Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç Yılbaşı Gecesi Nasıl Eğleneceğini Söyleyelim!

Burcunu Seç Yılbaşı Gecesi Nasıl Eğleneceğini Söyleyelim!

Mia Zona
15.12.2020 - 17:00

Sosyal mesafeli yılbaşı eğlencenin nasıl geçeceğini öğrenmek için burcunu seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç burcu için yılbaşı gecesi...

Duygusallığıyla ön planda olan bir Koç burcu olarak yılbaşı eğlencesinde biraz aykırılık aradığın söylenebilir. Senin için çok fazla kişinin gittiği klasik partiler pek cezbedici değil. Bu sene partilere katılamayacağımız için yakın arkadaşlarınla birlikte evde kendi sessiz diskonuzu oluşturabilir, temizlemeye üşenmeyecekseniz de neon boyalarla çılgınca eğlenebilirsiniz. 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Boğa burcu için yılbaşı gecesi...

Midesinin isteklerine yenik düşerek sürekli olarak yemek yiyen Boğa burçları burada mı? Senin için yılbaşı eğlencesinin en güzel kısmı, birbirinden leziz yemeklerin yendiği an! Yılbaşında sevdiklerinle birlikte yemek yerken dedikodular yapıp bol kahkahalar atacağına şüphe yok. 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

İkizler burcu için yılbaşı gecesi...

Aslında bu yılbaşında güzel bir yolculuğa çıkmak sana çok iyi gelecekti ama malum pandemi sürecindeyiz. Onun yerine en sevdiğin insanlarla birlikte arkada güzel bir müzik eşliğinde her konudan bahsedeceğiniz -özellikle de bomba dedikodular 😝- bol muhabbetli, kahkahalı bir yılbaşı eğlencesine hazır ol. 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Yengeç burcu için yılbaşı gecesi...

Aile kavramına önem veren bir Yengeç burcu olarak yılbaşını ailenle geçireceğini söylesek şaşırmazsın herhalde. Aileden kastımız yalnızca kan bağının olduğu kişiler değil elbette! Çevrende ailen olarak gördüğün insanlar yılbaşı gecesi neşene neşe katacak. Sevdiklerinle birlikte geçireceğin huzur dolu bir yılbaşı gecesi... Daha ne istersin ki bu hayattan? 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Aslan burcu için yılbaşı gecesi...

Abartıyı seven Aslan burçları için elbette diğer özel günler gibi yılbaşı da çok önemlidir. Senin için yılbaşını nerede ve kiminle kutladığının hiçbir önemi yok. Önemli olan tek şey, parti yapılacak yerin güzel bir şekilde süslenmesi! Göze hoş görünen, cesur renkler kullanmaktan korkulmamış bir parti süslemesi... Bol bol süsleme yapacağın bir yılbaşı gecesine hazır ol. 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Başak burcu için yılbaşı gecesi...

Düzen hastası olarak bilinen Başak burçları yine şaşırtmıyor. Yılbaşı gecesinde katılacağın herhangi bir eğlencede etrafın dağınıklık ve pis olma ihtimali bile seni geriyor. Sırf bu sebepten dolayı herkesin gittiği o özensiz partilerde bulunmana imkan yok!  Bu sene pandemiden dolayı özenli bir parti düzenlenemeyeceği için yılbaşı gecesini evde uyuyarak geçirmeyi tercih etmen muhtemel. 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Terazi burcu için yılbaşı gecesi...

Giyinip kuşanmak ve bir şeyleri süslemek için can attığın o gece neredeyse geldi çattı! Yılbaşı gecesini oldukça şaşalı bir mekanda geçirmek istesen de bu sene pandemiden dolayı ne yazık ki bunu yapmana imkan yok. Ama evde sevdiklerinle birlikte küçük çaplı bir maskeli balo düzenlemek tam da ihtiyacın olan şey! En güzel kıyafetlerini giy ve dilediğince eğlen. 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Akrep burcu için yılbaşı gecesi...

Senin için yılbaşı gecesi dendiğinde bir anda alevler yükseliyor! 🔥 İmkanın olursa yılbaşı gecesini sevdiğin kişiyle geçireceğine şüphe yok. Birlikte yiyeceğiniz güzel bir yemek sonrasında gece boyu yatak odasında keyifli vakit geçirmek mi? Uzun zamandır hayalini kurduğun şey gerçekleşiyor gibi... 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Yay burcu için yılbaşı gecesi...

Senin için eğlence olsun da kiminle ve nerede olduğu hiç fark etmiyor! Gerçekten güvendiğin ve samimi gördüğün insanlarla geçireceğin güzel bir gece, 2020'nin tüm negatifliğini geride bırakmak için birebir olacaktır. Ortamın neşesi sen olduğun için gecenin keyifsiz geçmeyeceği zaten bilinen bir gerçek. Sevdiklerinle birlikte 2020'nin yaşattığı tüm stresleri geride bırakma zamanı... 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Oğlak burcu için yılbaşı gecesi...

Oldukça zor bir insan olduğunu zaten sen de biliyorsun. Seni mutlu etmek imkansıza yakın çünkü hep en zoru, en ulaşılmazı istiyorsun. Yılbaşı gecesinde seni mutlu edebilecek ve eğlendirebilecek tek bir şey var: Yakın arkadaşlarınla geçireceğin güzel saatler! Oldukça sade bir ortamda arkadaşlarınla birlikte masa oyunları oynayacağın bir parti... İşte tüm ihtiyacın olan şey bu kadar basit. 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Kova burcu için yılbaşı gecesi...

Senin ihtiyacın olan şey aslında birçok farklı insanın katıldığı kocamaaan bir parti! Ancak ne yazık ki pandemi sürecindeyken bunun yapılması imkansız. Yine de yılbaşı gecesinde seni ayağa kaldırıp saatlerce dans ettirecek hareketli şarkılar dinleyeceğine şüphe yok. Dans etmekten yorulunca da sevdiğin insanlarla ilgi alanların hakkında konuşmak sana çok iyi gelecektir. 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

Balık burcu için yılbaşı gecesi...

2020 her anlamda sana zarar vererek gerçek anlamda cehennemi yaşattı. Bu yüzden yılbaşı gecesinde huzurlu bir ortamda sevdiklerinle birlikte sabaha kadar dertleşmek sana çok iyi gelecektir. Bu huzurlu ortam ya senin evin ya da kendine çok yakın hissettiğin birinin evi olabilir. 2020'yi geride bırakırken tüm sıkıntıları da bu dertleşmeyle geride bırakacağına şüphe yok. 2021'in güzel bir yıl olması dileğiyle!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
72
50
46
20
16
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lunatic

bok gibi geçecek nası geçecek. bok gibi geçse bile iyi aslnda ama başka tabir bulamadım. bombok belki

Orhan Ulusoy

pandemi yokken de evdeydik, yine evdeyiz..