Görüş Bildir
Haberler
TV
Bu Yaz Onların Yazı: Özenle Seçilmiş Yaz Sezonunun Birbirinden Yakışıklı 14 Oyuncusu

etiket Bu Yaz Onların Yazı: Özenle Seçilmiş Yaz Sezonunun Birbirinden Yakışıklı 14 Oyuncusu

Razaman ayı nedeniyle birçok dizi geç başlamış olsa da, yaz sezonu yine hiç olmadığı kadar hareketli geçiyor dizi anlamında. Yaz dizilerinde bu sezon da güzel kadın başroller kadar, yakışıklı erkek başroller de dikkat çekiyor. İşte size bu sezonun en dikkat çekici erkek başrol oyuncuları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ali Ersan Duru - Şahane Damat

1. Ali Ersan Duru - Şahane Damat

''Hayat Devam Ediyor'' ve ''Gönül İşleri'' dizileriyle adından söz ettiren oyuncu, ''Şahane Damat'' dizisi ile ekrana dönüş yaptı. Burcu Özberk ile başrolde izlediğimiz dizinin reytingleri ise şu anda beklenilenin altında gözüküyor.

2. Engin Öztürk - Yüksek Sosyete

2. Engin Öztürk - Yüksek Sosyete

''Fatmagül'ün Suçu Ne?'' ile yakaladığı çıkışı devam ettiren isimlerden Engin Öztürk, en son ''Hatırla Gönül'' dizisi ile ekrana gelmiş, fakat ekran ömrü kısa sürmüştü. Öztürk üzerindeki talihsizliği ''Yüksek Sosyete'' ile yenmiş gözüküyor. Dizi yaz sezonunun en çok izlenen dizilerinde birinci sırada yer alıyor.

3. Yusuf Çim - Hanım Köylü

3. Yusuf Çim - Hanım Köylü

Geçtiğimiz sezon ''Çilek Kokusu'' dizisi ile oyunculukta kendisini gösteren Yusuf Çim, bu sezon ''Hanım Köylü'' isimli dizi ile ekrandaki yerini aldı. Oyuncu son iki sezonun en çok iş yapan oyuncuları arasında.

4. Furkan Palalı - No 309

4. Furkan Palalı - No 309

Bu sezonun belki de en şaşırtan isimlerinden birisi Furkan Palalı oldu. Romantik komedi dizisi ''No 309'' ile ilk kez farklı bir rolde izlediğimiz başarılı oyuncu, sezona iyi başlayan oyunculardan...

5. Burak Deniz - Aşk Laftan Anlamaz

5. Burak Deniz - Aşk Laftan Anlamaz

Geçtiğimiz yıl ''Tatlı Küçük Yalancılar'' dizisi ile herkesin tanıdığı oyuncu, bu sezon ''Aşk Laftan Anlamaz'' dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor. Dizinin reytingleri inişli çıkışlı olsa da, yakışıklı oyuncu adından 2 sezondur sıkça söz ettiriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Furkan Andıç - Tatlı İntikam

6. Furkan Andıç - Tatlı İntikam

''Kaçak Gelinler'' ve en son ''Kırgın Çiçekler'' dizilerinde rol alan Furkan Andıç, son yılların en dikkat çeken genç oyuncuları arasında gösteriliyor. Oyuncu ''Tatlı İntikam'' dizisi ile oyunculuğunu konuşturmaya devam ediyor.

7. Can Yaman - Hangimiz Sevmedik

7. Can Yaman - Hangimiz Sevmedik

''Gönül İşleri'' ve ''İnadına Aşk'' dizisi ile adından fazlasıyla söz ettiren Can Yaman, ''Hangimiz Sevmedik'' dizisi ile ekranlardaki yerini aldı. Yaman, bakalım bu sezon son iki dizisinde yakaladığı başarıyı sürdürebilecek mi? Hep beraber izleyip göreceğiz.

8. Serkan Çayoğlu - Hayatımın Aşkı

8. Serkan Çayoğlu - Hayatımın Aşkı

''Kiraz Mevsimi'' dizisi ile tanıdığımız Serkan Çayoğlu, kariyerine ''Hayatımın Aşkı'' dizisi ile devam ediyor. Hande Doğandemir ile başrolü paylaşan oyuncu, yine yaz sezonunda adından söz ettiren isimlerin başında geliyor.

9. Kaan Taşaner - Rengarenk

9. Kaan Taşaner - Rengarenk

Son olarak ''Diriliş Ertuğrul'' dizisi ile ekranlara gelen Kaan Taşaner, yaz sezonuna sevgilisi Selin Şekerci ile geri döndü. ''Rengarenk'' isimli dizi ile ekranda boy gösteren oyuncu, reyting sonuçlarına göre oldukça iddialı bir diziyle karşımızda olacağının sinyalini verdi.

10. Ekin Mert Daymaz - Hayat Sevince Güzel

10. Ekin Mert Daymaz - Hayat Sevince Güzel

Geçen yaz ''Çilek Kokusu'' dizisindeki oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Ekin Mert Daymaz, bu sezon ''Hayat Sevince Güzel'' dizisi ile adeta herkesi mest ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gökhan Alkan - Seviyor Sevmiyor

11. Gökhan Alkan - Seviyor Sevmiyor

İki sezon ''Kocamın Ailesi'' dizisinde izlediğimiz oyuncu, bu sezon Kore uyarlaması olan ''Seviyor Sevmiyor'' dizisi ile yaz ekranında seyirciyle buluştu. Ekrana çok hızlı giriş yapan dizi, reyting sonuçlarıyla hem kanalın hem de yapım ekibinin yüzünü güldüren diziler arasında yer alıyor.

12. Hilmi Cem İntepe - Bodrum Masalı

12. Hilmi Cem İntepe - Bodrum Masalı

Survivor yarışması ile herkesin tanıdığı isimlerden biri haline gelen Hilmi Cem, bu sezon ''Bodrum Masalı'' isimli dizi ile ekranda yer alacak. Ülkemizde yaşanan olaylar nedeniyle henüz yayına girmeyen dizideki performansı şimdiden merak konusu olan Hilmi Cem İntepe, bakalım ne gibi sürprizlerle hayranlarının karşısına çıkıyor olacak.

13. Aras Aydın - N'olur Ayrılalım

13. Aras Aydın - N'olur Ayrılalım

''Kiraz Mevsimi'' ile hayran kitlesini uçuran oyuncu, bu sezon ''N'olur Ayrılalım'' dizisiyle yaza merhaba dedi. Sezonun en iddialı dizileri arasında olan yapım, sosyal medyada beklediğinden fazla ilgi görmeye başladı.

14. Yılmaz Kunt - Gülümse Yeter

14. Yılmaz Kunt - Gülümse Yeter

2015 Best Model birincisi Yılmaz Kunt ''Gülümse Yeter'' dizisiyle oyunculuğa geçiş yaptı. İlk dizisindeki performansı bakalım diğer mankenlerinki kadar dikkat çekecek mi? Hep beraber göreceğiz.

Sizce Bu Sezonun İyi Oyuncusu Hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
305
169
98
42
25
17
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevilay

hilmicemi oyuncu yapacak kadar düşmüş olamayız aq şaka mı bu

Burak K.

necati şaşmaz olduysa bu da olur şaşırma

Leonhardt

Zorlasan en fazla 2 tanesinin yakışıklı olduğu gerçeği ...

Gül

Bunlar oyuncu yakışıklılık aramak çok yanlış yetenek aramalı önce insan

Pasif Kullanıcı

Hiçbirini izlemem,tanımam etmem de Burak Deniz iki üç seferdir gözüme çarpıyor,listenin en yakışıklısı bence. Oyunculuğu nasıldır bilemem ama.