Görüş Bildir
Haberler
Bunları Geçmek Gerçekten Hiç Kolay Değil: Souls Tarzı Oyunların En Zor 11 Boss'u

Bunları Geçmek Gerçekten Hiç Kolay Değil: Souls Tarzı Oyunların En Zor 11 Boss'u

cihan taştan
12.05.2022 - 16:30

Soul tarzı oyunlara gönül vermek gerçekten büyük sabır ve azim isteyen bir iş. Bu heyecanı zirveye taşıyan şey ise yenilmek bilmeyen birbirinden zorlu Boss'lar. Soul-like oyunların en zorlu Boss'larıyla karşınızdayız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pontiff Sulyvahn

1. Pontiff Sulyvahn

Bu zorlu Boss'un ismi bile ürkütücü geliyorsa Dark Soul III oyunun keyfini sürmüşsünüz demektir. Bu Boss'u alt etmek için hem öngörülmesi zor olan hamlelerini tahmin etmek hem de görece dar olan odasında kendinize alan yaratmak zorundasınız. Onu yenmenin hazzı ise bambaşka!

2. Laurence, The First Vicar

2. Laurence, The First Vicar

Ateşli saldırılarıyla hasarı arttıran bu güçlü Boss, Bloodborne'un en güçlü Boss'larından biri. Bu Boss ile Old Hunter DLC'de karşılaşabilirsiniz. Adımlarınıza dikkat edin!

3. Dreamer - Nightmare

3. Dreamer - Nightmare

İki aşamalı savaşan bu Boss, önce Dreamer sonra Nightmare olarak korkulu rüyanız haline gelebilir. Remnant: From The Ashes oyunun final Boss'u olduğunu da belirtelim.

4. Ancient Dragon

4. Ancient Dragon

Heybetine yakışır bir güce sahip olan bu zorlu Boss, Dark Souls II oyununu sizin için bambaşka bir mücadeleye çevirebilir. Onu alt etmek için zamanlamaya çok dikkat etmek ve uzunca bir savaşa hazır olmak şart.

5. Flamelurker

5. Flamelurker

Bu dövüşün kolay olmayacağını anlamak için Boss'un dış görünüşüne bakmak sizce de yeterli değil mi! Demon's Souls oyununun en ürkütücü Boss'unun dış görünüşünün altında sevimli bir canavar yattığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Flamelurker ile karşılaşınca her hamlenizi doğru seçmek durumundasınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yamana-No-Orochi

6. Yamana-No-Orochi

Japon efsanelerine sıklıkla yer veren Nioh'un en zorlu Boss'u hiç şüphesiz Yamana-No-Orochi. Çok başlı yılan şeklinde karşınıza çıkan bu güçlü Boss'u yenmek hiç kolay olmayacak.

7. Yatsu-No-Kami

7. Yatsu-No-Kami

Nioh 2 oyununun en zorlu Boss'u ise Yatsu-No-Kami. Bu Boss'u yenmenin kolay olacağını kimse söylemedi ancak yine de bir şansınız olmasını istiyorsanız, uzun mesafeli silahlarınızı iyi kullanmaya ve zehir direncinizi yüksek tutmaya özen göstermelisiniz.

8. Orphan Of Kos

8. Orphan Of Kos

Bloodborne'un en güçlü Boss'larından biri olan Orphan Of Kos, ilk bakışta gözünüze biraz ufak gelebilir ancak kendisiyle tanışınca fikrinizin değişeceğine eminiz. Çok farklı hamlelere sahip olan Orphan of Kos, tahmin edilmesi zor karakteriyle rüyalarınızı da süsleyebilir.

9. Gerhman, the First Hunter

9. Gerhman, the First Hunter

Bloodborne'un karşılaşmak istemeyeceğiniz zorlu Boss'larından biri de Gerhman. Siz henüz onun büyüleyici etkisine kapılıp izlerken o size büyük hasarlar verebilir. Gerhman'ı yenmek için sabırlı olmak şart. Eninde sonunda hamle için şansınız olacaktır.

10. Amygdala

10. Amygdala

Bu zorlu Boss'un görüntüsü sizi ürkütmesin zira onu öldürmek o kadar da zor değil. Asıl zor olan onun saldırılarından korunmak ve zayıf noktası olan kafasını hedef alabilmek. Bu özelliğiyle Amygdala'ın Bloodyborne'un en güçlü Boss'ları arasındaki yeri sağlam.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nameless King

11. Nameless King

Dark Souls 3'ün en zorlu Boss'larından biri kabul edilen Nameless King, sabrınızı tekrar tekrar test edecek güce sahip. Kendisiyle karşı karşıya geldiğinizde ilk başta sakin kalmak ve fırsat kollamak gerekiyor. Devamında ise hızınıza ve çabukluğunuza oldukça fazla ihtiyaç duyacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
10
6
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın