Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sevgililer Gününde Sevgiline Ne Almalısın?

Burcuna Göre Sevgililer Gününde Sevgiline Ne Almalısın?

Entel Feridun
10.02.2024 - 16:01

Sevgililer gününe az kaldı. Sevgiline burcuna göre alabileceğin hediyeyi öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgilinin burcu ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç burcu

Koç burcu

Ne yaparsan yap sürpriz olsun. Örneğin ona uzun zamandır gitmek istediği bir yere yolculuk yapması için bir bilet ya da sürpriz bir yere tatile götürebilirsin. İlişkinizin canlanması ve birbirinize bağlanmanız için de güzel bir fırsat olabilir.

Boğa burcu

Boğa burcu

Boğa burcu sevgilinizi iyi yemeklerin olduğu şık bir restorana götürün. Pahada ve manevi anlamda kıymetli bir hediye takdim edin. Bu şık bir aksesuar olabilir. Saat, yüzük kolye, broş ya da kol düğmesi olabilir. Bundan çok memnun olacaktır.

İkizler burcu

İkizler burcu

Haydi kayak tatiline! Eğer daha önce hiç kayak yapmamış bir partneriniz varsa 14 Şubat tam da zamanı. Yeni şeyler öğrenmeye meraklı sevgiliniz için yeni bir yer görmek ve yeni bir deneyim edinmek büyüleyicidir.

Yengeç burcu

Yengeç burcu

Yengeç burcu sevgiliniz için gelecekte sahip olmak istediğiniz ortak bir hediye düşünün. Örneğin evlenince kullanacağınız bir eşya, birlikteliğinizi düşündüğünüzü belli eden bir yatırım aracı da olabilir. Bu onun güvenini tazelemenize yardımcı olacak ve mutluluğunuzu katlayacaktır.

Aslan burcu

Aslan burçları kalabalık yerlerden ve sosyalleşmekten çok hoşlanır. Bu yüzden baş başa kalmadan önce arkadaşlarınızla toplu bir plan yapabilirsiniz. Kalabalık bir mekanda yemekten sonra eğlence güzel bir fikir olabilir. Ardından ona özel olduğunu hissedeceği pahada kıymetli bir hediye verebilirsiniz. Eğer çok özel değilse diğerlerinin yanında vermenizden hoşlanacaktır.

Başak burcu

Başak burcu

Başak burcu sevgiliniz çok detaycıdır. Bu nedenle hediye alırken onun hem ihtiyacına hem de iteklerine yönelik bir şey alabilirsiniz. Örneğin epeydir spora başlamak istiyor da erteliyorsa bir akıllı saat ile motivasyon sağlayabilirsiniz.

Terazi burcu

Terazi burcu

Terazi burçları hediyenin pahasından ya da anlamından çok güzelliğine bakarlar. Estetik bir görünüşe sahip her şey hoşlarına gidebilir.

Akrep burcu

Akrep burcu

Akrep burçları için hediye dediğiniz şey çok özeldir. Başkalarının yanında vermektense baş başa verin. Mümkünse hediyenizin espirili bir yönü olsun, yalnızca ikinizin anlayacağı şekilde. Seksi bir kıyafet, özel anlarınızda kullanacağınız bir eşya ya da kullandığında sizi hatırlayacağı bir şey olmalı. İçine özel bir not da ekleyin!

Yay burcu

Yay burcu

Yay burçlar işlerini kolaylaştıracak ve pratiklik sağlayacak 'Ne alaka?' dedirten ancak çok işlevsel şeylerden hoşlanırlar. Sevgiliniz her neyle ilgiliyse ona yönelik ilginç ama işlevsel bir şey olabilir. Mesela mikrodalgada silinip tekrar kullanılabilen akıllı not defteri!

Oğlak burcu

Oğlak burcu

Oğlak burcu sevgilinize ne zamandır paraya kıyıp da alamadığı o çok istediği şeyi alın. İyi bir saç şekillendirici, cüzdan ya da dizüstü sehpa olabilir.

Kova burcu

Kova burcu

Kova burçları kişiliklerinde olduğu gibi hediyelerde de marjinal şeyler severler. Niş bir koku hediye edebilir, ya da daha önce kimsede görülmemiş bir tasarım satın alabilirsiniz.

Balık burcu

Balık burcu

Balık burçları için düşünmeniz yeter ama onlar daha çok hatıra olabilecek hediyeleri severler. Sizden bir hatırayı onunla paylaşın. Fotoğraflarınızı albümleştirin, onun bir sözünü dövme yaptırın...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
13
6
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ama ayıp ya, çıkan şeyi ona nasıl göndereyim 🤭🤭

Pasif Kullanıcı

Ne yaparsan yap süpriz olsun 😁

Gizem Yenikler

Kova burçları kişiliklerinde olduğu gibi hediyelerde de marjinal şeyler severler. Niş bir koku hediye edebilir, ya da daha önce kimsede görülmemiş bir tasarı... Devamını Gör