Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Hangi Avengers Karakteri Senin Ruh Eşin?

Burcuna Göre Hangi Avengers Karakteri Senin Ruh Eşin?

Cemile Üstündağ
10.09.2022 - 14:14 Son Güncelleme: 10.09.2022 - 14:15

Burcuna göre hangi Avengers üyesinin senin ruh eşin olduğunu öğrenmek ister miydin?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Wanda Maximoff / Scarlet Witch!

Senin ruh eşin Wanda Maximoff, namıdiğer Scarlet Witch. Sen, yanında sevdikleri için her şeyi göze alabilecek, gözü kara birini istiyorsun. Korunup kollandığını hissetmek, içten içe dilediğin yegane şey. Bu nedenle kendini tehlikede hissettiğin an agresif, dürtüsel ve tepkisel davranışlarda bulunuyorsun. Öfke kontrolünde kötü olduğunu söyleyebiliriz. Sana ihtiyaç kalmasın, beraber olduğun insan seni koruyup kollasın istiyorsun. İşte tam da bu nedenle beraber olman gereken kişi Wanda. Birbirinizi hiçbir koşulda tehlike  karşısında yalnız bırakmazsınız. İkinizde hassas insanlarsınız ama gücünüz de farkındasınız. Tutkulu bir ruha sahip olduğunuzu da unutmayalım. Kısacası siz birbiriniz için yaratılmışsınız.

Tony Stark / İron Man!

cdn-www.comingsoon.net

Senin ruh eşin Tony Stark! Sen, tıpkı senin gibi cömert birini istiyorsun yanında. Sevdiklerine karşı eli bol, sürprizlerden ve hediyelerden anlayan birini tercih ediyorsun. Gururlu ve kendinden taviz vermeyen insanlar da seni epey bir etkiliyor diyebiliriz. Bu nedenle Tony'le birlikte mutlu olmamana imkan vermiyoruz. Senin hayallerini süsleyen biri, kriterlerini karşılayan bir centilmen. Ayrıca kendine değer veren ve aynadaki görüntüsüne aşık bir insan kendisi, yani tam olarak sen! Kendinizden üstün kimseyi göremiyorsunuz ama aynı zamanda birbirinize tapacak kapasitedesin. Yalnızca arada sırada başınıza buyruk davranmanız problem olabilir, aman dikkat. Konuşarak halledemeyeceğiniz bir şey söz konusu değil.

Thor!

Senin ruh eşin Thor! Senin karşı tarafta aradığın yegane özellik, beraber eğlenip tüm olumsuzluklarına rağmen hayattan zevk alabilmek olduğu için akla başka isim gelmezdi. En kötü günlerinizde dahi beraber kahkahalar atabileceğin birini arıyorsun yanında. Mizahi yönün kuvvetli, çektiğin tüm acılara rağmen neşe saçan ve hayata dair umutlarını hiç kaybetmeyen birisin. Bu nedenle beraber olmak isteyeceğin insan da tıpkı senin gibi olmalı. Thor ve sen birbiriniz için biçilmiş kaftansınız. Saatlerce oturup konuşabilecek, dedikodunun dibine vurabilecek ve birbirinize alan tanımayı bilecek bir çift olacaksınız. Sürekli yeni şeyler deneyimleyebilecek iki sosyal kelebek birbirini buldu diyebiliriz.

Natasha Romanoff / Black Widow!

Senin ruh eşin Natasha Romanoff, diğer bir adıyla Black Widow! İkinizde hırslı birer savaşçı ruha sahipsiniz. Bu nedenle birbirinize destek çıkmak için her fırsatı değerlendireceksinizdir. Birbirinizi yalnız bırakmayacaksınız. Yardımcı olmak için her daim birbirinizi kollayacaksınız. Ancak ikinizde manipülatif davranışlar sergilediğiniz için birtakım anlaşmazlıklar, kavgalar, tartışmalar söz konusu olabilir. Fakat bu durumun üstesinden gelebilecek kapasiteye sahip olduğunuz için sizden bir şey kaybettirmeyecektir. Aksine daha da bağlanarak birbirinize hayran kalacaksınız. Karşınızdaki kurnazlığa karşı kayıtsız kalamayacaksınız. İşte tam da bu nedenle siz birbiriniz için müthiş bir eşleşmesiniz diyebiliriz.

Bruce Banner / Hulk!

Senin ruh eşin Bruce Banner namıdiğer Hulk! Sen hayatında huzura, sakinliğe önem veriyorsun. Bu nedenle hayatınıda en çok buna ihtiyaç duyan Bruce, seninle olmaktan çok mutlu olacaktır. Konforlu ve rahat bir ilişkinin içerisinde, birbirinizin ihtiyaçlarına değer vererek, ince detayları düşünerek ve her zaman en iyisi için birbirinizi destekleyerek yola devam edeceksiniz. Tabi sınırları zorlayan, sizi sinirlediren birtakım durumlar yaşanabilir. İlişkinin tuzu biberi bu sonuçta. Ancak tüm duyguları uçlarda yaşadığınız gibi bu öfke nöbetlerini de zirvede yaşayacaksınız. Neyse ki birbirinizin huyuna gitmeyi bilen, nasıl sakinleştirebileceğinizi çözmüş bir çiftsiniz. Bunun da üstesinden kolaylıkla geleceksiniz.

Steve Rogers / Captain America!

Senin ruh eşin Steve Rogers namıdiğer Captain America! Sen tıpkı kendin gibi bağımsızlığına düşkün, kişisel alanına saygı duyacak bir centilmen istiyorsun. Bunun hayali ile yaşıyorsun, nadir bulunan insanlar sonuçta. Hafif başına buyruk olması da seni etkilemeye yetiyor zaten. Yalnız bir sıkıntı söz konusu olabilir. O da ikinizin de emir almayı sevmeyen insanlar olmanız. Bir de üstüne emir vermeye bayılmanız işi çıkmaza sokuyor. Ancak anlamayı ve dinlemeyi bilen, insanların ihtiyaçlarına kulak veren Steve ile çok da zorlanmazsınız gibi geliyor. Siz gerçekten birbiriniz için yaratılmışsınız. Bilgiye, yeteneğe ve değere saygı duyan insanlarsınız. Her yönde kendinizi geliştirmeye meraklısınız ve bu yolda yürüyen insanlara saygı duyuyorsunuz. Kısacası ikinizde birbirinizin rüzgarına kapılmaya meyilli iki özgür ruhsunuz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
51
21
16
13
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Natasha Romanoff / Black Widow!

Tuğba

İron Man

YES3000

Benimki dr

Eda Hakim

Steve Rogers / Captain America! Senin ruh eşin Steve Rogers namıdiğer Captain America! Sen tıpkı kendin gibi bağımsızlığına düşkün, kişisel alanına saygı du... Devamını Gör