Görüş Bildir
Haberler
Bu Yılı Kimin Yüzünden Nefretle Hatırlayacaksın?

Bu Yılı Kimin Yüzünden Nefretle Hatırlayacaksın?

Koca bir yıl neler neler yaşadık. Kimimiz hayatının aşkını buldu kimimiz ise hayatının hayal kırıklığını... Bihter Ziyagil'in de dediğini gibi; sen bu yılı unutana kadar acıyla, nefretle hatırlayacak mısın?

Sen bu yılı kimin yüzünden nefretle hatırlayacaksın? 

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Senin için bu yıl nasıl geçti?

4. Peki bu yıldan çıkardığın ders ne?

4. Peki bu yıldan çıkardığın ders ne?

5. Şimdiye kadar birinden gerçekten nefret ettin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sen neden nefret edersin?

6. Sen neden nefret edersin?

7. Bu yıl yaşadığın en güzel şey ne?

8. Peki bu yıl bir ayrılık yaşadın mı?

9. Son olarak sen neyi unutmazsın?

9. Son olarak sen neyi unutmazsın?

Sen bu yılı yaşamak zorunda olduğun şeyler için nefretle hatırlayacaksın.

Sen bu yılı yaşamak zorunda olduğun şeyler için nefretle hatırlayacaksın. Belki de hayatının en kötü yılını geçirdin ama sana çok şey öğreten bir yıl oldu. Asla ihtimal vermediğin ve düşünmediğin şeyler başına geldi. Kendini kaybolmuş ve belki de çaresiz hissettin. Sen çok şey yaşamış ve aslında o şeylerden de dersini almışsın. İnsanlara güvenmemen gerektiğini öğrenmiş ve bu hayatta her zaman tek kalabilme ihtimalini düşünmüşsün. Sen birçok plan yaparken aslında yaşadığın şeylerin bu planların hepsine engel olduğunu görmüşsün. Senin bu yıl yaşadığın şeyler, atlatabileceğin şeyler değilken aslında üstesinden de gelmişsin. İçinde yara kalan ve seni mutsuzlaştıran şeyler hala var. Bunları unutman mümkün değil belki ama sürekli bunları düşünerek huzursuz olman da mümkün değil. Yaşadığın şeylere engel olamaz ve önüne geçemezsin. Hiç beklemediğin anda hatta bir anda her şey olabilir. Sen buna hazırlıklı olamazsın belki ama kendini toparlamayı bilmelisin. Bu yıl yaşadığın her şey aklının bir köşesinde kalacak. İlerde 'Ne günlerden geçtim.' dediğinde bu yılı anımsayacaksın.

Sen bu yılı hayatından giden insanlar yüzünden nefretle hatırlayacaksın.

Sen bu yılı hayatından giden insanlar yüzünden nefretle hatırlayacaksın. Seni tek başına bırakan, asla kaybetmem dediğin ve asla beni yalnız bırakmaz dediğin kişiler tarafından yalnız bırakılmışsın. Kime güvendiysen yanılmış ve kime sırtını dayadıysan o kişi tarafından yara almışsın. Çok güvenmişsin insanların seni terk etmeyeceğine... Hiç beklemediğin bir anda hayatından çıkmaları ise seni büyük bir boşluğa bırakmış. Sen bu yıldan nefret edeceksin çünkü kaybetmek istemediğin kim varsa o kişiyi kaybetmişsin. Ne acını tarif edebiliyor ne de acını dindirecek bir şey bulabiliyorsun. Sen kendi içine attığın her şeyle tek başına savaşmaya çalışıyorsun. Çünkü birlikte savaşabileceğin kişi artık yanında yok... Her şeye rağmen, bir şeylere devam etmeye çalışmışsın. Kimi zaman çok sevinmiş kimi zaman ise çok ağlamışsın. Her duygunda aslında eksikliğin daha da artmış. Yerini dolduramadığın ve dolmayacağını bildiğin bu his ile artık yaşamaya alışmaya bakmalısın. Sen bu yıldan nefret edeceksin çünkü senden aldıklarını unutmayacaksın.

Sen bu yılı eski sevgilin yüzünden nefretle hatırlayacaksın.

Sen bu yılı eski sevgilin yüzünden nefretle hatırlayacaksın. Ne kadar güzel şeyler yaşamış olsan da yıl sonuna baktığında aklına artık sadece kötü anıların geliyor. Çok zamandan geçmiş ve bir şeyleri aşmaya çalışmışsınız. Toparlayamadığınız ve olmadığını anladığınız her an aslında ayrılığa daha da yakınlaşmışsınız. Sürekli bir şeyler için çabalamışsın ve sürekli bir şeyleri sen düzeltmeye çalışmışsın. Karşındaki kişiden görmediğin bütün davranışları sen tek başına üstesinden gelmeye çalışmışsın. İlişki sadece senin çabanla ilerleyecek bir şey değil. Belki biten şeyler nedeniyle çok canın yanmış olabilir belki de hala onu özlüyor olabilirsin, kendin için hayatında en iyi karar belki de bu olmuş olabilir. Tek başına hiçbir şey için mücadele etmek zorunda değilsin. İlişkinin sorumluluğundan kaçan kişilerden sen de kaçmalısın. Seni bu evreye getirene kadar çok fazla üsteleyen ve çok fazla manipüle eden kişiyi hayatından çıkartmak belki de alacağın en iyi kararlardan biri. Sen bu yılı nefretle hatırlayacaksın çünkü 'Kendime neden böyle davranılmasına izin vermişim?' diyeceksin.

Sen bu yılı seni yarı yolda bırakan insanlar yüzünden nefretle hatırlayacaksın.

Sen bu yılı seni yarı yolda bırakan insanlar yüzünden nefretle hatırlayacaksın. Gitmez dediğin, bitmez dediğin ne varsa gitmiş ve bitmiş. Cesaretsiz ve korkak kişilere hayatında fazla yer vermişsin. Güvendiğin ve seni bırakmayacağına inandığın kişiler tarafından terk edilmişsin. Zorlu ve zor kararları olan bir yıldan geçmişsin. Ne tarafa döneceğini bilemediğin ve her zaman omzunda bir el istediğin bu yılda tam buldum sandığında aslında kaybetmişsin. Her şeyi yoluna koyduğunu sandığında tekrar en başa dönmüşsün. Yanlış insanlara güvenmiş ve yanlış insanları hayatına almışsın. Bunların hepsinde de hatayı kendinden aramışsın. Sevgi, merhamet, aşk, heyecan bu gibi duygularla verdiğin kararlar senin suçun olamaz. Sen sevdiğin için suçlu olmazsın. Sana haksızlık yapıldığını düşünüyor ve belki de sevdiğin kadar sevilmediğini düşünüyorsun. Hayatında bir daha yaşamak istemediğin bu yılı bitirmek belki de sana yeni şanslar getirecek. Ne kadar üzüldüysen o kadar güleceksin. Bu yılı her zaman nefretle hatırlayacaksın çünkü hak etmediğin şeyler yaşadın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
15
11
6
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın