Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre 15 Eylül Pazar Günü Aşk Falında Seni Neler Bekliyor?

Burcuna Göre 15 Eylül Pazar Günü Aşk Falında Seni Neler Bekliyor?

Eylül ayında heyecanı artırmak, özellikle aşk konusunda güzel haberler almak harika olurdu! Bugün bazı burçlarımı aşk konusunda güzel haberler bekliyor, bazılarına ise üzülerek de olsa kötü haberler vermek zorundayım. Peki sen de onların içinde misin?

Aşk falında neler var merak ediyor musun?

Haydi gel, 15 Eylül Pazar aşk falına beraber bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burcunu seç, aşk falını gör!

Sevgili Oğlak...

Sevgili Oğlak...

Bugün, yeni keşifler zamanı senin için. Kendini ve partnerini daha yakından tanıyacağın bir ola yaşayacaksınız. Fakat seni şimdiden uyarayım, ortaya çıkan bazı özellikler, seni pek de mutlu etmeyebilir. Sabırlı olmalısın...

Sevgili Kova...

Sevgili Kova...

Bugün, seni aşk konusunda biraz umutsuz görüyorum. Uzun süredir kendini aşkın kollarına bırakmaktan geri durmuşsun. Taliplerin olmuş, olmamış değil. Yine de sen o ışıltıyı hissedememişsin kalbinde. Bugün yaşayacağın ufak bir olayda ise kalbinin yeniden çarptığını hissedeceksin.

Sevgili Balık...

Sevgili Balık...

Bugün Balık burcum sevdiklerinin yanında olmak istiyor. Sevgiye doymak, şımartılmak ve huzur bulmak istiyorsun. Son günlerde biraz stresli günler yaşamışsın. Neyse ki bugün, partnerinle geçireceğin güzel bir gün sana çok iyi gelecek.

Sevgili Koç...

Sevgili Koç...

Venüs ile Jüpiter arasındaki üçgen açı, senin hayatına olumlu gelişmeler getiriyor. Bu dönemde içinde tuttuğun hislerini sonunda açıklayabilir, uzun süredir hayalini kurduğun o kişiye karşı bir adım atabilirsin.

Oldukça şanslı bir dönemden geçtiğimiz için, hislerinin karşılıksız kalacağını düşünmüyorum.

Sevgili Boğa...

Sevgili Boğa...

Venüs ile Jüpiter arasındaki üçgen açı, Boğa burçlarıma da tutkulu anlar getiriyor. Romantik ilişkilerde heyecan, tutku, sevinç ön plana çıkıyor. Özellikle bugün, yepyeni bir maceraya atılmanız çok mümkün.

Sevgili İkizler...

Sevgili İkizler...

Bugün, Pazar gününün enerjisi çok güzel karşılıyor seni. Hislerini dorukta yaşıyorsun. Bugün gireceğin bir ortamda birisi dikkatini fena halde çekecek gibi. Bu kişiyle heyecanlı bir birliktelik yaşamaya başlayabilirsiniz.

Sevgili Yengeç...

Sevgili Yengeç...

Yengeç burcumu Pazar günü denge, uyum bekliyor. Venüs ile Jüpiter'in artan enerjisi, sana da çok iyi gelecek. İlişkinde bir dönüm noktası yaşadığın andasın. Bugün aldığın kararlar, hayatını etkileyebilir. Neyse ki gezegenlerin etkisiyle iş ve ilişki dengesini kuruyorsun.

Sevgili Aslan...

Sevgili Aslan...

Pazar günü miskin planlar yapsan da hayat seni affetmiyor. Sana çok güzel sürprizlerle geliyor. Bugün, kendini romantik anlara hazırla. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, mevcut ilişkinde bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz...

Sevgili Başak...

Sevgili Başak...

Bugünlerde doğum günü kutladığını veya kutlamak üzere olduğunu biliyorum. Bugüne kadar bazı doğum günlerinde üzülmüşsün. Bu yıl ise en özel günlerinden birini yaşayacaksın. Krallar, kraliçeler gibi olacağın bu özel günün tadını çıkar.

Sevgili Terazi...

Sevgili Terazi...

Bugün Terazi burçlarım aşk, haz ve uyumla ön plana çıkıyor! Resmen en şanslı günlerinden birini yaşıyorsun. Partnerinle aranızdaki ilişki derinleşecek, romantik ilişkiniz artacak, samimi anlar yaşayacaksınız...

Sevgili Akrep...

Sevgili Akrep...

Bugün sende bir sıkıntı görüyorum. Partnerine söylemek istediğin bir şeyler var uzun süredir. Fakat nasıl söylesen bir türlü bilemiyorsun. Benden söylemesi, aslında partnerin de bunu hissediyor. Bu yüzden artık içinde tutma, sal kendini biraz...

Sevgili Yay...

Sevgili Yay...

Pazar günü Yay burçlarıma resmen bir cesaret yükleniyor. Venüs ile Jüpiter'in arasındaki bağ, sana da etki etmiş durumda. Kendini günün akışına bırak ve yıldızların sana aşkı getirmesine hazır ol...

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın