Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Ne Kadar Sadıksın?

etiket Burcuna Göre Ne Kadar Sadıksın?

Balık burçları yine dünyanın en sadık kişileri seçildi! 🐟♓

Peki, senin burcun ne kadar sadık?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç ve ne kadar sadık olduğunu öğren!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen mantığınla sadıksın!

Sen mantığınla sadıksın!

Elbette her Koç burcu mantığıyla hareket eder. Fakat sen hem mantığı hem de duygularını aynı ölçekte taşıyabiliyorsun. Seni sadık yapan şey ise tamamen mantığın! O kadar mantıklı düşünüyor ve hareket ediyorsun ki anlık bir heves ile tüm kalbinle sevdiğin kişiyi üzmek ve ilişkini mahvetmek istemiyorsun. Sen sadakatin kanlı canlı örneğisin!

Sadakat konusunda kafan biraz karışık!

Sadakat konusunda kafan biraz karışık!
gazetekarinca.com

Senin için genel olarak sadık diyebiliriz, fakat bu biraz da kimle birlikte olduğuna bağlı. Gerçekten sadık olabilmek için gözlerin tamamen kör olmuş bir şekilde aşık olman gerekiyor. Çünkü sen kendini bu şekilde şartlandırıyorsun. Ama merak etme! Seni tüm kalbiyle sevecek ve senin de tüm kalbini vereceğin o kişi karşına gelince sadakatin kitabını yazacağına eminim...

Sen çapkınların çapkınısın!

Sen çapkınların çapkınısın!

Kusura bakma sevgili İkizler, fakat sen çapkınların çapkınısın. Uçan bir sinek görsen gözün takılıyor desem yeridir. Elbette herkes aynı değil ama İkizler burcunun o kendine has yapısı seni sadakatten uzaklaştırıyor. Yine de o kadar acımasız değilsin ve ciddi bir ilişki içindeyken hareketlerine dikkat ediyorsun. Şu eline ve gözüne az biraz sahip mi çıksan acaba?

Sen hayattaki en sadık sevgilisin!

Sen hayattaki en sadık sevgilisin!

Sevgili Yengeç... Sen sadık olmayacaksın da ben mi sadık olacağım? Zaten senin sadakatini ölçmek bile senin o minnoş kalbin ve duygu yüklü hislerine büyük bir hakarettir. Sevginin ve aşkın ne demek olduğunu diğer tüm burçlara anlatman ve nesiller boyunca ilerlemen dileğiyle. Sen gelmiş geçmiş en sadık kişi olabilirsin.

Sen nabza göre şerbet veriyorsun!

Sen nabza göre şerbet veriyorsun!

Aslan burcu olduğun için girdiğin her ortamda lider olmak istiyorsun. Bu ilişkinde de oluyor. Bu yüzden senin için nabza göre şerbet veriyor diyebiliriz. Eğer ilişkinde çok sıkılırsan yani liderliğin zedelenirse sırf ilişkiden kurtulmak için aldatmaya kadar ilerleyebilirsin. Yani bu kadar gözü karasın. Eğer senin sözünü dinleyen ve ortamın lideri olmana izin veren biri olursa sana en sadık kişi diyebiliriz.

Senin için her şeyin başı düzen!

Senin için her şeyin başı düzen!

Sen düzeni ve titizliği hayatının her alanında konumlandırdın ve buna ilişkin de dahil! Yani sana göre bir ilişkide her şey net olmalı ve belirsizliğe asla yer verilmemeli. Eğer seviyorsan seviyorum diyorsun, sevmiyorsan sevmiyorum! Aldatmak ya da arkadan iş çevirmek gibi şeyler asla sana göre değil. Sen hayatımda gördüğüm en mantıklı sadık insan olabilirsin. Herkes senin gibi düşünse dünya ne kadar güzel bir yer olurdu.

Her şeyi ölçüp tarttığın için sadıksın!

Her şeyi ölçüp tarttığın için sadıksın!

