Görüş Bildir
Haberler
Burak Deniz ve Eski Survivor Şahika Hakkında Olay İddia: Burak Deniz ve Şahika Ercümen Sevgili mi?

Burak Deniz ve Eski Survivor Şahika Hakkında Olay İddia: Burak Deniz ve Şahika Ercümen Sevgili mi?

GNS
21.02.2022 - 00:44

Son olarak manken Didem Soydan ile yaşadığı ilişki ile bilinen oyuncu Burak Deniz ve eski Survivor yıldızı milli sporcu Şahika Ercümen hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Didem Soydan ile biten ilişkisi sonrası hakkında çıkan iddialara olumsuz yanıt veren Burak Deniz, Kuruçeşme'de bir mekanda 31. yaş gününü kutladıktan sonra elinde Ercümen'in çantasıyla dışarı çıktı. Peki Şahika Ercümen ve Burak Deniz sevgili mi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Maraşlı dizisi ile ekranlarda yer alan Burak Deniz, özel hayatına dair bir konu ile gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl manken Didem Soydan ile ilişkisini noktalayan yakışıklı oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de bir mekanda 31. yaş gününü kutlayan Deniz'in yanında eski Survivor Şahika Ercümen yer aldı. Peki Burak Deniz ve Şahika Ercümen sevgili mi? İşte detaylar...

Doğum Gününü Birlikte Kutladılar

Doğum Gününü Birlikte Kutladılar

17 Şubat 1991 doğumlu Burak Deniz, önceki gece Kuruçeşme’de 31'inci yaş gününü sevdikleriyle birlikte kutladı. Mekan çıkışı Deniz'in yanında menajeri ve sevgilisi olduğu iddia edilen Şahika Ercümen vardı.

Burak Deniz ve Şahika Ercümen Sevgili mi?

Burak Deniz ve Şahika Ercümen Sevgili mi?

Sadece arkadaş olduklarını ifade eden Burak Deniz, çantayı neden kendisinin taşıdığını soran muhabirlere, “Benim desem inanmayacaksınız zaten. Evet arkadaşımın çantasını taşıyorum” şeklinde cevap verdi.

Çantacı Burak!

Çantacı Burak!

Ünlü oyuncunun bu halini görenler 'Çantacı Burak' yorumunda bulundu. Eski Survivor ve milli sporcu olan Şahika Ercümen'in ünlü oyuncu ile 2 aydır ilişki içerisinde olduğu iddia edildi.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın