Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Bu Yaz Aşkı Bulacak mısın Söyleyelim!

Burcunu Seç, Bu Yaz Aşkı Bulacak mısın Söyleyelim!

Burcunu seç, bu yaz aşk mı seni bulacak yoksa sen mi aşkı bulacaksın anlatalım!

Hazırsan;

Haydii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçer misin?

Sen bu yaz aşkı bulacaksın!

'Sen bu yaz aşkı kesin bulacaksın. Evet, bu yaz senin yazın. Nerede, nasıl bilemiyoruz ama bu yaz aşkın tadına doyacaksın. Senin için aşık olmak zor bir şey değil. Herkesten etkilenebilirsin ama sorun şu ki sen çok çabuk insanlardan soğuyor ve vazgeçiyorsun. Birine alışmak senin için zor. Aşkı bulsan da bir ilişkiyi devam ettiremiyorsun. Bir ilişkiyi devam ettirmek, sorumluluk almak, birine katlanmak sana çok zor geliyor. Bu nedenle de senin için aşık olmak kolay ama bir ilişkiyi yürütmek oldukça zor. Sen bu yaz aşkların en güzelini ve hızlısını yaşayacaksın. Aşkı devam ettirmek veya bu aşkın tadını çıkarmak tamamen sana kalmış bir şey.'

Sen yaza kalmadan aşkı bulacaksın!

Sen yaza kalmadan aşkı bulmuş olacaksın. Senin aşkı bulman için yaz mevsimine ihtiyacın yok. Önemli olan bunu ne kadar istediğin ve biraz da şans. Sen şansını kendin yaratan birisin. Ortada bir elektrik varsa ve sen bunu o kişiden hissediyorsan adımı hiç düşünmeden atabilirsin. Senin aşkı bulman çok yakın. Kendini aşktan uzak tutmaya çalışan biri değilsin. Aksine aşka daha da yaklaşmak isteyen birisin. Denmekten ve ayrılmaktan korkmazsın. Doğru kişiyi bulana kadar bir şeylere devam edersin. Kimseye meydanı bırakmazsın. Aslında sen seçilmez, seçersin. Gözünü dört açmalısın en kıs sürede aşkı bulacaksın.

Bu bir sonraki kışa umudunu sakla istersen...

Sen umudunu kışa sakla istersen. Maalesef sen bu yaz da aşkı bulamayacaksın. Belki karşına çok fırsat çıkacak, belki önüne birçok kişi serilecek ama yok, senin aradığın kişi yine onlardan biri olmayacak. Bu yaz sen en iyisi eğlenmene bak, aşkı gelecek yıla bırak. Sen aslında aşktan kaçan birisin. Bunu fark etmeden yapıyorsun. Kolay insanlara ısınamıyor ve kolay kolay bağ kuramıyorsun. En küçük bir davranış seni bunaltıyor ve kendi yoluna bakıyorsun. Sen flört etmeyi seven birisin, belki ama bunlar sadece hoşlantıdan ileri gidemeyen kişilerle oluyor. Sen artık aşkı arıyor ve istiyorsun. Bunun için biraz daha dişini sıkman gerekecek.

Sen bu yaz da aşkı bulamayacaksın!

Sen bu yaz maalesef aşkı bulamayacaksın. Evet evett yanlış duymadın. Bu yaz sana aşk görünmüyor. Ne kadar beklersen bekle, ne kadar umut edersen et aşık olacağın kişi karşına çıkmayacak. Yine başkalarından umut edecek ve onlara adım atacaksın ama iki gün sonra hata yaptığını fark edip, geri döneceksin. Sen aşkı hep başka kişilerde arıyorsun. Bu yaz sen aşık olmayacaksın. Açıkçası ne zaman olacaksın pek bilemiyoruz da... Sen beklediğin sürece aşık olamazsın. Biraz kendinle ilgilen, etrafındaki kişileri bir kenara bırak. Hayatına dön ve ona yoğunlaş. Aşkın peşinden gidersen aşk senden hep kaçar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
15
9
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın