Görüş Bildir
Haberler
Bu Yıl Yaz Tatili İçin Tercih Edebileceğiniz 10 Ekonomik Destinasyon

etiket Bu Yıl Yaz Tatili İçin Tercih Edebileceğiniz 10 Ekonomik Destinasyon

Yaz için bütçenize uygun bir tatil planı yapmak istiyorsanız önerebileceğimiz rotalara göz atmak isteyebilirsiniz. Yaz için planı hazır olmayanlar buraya. Hem yurt içi hem yurt dışı düşük bütçeli tatil planı için içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yazın gelmesiyle tatil planları başladı. Hala yaz için plan yapmadıysanız hem yurt içinde hem yurt dışında bütçe dostu birçok rota var.

Öncelikle yurt dışından rotalara bakalım...

1. Budva

1. Budva

Balkan turları genellikle bütçeye daha uygun oluyor. Uygun fiyatlı bir yurt dışı gezisi planlamak istiyorsanız Sırbistan, Bosna-Hersek, Makedonya veya Karadağ gibi ülkeler ideal. Eğer Balkanlara gitmek istiyorsanız Karadağ Budva hoşunuza gidebilecek bir yer. Tatil beldesi olan bu yer güzel plajları ve tarihi yerleriyle gezmeye değer. Konaklama, yemek ve ulaşım fiyatları oldukça uygun olan Budva'ya hemen bir tatil planı yapın!

2. Prag

Çek Cumhuriyeti, Avrupa'ya gitmek isteyenlerin tercih edebileceği bir rota. Burası hem tarihi ve kültürel zenginliklere sahip hem de uygun fiyatlı. Prag mutlaka herkesin görmesi gereken yerlerden. Kaleleri, tarihi ve keyifli atmosferiyle herkesin çok beğeneceği Prag'da bütçenize uygun oteller ve restoranlar bulmanız mümkün.

3. Bali

Asya'yı görmek istiyorsanız Endonezya, Filipinler veya Malezya gibi ülkeleri tercih edebilirsiniz. Beyaz kumsalları, denizi ve doğal güzelliğiyle hayran kalınan yerlerden Asya bütçeye de dost. Endonezya'nın adası Bali, güzel plajları ve sıcak iklimiyle çok tercih edilenlerden. Uygun fiyatlarıyla da sizi üzmeyecek Bali'yi yaz için planlarınıza ekleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Bolivya

4. Bolivya

Bolivya, Güney Amerika'da yer alan uygun fiyatlı bir rota. Doğal güzellikleriyle tercih edilebilen bu yer ile hem ucuza bir tatil yapabilir hem de çok sevilen Bolivya'yı keşfedebilirsiniz.

5. Budapeşte

Macaristan'ın başkenti Budapeşte uygun fiyatlı destinasyonlardan biri. Tarihi mekanları ve lezzetleriyle öne çıkan Macaristan sizin için ideal yerlerden biri olabilir. Bütçenize uygun bir yer arayışındaysanız Budapeşte tam size göre bir rota.

Şimdi de yurt içindeki ekonomik rotalara bakalım...

1. Kapadokya

Kapadokya, Türkiye'nin en çok beğenilen yerlerinden. Doğal güzelliklerine herkesin aşık olduğu Kapadokya'da çok düşük bütçelerle vakit geçirmeniz mümkün. Yurt içinde bir yaz tatili planı yapmak istiyorsanız Kapadokya'da doğal güzellikleri keşfedip balon turuna katılabilirsiniz. Uygun fiyatlı tatil için Kapadokya planınızı hemen yapın!

2. Göller Bölgesi

2. Göller Bölgesi

İçinde Türkiye'nin Maldivleri olarak ifade edilen Salda Gölü'nün de bulunduğu Göller Bölgesinin içinde birçok göl bulunuyor. Isparta, Antalya ve Burdur gibi şehirlerin de dahil edildiği bu bölgede uygun fiyatlı otellerde kalmak mümkün. Buralarda otelde kalmak yerine kamp da yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Assos

3. Assos

Çanakkale tarihi güzelliklerle dolu bir şehir. Assos da bu tarihi yerlerin en güzellerinden biri. Hem uygun fiyatlı hem de kültürel bir gezi planı yapmak istiyorsanız aradığınız yer Çanakkale Assos. Muhteşem manzaraları ve tarihi kalıntılarıyla dikkat çeken Assos'u gezip görmek için bu yaz ideal.

4. Safranbolu

4. Safranbolu

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde bulunan Safranbolu evlerini görmek için bile Karabük'e gitmeye değer. Bu güzel evleri görüp lezzetli lokumunu yemeden dönmeyeceğiniz Safranbolu'da bütçe dostu bir yaz tatili yapmanız mümkün.

5. Cunda Adası

5. Cunda Adası

Ege'nin incisi Ayvalık'ın parçası Cunda Adası yaz için en iyi rotalardan. Taş evleri ve eşsiz plajlarıyla meşhur Cunda hem tarihi hem lezzetli mutfağıyla kaçırılmayacak bir yer. Cunda, uygun bütçeyle tatil yapabileceğiniz en güzel yerlerden biri.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ö.Ş.Ş.

dalga mı geçiyosunuz ? Baliye gidiş geliş uçak bileti parasına bi bakın bakalım uygun bütçeli mi ?