Görüş Bildir
Haberler
Bu Zamana Kadar Nasıl Almamışım Dedirtecek Kullanışlı Mutfak Gereçleri

etiket Bu Zamana Kadar Nasıl Almamışım Dedirtecek Kullanışlı Mutfak Gereçleri

güzpilici
29.12.2021 - 08:15

Mutfağınızda her şeyin eksiksiz, yerli yerinde olduğunu düşünüyorsanız durun!  Bir çok kişinin kullandıktan sonra 'bu zamana kadar nerelerdeydin sen' dediği, mutfakların olmazsa olmazı olan bu mutfak gereçlerinden hala almamış olabilirsiniz. Mutfakta kullanışlılığı ile fark yaratacak bu pratik ürünlere hemen birlikte bakalım.

Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Daha pratik, çok daha sağlıklı.

1. Daha pratik, çok daha sağlıklı.

Sebzeleri bir çok farklı çeşitte pişirebilirsiniz. Peki hiç buharda pişirmeyi denediniz mi? Haşlamadaki gibi sebzeler vitaminlerini suya bırakmadığı için çok daha sağlıklı olan bu yöntemle siz de dakikalar içinde lezzetli mi lezzetli sebzeler pişirebilirsiniz. Bunun için gerekli olan pişirme aparatını buraya bırakıyorum.

Çok kullanışlı ek gıdaya başlayan bebeğim için aldım kendimize de kullanıyorım

2. Hem temiz, hem pratik.

2. Hem temiz, hem pratik.

Çabuk kuruyan yapısı ve koku yapmayan dokusu ile tezgahında nereyi kullanmak isterseniz orayı kurutma alanı yapabilirsiniz. Kullandığınız bulaşıklığın altına yerleştirerek bulaşıklardan akan suların da önüne geçerek kuru ve temiz bir tezgaha sahip olabilirsiniz. Hemen almak için tıkla!

Ben çok memnun kaldım hemen kuruyor koku yapmıyor

3. Hala kullanmayan kaldı mı?

3. Hala kullanmayan kaldı mı?

Soğan doğrarken yaşaran gözler, elektrikli robotu çıkarıp toplamakla geçen saatler... Hepsini unutun! Bu küçük canavar sebzeleri çabucak doğramanızı sağlayacak ve saniyeler içinde temizlemenize yardımcı olacak. Bu pratik manuel rondoyu almak istersen tıkla.

Kesinlikle alın aldırın büyük kolaylık

4. Sarımsak rendelenmez, ezilir.

4. Sarımsak rendelenmez, ezilir.

Sarımsağı rendelemeye çalışıp hatta yarısını rendeleyemediğiniz ya da inat edip biraz da parmaklarınızı rendelediğiniz o anları düşününce bu sarımsak eziciyi hemen almak isteyeceksiniz.

Linki burada!

5. Ne yaparsanız yapın temizlenmez.

5. Ne yaparsanız yapın temizlenmez.

Plastik kesme tahtaları çok kısa zamanda yıpranır ve arasında temizlenemeyecek kirler bırakır. Ahşap kesme tahtaları ise sağlıklı ve temiz olsalar da suyla her suyla teması şişmelerine davetiye çıkarır. O yüzden hem sağlıklı hem dayanıklı hem de hijyenik bir cam tahtası mutfağınızın gözdesi olacak.

Cam kesme tahtasına ulaşmak için buraya tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın