Görüş Bildir
Haberler
Bu Testte Senin Takıntının Ne Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Testte Senin Takıntının Ne Olduğunu Söylüyoruz!

mignon
25.12.2015 - 14:09

'Ay saçmalama Onedio benim ne takıntım olabilir?' diyenlere bu testimiz. Takıntım yok benim deseniz de hepimizin takıntıları vardır. Asıl önemli olan bu takıntıları keşfetmeniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazır zamanı gelmişken soralım, hediye sence nasıl olmalı?

2. Peki sık sık hediye alır mısın?

3. Peki arkadaş çevreni sorarak devam edelim, şöyle bir düşündüğünde arkadaş çevreni nasıl değerlendirirsin?

4. Hadi biraz da aşk hayatına göz atalım, nasıl bir aşk hayatın var?

5. Şarkı sözleriyle aran nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki çizgilere basmadan yürür müsün?

7. Küçükken yapmayı sevdiğin en tatlı gıcıklık hangisiydi?

8. Hepimizin kafasında bir sürü ses var, peki senin kafanın içindeki ses sana ne diyor?

9. Stresli olduğun zamanlar hangisini yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Doromani: Hediye verme takıntısı!

Sende Doromani yani hediye verme takıntısı var! İnsanlara hediye almadan duramıyorsun. Ne zaman kendin için alışverişe çıksan “ayy bu şuna çok yakışır” deyip bütün varını yoğunu çevrendekilere harcıyorsun. Elin gibi kalbin de pek bir cömert. Fazlasıyla arkadaş canlısısın, eh bu durumda sosyal olmaman şaşırtıcı olurdu. Arkadaşların için yapamayacağın şey yok tıpkı her gördüğün şeyi onlara alman gibi, onlar için her şeyi yapabiliyorsun. Senin değer verdiğin ve sana değer veren insanlar için güzel bir takıntı bu ama sen kilimci kör Hasan’ın oğluna bile hediye alır hale gelmişsin. İnsanlar bu huyunu çözüp senden yararlanmaya bile başlamışlar. Seninle alışverişe diye gelip dolabını sana düzdüren insanlarla dolmuş çevren bizden söylemesi.

Aboulomani: Patolojik kararsızlık takıntısı!

Sende Aboulomani yani patolojik kararsızlık takıntısı var. Bu takıntı öyle bir takıntı ki testi çözerken bile başına bela oldu. Ne zaman bir şeye karar vermen gerekse asla o süre zarfı içerisinde karar veremiyorsun. Senin için alışveriş, sabahları giyinmek ve hatta yemek yemek bile dünyanın en zor şeyi. Bu da yetmemiş gibi bir de verdiğin karar hep kötü oluyor. Nedense bir türlü istediğin şeye karar veremiyorsun. Neyse ki bu durumun üstesinden gelebilecek bir çok arkadaşın var. Arkadaşlarını arayıp onlardan fikir alabiliyorsun. Fazlasıyla pozitif ve sevecen bir insan olduğun için onlar da sana her konuda yardımcı oluyorlar.

Demonomani: Kötü ruhlar tarafından ele geçirildiğine inanma takıntısı!

Sende Demonomani yani kötü ruhlar tarafından ele geçirildiğine inanma takıntısı var. Evet küçükken yatağın altından çıkacağına inandığın öcüler bu yaşında bile seni takip ediyor. Bu kadar karanlık ruhlar arasında kalmış olsan da içinde bir melek yaşıyor. İnsanlara yardım etmek her türlü sıkıntılarında onların yanında olmak için elinden geleni yapıyorsun. Hiç kimseyi yarı yolda bırakmıyor elinden geldiğince her işe yetişmeye çalışıyorsun. Senin bu kadar iyi niyetine karşılık sana kötü davranan insanlar var. Onlara da en güzel cevabı senin peşini bir türlü bırakmayan kötü ruhlarla veriyorsun. Belki biraz korkuyorlar ancak senin iyi niyetini suistimal etmek cesaret ister. Herkes hakettiğini alır.

Klinomani: Yataktan çıkamama takıntısı!

Sende Klinomani yani yataktan çıkamama takıntısı var. Valla bizce en güzel takıntı seninkisi! Oh be mis gibi yatağım var neden çıkayım, hele ki bu soğuk günlerde deyip yatağınla asla vedalaşamıyorsun. En güzelini de sen yapıyorsun, hayır çalışıp didinenle de sonumuz aynı malum, sen bizce bu takıntını bahane edip biraz daha yuvarlan yatakta. Bu kadar yatakta yuvarlanmayı sevdiğinden olsa gerek azıcık tembelsin de ama bu öyle kötü bir tembellik değil az biraz üşengeçlik. İstediğinde bütün işleri tıkırında yapabiliyorsun, ama biraz senin keyfine kalmış her şey, amaan boşver bu hayat başka türlü çekilmez zaten yatmaya devam!

Onomatomani: Belirli kelimeleri tekrar etme takıntısı!

Sende Onomatomani  yani belirli kelimeleri tekrar etme takıntısı var. Senin için yeni çıkan şarkılar, reklamlar tam bir işkence! O aklına takılan tek tük kelimeleri yok mu seni bütün bir sezon deli edebiliyor. Beyninde sürekli aynı şeyler dönüp duruyor. Zaman zaman bu takıntın işe yarıyor diyebiliriz, çünkü sen biraz mükemmeliyetçisin. Her işin hem zamanında hem tıkırında olmasını seversin. Kafanda bu kadar tekrar etmenin faydası da yapacağın hiçbir işi unutmadan hemen halledebilmen. Mükemmeliyetçiliğinle bir grup düşman elde etmiş olabilirsin. Senin bir kelimeye takıp sürekli onu tekrarlıyor oluşun seni sevmeyen insanlar tarafından hep alay konusu oluyor. Merak etme bunlar hep fesatıktan! Bu kadar kusur kadı kızında da olur, kıskananlar çatlasın!

Gamomani: Evlenme teklif etme takıntısı!

Sende Gamomani yani evlenme teklif etme takıntısı var! Maalesef senin ilişkilerin biraz sorunlu. Yani karşına kim çıksa evlenme teklifi etmeden bırakmıyorsun. Tam bir aşk adamı/kadınısın belli. İnsanlara kolay inanıp hemen bağlanıyorsun. İçindeki saf temiz sevgi de bunun en büyük kanıtı. Bu kadar sevgi dolup olup sadakatinden bahsetmemek olmaz. Karşındaki insana büyük bir sadakatle de bağlanıyorsun. Sen bu kadar doğru severken karşına çıkanların hep falsolu olması kaderin bir cilvesi olsa gerek. Onlar yüzünden senin ilişkilerin hep karmaşık ve sorunlu oluyor. Ama merak etme sorun gerçekten sen de değil onlarda. Bu devirde senin gibisini bulmuşlar da şımarıyorlar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3226
2752
825
615
500
437
227