Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Okulda İşine Yarayacak Tavsiyeyi Söylüyoruz!

Burcuna Göre Okulda İşine Yarayacak Tavsiyeyi Söylüyoruz!

luna
17.11.2022 - 16:05

İşine yarayacak tavsiyemizi öğrenmek istersen, seni teste alalım! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seçebilir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Dikkatin dağıldığı zaman elindeki eşyalarla oynamamalısın!

Ah Koç burçları... Çabuk sıkılan ve bunalan bir yanın olduğunun farkındayız ama dikkatin her dağıldığında o an elinde ne varsa onla oynama huyundan vazgeçmelisin. Bunu her yaptığında derste ne kadar konuyu kaçırdığının farkında mısın? Bundan sonra dikkatini daha sabit tutmayı öğrenmelisin.

"Arada ne yesem?" diye düşünürken dersten kopuyorsun, yiyeceğin şeye ara geldiği zaman karar verebilirsin!

Ah Boğa burçları... Her dakikanız hatta her saniyeniz 'ne yesem?' üzerine olmasaydı ne kadar farklı bir hayatınız olurdu düşünebiliyor musunuz? Bunu da şu an yemek yemeyi düşünmekten dolayı düşünemiyorsunuz değil mi? Artık biraz daha derse odaklanmanız lazım!

Sınıftakilerle sohbet etmek yerine derse odaklanmalısın!

Ah İkizler burçları... Dersin ortasında fısır fısır arkadaşınla konuşmayı bırakıp artık derslerine odaklanmalısın. Ayrıca öğretmenler tarafından sürekli uyarılmak da bi yerden sonra can sıkıcı olmaya başlayacak, bizden söylemesi!

"Beni neden sevmiyor?" diye düşünmeyi bırakmalısın!

Ah Yengeç burçları... Sizin bu duygusallığınız ne olacak? Hem derste hem de ders arası bile düşündüğün o kişiyi artık düşünmeyi bırakmazsan, öğretmenler seni düşük notların yüzünden dersten bırakacak haberin olsun!

Sürekli kendini övmeyi bırakmalısın!

Ah Aslan burçları... Kendinize ne kadar aşık olduğunuzu hepimiz biliyoruz zaten bunu sürekli dile getirmenize gerek yok. Kendi güzelliğinize, bakımınıza ayırdığınız vakti derslere harcasanız sınıf birincisi olurdunuz gerçekten!

Her başlık için ayrı renk kalem kullanmak yerine derse odaklanmalısın!

Ah Başak burçları... Her şeye bu kadar özenli yaklaşman gözlerimizi yaşartmıyor değil doğrusu ama bazen boşa vakit harcadığını da söylemeden edemeyeceğiz. Her derse ayrı renk kalem kullanmaya odaklanmak yerine derslerine daha fazla odaklanabilirsin!

Sıkıldığın zaman hemen bir şeyler karalamaya başlamamalısın!

Ah Terazi burçları... Belki de dersten sıkıldığınız için bir şeyler çizen tek burç siz olabilirsiniz. Gerçi siz doğuştan sanatçı ve sanat aşıkları olduğunuz için bu durum çok da garip görünmüyor. Çizimlerinizi ders dışında yaptığınız zaman derslerden de geri kalmazsınız. Bu bizden sadece küçük bir tavsiye!

İntikam planları yapmayı acilen bırakmalısınız!

Ah Akrep burçları... 'Hak edene hak ettiğini vereceksin!' felsefenizi biraz abartmıyor musunuz acaba? Size her yanlış yapanı cezalandırmayı bırakamayacak olsanız bile artık bir nebze de olsa azaltmayı denemelisiniz!

Derste hayal kurmak yerine biraz dersi dinlemelisin!

Ah Yay burçları... Dikkatiniz bir anda dağılıyor ve birden gerçek dünyadan hayal dünyasına geçiş yapıyorsunuz. Derste hayal kurmaya harcadığın vakti dersi dinlemeye ayırmanın senin için çok daha faydalı olacağını umuyoruz.

Alaycı tavırlarınızı bir kenara bırakmak için çabalamalısınız!

Ah Oğlak burçları... İnsanlara aşağıdan bakmayı bırakmazsanız çok fazla düşman edinmeye başlayacaksınız, bizden söylemesi! İnsanları olduğu gibi kabul etmeyecekseniz çevrenizde bulundurmayın çözüm bu kadar basit!

Girdiğiniz ortamlarda ilgi odağı olmaya çalışmayın!

Ah Kova burçları... Bulunduğunuz her ortamda kimse en çok size gülmek ya da en çok sizin fikrinize katılmak zorunda değil. Bunu artık fark edin ve ilgi odağı olmak için çaba sarf etmeyin çünkü zaten siz doğal olduğunuzda ilgi odağı olacak kadar müthiş insanlarsınız!

"O şimdi bana ne demek istedi?" diye düşünerek derste insan ilişkilerine kafa yormamalısın!

Ah Balık burçları... Her insanın dediğini bu kadar kafaya takmak sizi hiç yormuyor mu? İnsanların söyledikleri yerine dersleri kafanıza takmış olsaydınız inanın ki sınıfın en iyisi olurdunuz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
4
4
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ÜMİTCHE

kova cool dur.