Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç ve Sana Karşındaki İnsanı Nasıl Etkileyebileceğini Anlatalım!

etiket Burcunu Seç ve Sana Karşındaki İnsanı Nasıl Etkileyebileceğini Anlatalım!

Aburoski
18.04.2018 - 14:47

Her insan karşısındaki insanı etkilemek için bir çok yol dener. Aslında bu kadar fazla yol denememize gerek yoktur. Kişi ilk önce kendine bakmalı 'ben nasıl bir insanım?' diye. Biz de burcunun özelliklerine göre beğendiğin insanı nasıl etkileyebileceğini, hangi özelliklerinin problemli olduğunu ya da olmadığını anlatıyoruz! Umarım işine yarar. ☺️

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu öğrenelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Takıntılarını çok fazla dillendirme!

Senin kalbinin temizliği yüzüne vurmuş bu yüzden kendin gibi birini arıyorsun. Kolay olacağını söyleyemeyiz ama imkansız da değil! Öncelikle hoşlandığın, beğendiğin kişiye hemen hislerini belli etme! İlk önce onu tanı, sevdiği şeyleri öğren. Bunları bilmeden hamle yapma. Bunları öğrenmen senin için de iyi olacak çünkü bakalım o sana uygun bir insan mı? Bunu da görmek lazım değil mi? Onun yanındayken rahat olmana bak kendini kesinlikle kasma. Çoğu insan kasıntı olan insanlardan hoşlanmaz! Bunu aklının bir köşesine yaz, unutma. Bak o zaman bu yolda rahat rahat ilerleyeceksin. Bu arada rahat olmana bak dedik ama bu rahatlığın aşırısı da iyi değil. Ne çok fazla rahat ol ne de az. Her şeyin ayarında olmasına dikkat et. Düzene olan takıntını da çok fazla dillendirme. Evet çok güzel bir durum ama karşındaki o kadar da düzene düşkün olmayabilir.  Bu konu hakkında olan düşüncelerini ilk önce gizliden öğren ondan sonra konuyla ilgili konuş böylesi daha iyi olur. Sevdiğin insan için her şeyi yapabileceğini ona hissettir.

Sen işini biliyorsun!

Bu fizik ve bakışlarla herkesi kendine zaten aşık edersin. O yüzden senin ilişki anlamında pek bir problemin yok! Ah ah keşke herkes senin gibi bu yolda başarılı olsa :) Seninle aynı duyguları paylaşan ve kırılganlığını hisseden insanlarla birlikte olmayı seviyorsun. Karşındaki insanı sahiplenebileceğini hissettir. Çünkü insanlar güvenebileceği, kendisini bir şekilde sahiplenen insanlara bu zamanlarda ihtiyaç duyuyor. Senin için birazcık finansal olarak iyi olan insanlar daha çok ön planda. Şimdi sana Burcu Esmersoy gibisin de demek istemiyorum ama ondan biraz bir şeyler almışsın. 😄 Daha kolay amacına ulaşmak için bu özelliğini biraz törpüle. İnsanları etrafından kaçırırsın valla! Aman sende bir de kinlik var. Sakın bu huyunu belli etme. Çekingen de olma. Onu biraz tanıdıktan sonra ona bir şeyler teklifi et. Yemek yemek, sevdiği bir yere gitmek gibi...

Kendine güvenirsen her şey tamam!

Sevgili balık, karşındaki insana anlayışlı ve sevecen bir insan olduğunu belli et! Önemsiz ayrıntılarla uğraşmaktan bazen kafayı yiyorsun. Bunu yapma ki karşındaki insan da seninle uğraşmaktan sıkılıp gitmesin. :) Hoş ve alımlı olduğun için sana çoğu insan karşı koyamıyor. Kendine güvenin az! Yapma böyle, kim karşısında kendine güvenmeyen bir insan ister ki? Sen aslında karşındaki insanı mutlu edecek çok fazla yol biliyorsun ama kendine güvenin az olduğu için bir türlü hamle yapamıyorsun. Öncelikle birini kendine aşık etmek istiyorsan. Güven problemini çözmelisin yoksa işin zor!

Onu önemsediğini belli et!

Sen son derece mantıklı bir insansın. Karşındaki insanın da o şekilde olmasını bekliyorsun. Mantığınla hareket ettiğini belli et. Bir de sen inatçısın. İnatçı yapını biraz gizle. Onunla değişik aktiviteler yapmayı teklif et ve asla karşındaki insanı sıkma! Bir şeyler yapmak için ısrar etme. Karşındaki insanı önemli hissettirecek davranışlarda bulun. Ona sorular sor, bir konu hakkında fikrini al. İnsanlar önemsenmeyi sever. Fikirlerine değer verilmesini sever. Sen de onu buradan vuracaksın! Teklif ettiği şeylere bir süre itiraz etme. (İtiraz edilmeyecek şeylere tabi ki) Dış görünüşe önem veriyorsun biliyoruz ama karşındaki insana bunu söyleme. Direkt senden soğuma sebebi haberin olsun!

İnsanları çok fazla sıkıyorsun!

İnsanları çok fazla sıkıyorsun!

Terazi erkeği de kadını da herkesin uyum sağlayabileceği, herkesin eş olarak isteyebileceği insanlar. Ne kadar şanlı olduğunu tahmin bile edemezsin! Bir eksiğin var. Karşındaki insana gerçekten çok fazla değer verdiğin için bazen bu insanları sıkabiliyor. Bu durum sonucunda iyi şeyler olmayabilir. Bu kadar fazla ilgi insanı sıkabilir. Bu huyunu biraz düzeltmeye çalışırsan kolayca istediğini elde edebilirsin. Biraz çekiciliğini kullanmanda yarar var. Ha bir de sen birine aşıkken başkasına da şöyle bir göz ucuyla bakıyorsun aman ha dikkat et kimse görmesin. :)

Öfkeni ve inadını rafa kaldır!

Tamam sen koçsun inatçısın ama bu kadar da değil! Biraz inadından vazgeçsen iyi edersin. Kaçırıyorsun etrafındakileri haberin olsun. İlişkilerde biraz baskın olmayı seviyorsun bu bazı insanlar için kabul görmeyebilir. Bu nedenle karşındaki insanı önce iyi tanı sonrasında bu yönünü belli et. Yoksa apışıp kalırsın. 😁 Biraz da öfkeliyimiz neyiz? Yanlış, yanlış! Bu öfkemizi de rafa kaldıralım bakalım. Ne öyle her şeye sinirlenmek? Yalnız mı kalmak istiyorsun? Biz senin yalnız kalmanı istemeyiz. Bu yüzden bize biraz kulak ver. :)

Senin işin biraz zor!

Senin işin diğer burçlara göre biraz zor! Karşındaki insanla pek ilgilenmiyorsun. Bu kimine göre iyi olabilir fakat çoğu insana göre istenmeyen bir durum. Biraz karşındaki insana güzel şeyler söylemeyi denesen olmaz mı? Bir kere dene bakalım ne olcak. Bak ve gör. İlişkilerinde biraz bağımsız takılmak istiyorsun ama bu her istediğin insanda tutmayabilir. Hoşlandığın birine her şeyi pat diye söylüyorsun. İşin heyecanı kalmıyor be canım. :) Azıcık heyecan kat duruma.

Sen yolunu bulmuşsun!

Sende tam bir liderlik havası var! Bu duruşunla bir çok insanı etkileyebilirsin. Başka burçlarda bu durum olumlu yönde sonuçlanmasa da sende olumlu sonuçlara neden oluyor. Yalnız bir dezavantajın var! Karşındaki insanların bazıları seni çekici buluyor ama bazıları da kendini beğenmiş biri olarak görüyor. Arada kalmışsın ama korkma seni çekici görenler daha fazla. Böyle devam et. Sen yolunu bulmuşsun o yolda ilerliyorsun! Yalnız biraz kibirlisin bu kibrini bir an önce yok etmelisin!

