Görüş Bildir
Haberler
Bu Ünlülerden Hangisinin Saçı Peruk Değil?

etiket Bu Ünlülerden Hangisinin Saçı Peruk Değil?

Yung Boş Ada
24.03.2017 - 15:42

Zaman zaman ünlüler de çeşitli çekimlerde, galalarda veya gösterilerde peruk veya kaynak saç kullanıyorlar. Her daim bu kadar muhteşem görünmelerinin başka bir açıklaması olamazdı herhalde değil mi? İşte şimdi biz senden bu ünlülerden hangisinin sana gösterdiğimiz fotoğrafında peruk veya kaynak saç kullanmadığını bulmanı istiyoruz! Hazırsan hemen teste başlamaya ne dersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söyle bakalım: Bu ünlülerimizden hangisi bu fotoğraflarda tamamen doğal saçıyla poz vermiş?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilemedin!

Bilemedin!

O çekimde kullandığı saçları muhteşem bir şekilde monte edilmiş peruktan başka bir şey değildi Gigi Hadid'in! Çünkü ertesi gün kameralara yakalandığında muhteşem uzun saçları hala yerli yerinde duruyordu! Doğal saçları bulmak için tekrar dene!

Hayır!

Hayır!

Normalde oldukça cılız ve kısa saçlara sahip olan Lady Gaga çeşitli gösterilerde ve çekimlerde peruk ve hatta kaynak kullanmaktan oldukça hoşlanıyor. Sana gösterdiğimiz fotoğraftaki hali de saçlarının doğal hali değildi yani! Şimdi doğal olanı bulmak için tekrar denemelisin!

Hayıır!

Hayıır!

Elbette Khaleesi rolü için kullandığı gümüş sarısı saçlar gerçek değil! Çünkü normalde gördüğün gibi oldukça güzel kahverengi saçlara sahip Emilia Clarke. Her iki hali de büyüleyici değil mi yalnız... Doğal saçları bulmak için tekrar dene!

Bilemedin!

Bilemedin!

The Help(Duyguların Rengi) filmindeki Skeeter Phelan rolüyle hepimizi kendine hayran bırakan Emma Stone o filmde doğal saçlarıyla karşımıza çıkmamıştı. Yani sana gösterdiğimiz fotoğraftaki hali peruk! Yalnız çok yakışmamış mı? Her hali güzel bu kadının! Hadi şimdi doğal saçları bul!

Maalesef!

Maalesef!

Mean Girls(Kötü Kızlar) filmindeki Regina George rolüyle hepimizi kendine hayran bırakan Rachel McAdams'ın o filmde kullandığı uzun sarı saçlarının peruk olduğunu biliyor muydun? İlk duyduğumuzda biz de çok şaşırmıştık! Ama rolüne cuk oturmuş, kendisine de çok yakışmış açıkçası! Hadi şimdi doğal saçlı ünlümüzü bulmak için tekrar dene!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Peruk takmaktan oldukça hoşlanan bir diğer ünlümüz de Katy Perry! Sana gösterdiğimiz fotoğraftaki kısacık saçları da peruktan başka bir şey değil yani, yalnız kestirse çok yakışırmış. Fakat saçlarına kim kıyabilir ki? Hadi şimdi doğal saçlarıyla karşımıza çıkmış ünlümüzü bul bakalım!

Bilemedin!

Bilemedin!

Normalde burada gördüğün gibi kısa saçlara sahip olan güzeller güzeli şarkıcı/oyuncu Rita Ora o fotoğrafta peruk kullanmıştı. Peruklu da peruksuz da kalbimizi her türlü çalabiliyor kendisi! Hadi şimdi doğal saçlı ünlümüzü bulmak için tekrar dene!

Hayır!

Hayır!

Yılların yaşlandıramadığı güzel JLo'nun da peruk kullandığını biliyor muydun? Gördüğün gibi saçları aslında oldukça kısa ve maalesef cılız! Ama bu hali bile gerçekten çok güzel! Hadi şimdi tekrar dene ve doğal saçlarıyla karşımıza çıkmış ünlümüzü bul!

Tebrikler!

Tebrikler!

Tebrikler: Doğal saçlarıyla bizi etkileyen ünlümüzü buldun! Zaten oldukça gür ve yoğun saçlara sahip olan güzeller güzeli şarkıcı Selena Gomez hiçbir şekilde peruk ve kaynak saç kullanmaya ihtiyaç duymuyor! Saçlarının güzelliği karşısında büyülenmemek gerçekten imkansız!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
377
165
163
75
60
53
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Leticia Mars

1. deneme aq

Leyla

Selena'yi gorur gormez buldum

Pasif Kullanıcı

Selena tabiki ilk deneme