz, sen azıcık tembelsin de. Yoga seni fazla yormayacaktır da emin ol. Yoga ile tüm çakralarını açacak, bedeninin sınırlarını birazcık zorlayacak, hem zihinsel hem de fiziksel bir huzura kavuşacaksın minnoşum. Senin için biçilmiş kaftan!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
308
134
126
78
36
28
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ece Türken

bungee jumping 😎✋

Defne Uçar

yay burcuyum ama açıklamada söylediğiniz gibi çok hareketli biri değilimdir ayrıca dans etmekten nefret ederim