Sorumsuz ve sabırsız davranışlarını düzeltmelisin!

Sorumsuz ve sabırsız davranışlarını düzeltmelisin!

Neden bu kadar sabırsızsın? Bence bunun üzerine biraz düşün. Sabrın sonunun iyi olacağını biliyorsun fakat bu sabırsız yönün yüzünden karşındaki insanları kaçırıyorsun. Doğru zamanda doğru yerde hamle yapamıyorsun! Aynı zamanda da sorumsuzsun. Kimse böyle biriyle olmak istemez. Sabrını ve sorumluluk meselelerini çözersen istediğin insanları etkileyebilirsin. Karşındaki insana azıcık değer verdiğini belli etmelisin! Böyle nereye kadar yahu! 🤔

Nasıl davranacağına karar vermen gerekiyor!

Genellikle senin aşk ilişkilerinde tutarsız davranışların hep ön planda. Bu iyi bir şey değil. Bi varsın bir yoksun. Kaçar gibi tavırlarına hangi insan dayansın ki? Önce bu huylarını değiştir ondan sonra birini etkilemek için uğraş! Karşındaki insan için eğlenceli fikirler üret. Her şeyden sıkılıyorsun! Bu birini hiçbir zaman çekici kılmaz. Bir de karşındaki insanın hareketlerini, düşüncelerini çok fazla sorgulama ve eleştirme! Böyle yaparak yanlış yapıyorsun bizden söylemesi. :) Eğer dediklerimizi yaparsan karşındaki insanı etkilemek için hiçbir engel kalmaz.

Kural koyucu olman işini zorlaştırıyor!

Beğendiğin insanlardan kolayca vazgeçemiyorsun bu iyi bir şey bunu karşındaki insana bir şekilde belli et. Bir de karamsar bir yapın var. Bu karamsarlığı üzerinden at ki karşındaki insanı bunaltma! Etrafa negatif enerji veriyorsun. Bu istediklerinin olmasını da engelliyor. Bu gerçekten ilişkilerin için önemli. Bu söylediklerimize önem vermeni bekliyoruz senden. :) Kimse karşısında kendisine kurallar koyan birini istemez! Ne yazık ki bu durum sende oldukça fazla. Birine güvenmen fazla zaman alıyor bu zamanı biraz kısaltmanı öneririz. Karşındaki insan senden şüphelensin istemezsin di mi? 'Acaba bana güvenmiyor mu?' diye! Karşındaki insana güvendiğini belli etmeye çalışmalısın.

Neden bu kadar meraklısın?

Senin hayata karşı güçlü duruşun zaten seni öne çıkarıyor. Bu yolda iyi gidiyorsun. Güçlüsün ama bir o kadar da meraklısın. Fazla merak zarardır. Bunu senin iyi bilmen gerekir. Ne yalan söyleyelim çok meraklı insanlar biraz iticidir. Kimseyi merakınla etkileyemezsin. Ha bir de kıskançsın canım! Ayarında kıskançlık iyidir. Onu önemsediğini belli et ama kesinlikle bu kıskançlığın ayarı kaçmasın! Yoksa bu yolda başarısız olursun! Senin için söyleyeceklerimiz bu kadar! Umarım bizi dinlersin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
805
326
255
200
140
89
74
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melodi Cengiz

Bir kova olarak taliplerimi bekliyorum 🙄😅

Şenol Şahan

Talibinimi burdamı arıyordun sen

yelda coruh

YAY....Sorumsuz ve sabırsız davranışlarını düzeltmelisin! SEBEPPPP ??? Neden bu kadar sabırsızsın? Bence bunun üzerine biraz düşün. Sabrın sonunun iyi olac... Devamını Gör

Duygusal Panda

Akrep-_- Lanet olsun cidden çok meraklıyım.Bu huyumdan vazgeçemiyorum