Terazi demek hem mantığı hem de duyguları aynı anda, fakat eşit bir biçimde bir arada tutmak demek. Bu bazıları için inanılmaz zor bir şey olsa da sen burcunun gerekliliği ile bunu o kadar mükemmel yapıyorsun ki görenler şaşırıyor. Birini severken önce kalbini daha sonra beynini dinliyorsun. Eğer birini seviyorsan olay senin için bitmiştir. Sevgili Terazi, sanırım sadakat konusunda sana hayranım...

Libidon sadakatinle oynuyor!

Libidon sadakatinle oynuyor!

Sevgili Akrep maalesef bitek tükenmek bilmeyen bir libidon var. Bu durum senin pek çok defa 'tamam, bu defa son' demene neden oluyor. Gerçekten de bu defa son olabilir ama ne yapalım kanın çok hızlı kaynıyor ve hala gençken hayatın tadını çıkarmak istiyorsun. Aslında sen de haklısın. Zaten sırf bu yüzden ciddi ilişkilerden uzak duruyor ve bunu karşındakine doğrudan söyleyebiliyorsun. Seni de böyle kabul edeceğiz.

Durumuna göre sadık!

Durumuna göre sadık!

Senin için bir yalı çapkını diyemesek de yine de az değilsin. Ara sıra gözün uzaklara dalıyor ve o eski bekar günlerini özlüyorsun. Yine de eğer ilişkinde mutluysan ve gerçekten seviyorsan sadık olmak ilk seçeneğin. Yay burcu olmak sana özgür bir ruh sunuyor ve ara sıra iplerini koparıp tek başına ilerlemek isteyebilirsin. Doğru kişi ile sana sadık diyebiliriz.

Mantık olmadan asla diyorsun!

Mantık olmadan asla diyorsun!

Oğlak denince zaten dört bir yandan 'mantık' sesleri yükseliyor! Seni şu şekilde tanımlamak isterim. Öncelikle birini sevince asla vazgeçemiyorsun. Bu yüzden her zaman iyi bir ilişkim olsun desen de bunların yüksek çoğunluğunda geri çekildin. Çünkü sen sadıksın ve karşındakinden de sadık olmasını bekliyorsun. Umarım bu beklentini karşılarsın, fakat sırf bu yüzden kendini bu kadar kapatma! Sal gitsin!

Sen harbi seviyorsun!

Sen harbi seviyorsun!

Kova burcu kişiler oldukça rahattır. Etliye sütlüye karışmazlar, her zaman sakinliklerini korurlar ve en önemlisi yalnızca dışarıdan böyle görünürler. Seni tanıyan herkes senin rahat ve umursamaz biri olduğunu düşünse de umursuyorsun hem de çok fazla! Sevdin mi öyle bir seviyorsun ki neredeyse sadakat yemini etmiş gibi oluyorsun. Yani bu testi çözmen bile hata!

Sen sadakatin vücut bulmuş halisin!

Sen sadakatin vücut bulmuş halisin!

Sevgili Balık... Hayalperestliğin, naifliğin, o masum ifaden seni her zaman sadakatin en büyük temsilcisi yaptı. Zaten karşındaki kişiyi kırmamak adına hem hareketlerini hem de laflarını çok dikkatli seçen birisin. Bir de onu aldatacak mısın? Buna hiç kimse inanmaz. Yalnız bu güzel kalbin hasar alabilir. Kendini bu kadar yıpratma ve en önemlisi de bu kadar diken üstünde durma. Biraz kendini akışa bırakmayı dene. İnan her şey çok güzel olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
224
107
41
40
19
19
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
juliet jane

Ya ikizlerim diye illa çapkın mı olmam lazım ne saçma

Duygusal Panda

Bu akreplerin adı çıkmış Valla

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen çapkınların çapkınısın! Kusura bakma sevgili İkizler, fakat sen çapkınların çapkınısın. Uçan bir sinek görsen gözün takılıyor desem yeridir. Elbette her... Devamını Gör