Görüş Bildir
Haberler
'Bukalemun Siyasetçi Olmadık' Diyen Bahçeli'ye O Sözlerini Hatırlattılar

'Bukalemun Siyasetçi Olmadık' Diyen Bahçeli'ye O Sözlerini Hatırlattılar

Sosyal medya kullanıcıları, 'Bukalemun siyasetçilerden olmadık' diyen MHP lideri Bahçeli'ye geçmişte yaptığı konuşmaları hatırlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP'li belediye başkanlarının Antalya’daki toplantısında bir konuşma yapan Bahçeli“Biz tarafız, hakikatin, haysiyetli yaşamın tarafındayız. Biz tarafız, milli birlik ve dayanışmanın tarafındayız. Biz tarafız, kardeşliğin, kucaklaşmanın, kader ortaklığının tarafındayız. Vicdanımız müsterih, vakarımız müftehir düzeydedir. Verilemeyecek bir hesabımız yoktur. Yüzümüzü kızartacak bir ilişki ağı içinde bulunmadığınız gayet nettir. Ne mutlu bizlere ki, inançlıyız, ilkeliyiz, iradeliyiz, istekliyiz, itibarlıyız, elbette sonuna kadar Türk milletinin emrinde ve hizmetindeyiz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyecek cesaretteyiz. Bukalemun siyasetçilerden hiç olmadık. Geçmişini unutanlar arasında yer almadık. Menfaatperestliğe tamah edip milletimize sırt çevirmedik. Millet dedik, zilletin foyasını ortaya çıkardık. Cumhur dedik, müstesna bir ittifak ahlakıyla Türkiye’yi muhafaza ve müdafaa ettik.” ifadelerini kullanmıştı.

Bu ifadelerin ardından Bahçeli'nin Erdoğan'ı hedef aldığı eski açıklamaları Twitter'da dolaşıma girdi. 👇

2013 yılındaki bir konuşmasında Erdoğan'ı Yüce Divan'a göndereceğini söyleyen Bahçeli, daha sonra şöyle konuşmuştu: "Recep Tayyip Erdoğan'ı seyretmekten bıkıyorsunuz, usanıyorsunuz; 'ya yine çıktı, lanet olsun, kapatıyorum' diyorsunuz. "

Bahçeli 2014'te ise Erdoğan'ın yedi sülalesinden hesap soracağını öne sürmüştü: "Allah nasip eder tek başına iktidar olduğumuzda veya siyasi şartla koalisyonu gerektiriyor, koalisyon ortağı olarak iktidar sorumluluğu üstlendiğimde Recep Tayyip Erdoğan'ın yedi sülalesinden hesap soracağım."

Bahçeli'nin farklı zamanlarda Erdoğan ve AKP'yi hedef aldığı açıklamaları: "Türklüğü reddedip T.C.’yi silen, milliyetçiliği ayağının altına alan bir inkârcıdan Türkiye’ye Cumhurbaşkanı olmaz"

İçeriğin Devamı Aşağıda

"İki yanlıştan bir doğru çıkmaz, tekeden süt sağılmaz, balda tuz bulunmaz, suda ateş yanmaz, Recep Tayyip Erdoğan'dan da Cumhurbaşkanı olmaz. Siyasi görüşü, fikri aidiyeti meshebi ve yöresi ne olursa olsun, ister AKP'li, ister MHP'li, ister CHP'li olsun, her vatan evladı Cumhurbaşkanı olabilir, ne var ki Erdoğan olamaz, milletin terazisi bu sikleti çekmez"

"Çocuklarımıza andı tekrar öğretmezsem, namussuzum." "Bu ihaneti yapan AKP'den Yüce Divan'da hesap sormazsam, namussuzum."

Bahçeli'nin 2015 yılında başkanlık sistemi için diktatörlük dediği bu paylaşımı da yeniden gündeme geldi. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
31
21
4
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kunti kunti

Sofooooooor sofoooooor ah şoför sen nelere kadirsin.

hankrtpe

Yayinsalardi da satmasaydi keşke ülkeyi iki gün konuşur i...neymiş der unuturduk .

Trky

Bahçeli denilen mısır mumyası, sen bu Türk siyaset tarihinin en büyük döneğisin. Senin kadar gereksiz ve faydasız 1 tane daha insan yok yeryüzünde.

Cadawra

Bukalemunu karıştırma, bukalemun haysiyetli bir canlıdır