Görüş Bildir
Haberler
Bu Testte Senin En Kötü Huyunu Söylüyoruz

etiket Bu Testte Senin En Kötü Huyunu Söylüyoruz

16.06.2016 - 16:58

Herkesten sakladığın, yüzüne vurulunca utanacağın en kötü huyunu söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım öyleyse. Bugüne sıfırla beş arası bir puan versen?

2. Bu resimde gördüğün ilk hayvan?

2. Bu resimde gördüğün ilk hayvan?

3. Bugün yapman gereken önemli bir işin vardı. O işini hallettin mi?

4. En son ne zaman bir arkadaşın sana hoş bir sürpriz yaptı?

5. Pekiii. En son ne zaman dost kazığı yedin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana göre bir günün keyifli dilimi hangisi?

7. Geldik son soruya. Hangi filmin fantastik dünyasının içinde yaşamak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fazla açık sözlüsün!

Fazla açık sözlüsün!

Verdiğin yanıtlara göre senin en kötü huyun fazla açık sözlü olman. Elbette insan ilişkilerinin her geçen gün daha da fazla çıkar ilişkilerinin girdabına sürüklendiği şu dönemlerde dobra olmak başına ufak belalar açabiliyor ama senin gerçeklerin elbet gün yüzüne çıkacağına inancın tam. Kimseye eyvallahın yok. Bu yüzden kim alınır, kim yanlış anlar demeden tüm gerçekleri çatır çatır konuşuyorsun.

Fazla duygusalsın!

Fazla duygusalsın!

Verdiğin yanıtlara göre senin en kötü huyun aşırı duygusal olman. Bazı konularda karar vermen gerektiğinde aklınla kalbin arasında kalıyor. En sonunda kalbinin sesini dinliyorsun ve içinden geçeni yapıyorsun. Bir insanın duygusal olması, vicdanlı olması elbette güzel bir erdemdir. Ancak, maalesef dünya senin tertemiz kalbinin sesini duyamayacak kadar sağır. Duygularını kaybetme, robot gibi ol demiyoruz. Zaten olamazsın. Ama karar verirken herkesin senin gibi düşünmediğini de göz önünde bulundur.

Fazla rahatsın!

Fazla rahatsın!

Verdiğin yanıtlara göre en kötü huyun fazla rahat olman. Çünkü kasıntı kasıntı hareketlere, yapmacık davranışlara, samimiyetsizliklere tahammülün yok. Herkesin doğal davrandığında dünyanın daha da yaşanacak bir yer olacağına inanıyorsun. Beğendiğin bir şeye beğenmemiş gibi burun kıvırmıyorsun veya bir şeyi, birinin bir hareketini beğenmediysen beğenmiş gibi davranamıyorsun. Misafirlikte doymayınca ikinci tabağı isteyen, okulda sınava itiraz etmek için giden hep sen oldun. Rahat olmak ruhunda var.

Fazla alçak gönüllüsün!

Fazla alçak gönüllüsün!

Verdiğin yanıtlara göre en kötü özelliğin alçak gönüllü olman. Sana şunu söylemeliyiz. Kesinlikle bu dönemin insanı değilsin. Daha eskiden yaşamalıydın. Tevazu sahibi olmak elbette güzel bir erdem ancak maalesef günümüzde pek bir işe yaradığı söylenemez. Devir kendini balon gibi şişire şişire hak ettiğinden çok daha yüksek yerlere gelenlerin devri. Bir konuda iyiysen o konuda iyi olduğunu söylemeyi şımarlıklık olarak görebilirsin ama insanlar anlamaz sayın açık gönüllü birey. Dünyanın hali böyle.

Fazla yardımseversin!

Fazla yardımseversin!

Verdiğin yanıtlara göre senin en kötü huyun gereğinden fazla yardımsever olman. 'Yardımseverliğin ölçüsü mü var? Kime göre fazla.' diye düşünebilirsin. Evet var. İnsanları kendinden fazla düşünüyorsun ve onları fazla düşünmen bazen senin zararına olabiliyor. iyi kalplisin. İnsanları dinlemeyi, onlara yardım etmeyi seviyorsun ama kazık yiyen de sen oluyorsun. Elbette senin huyun bu. Yine süper kahraman gibi görünmez pelerininle insanların yardımına koşacaksın ama biraz kendine de zaman ayır.

Fazla gururlusun!

Fazla gururlusun!

Verdiğin yanıtlara göre senin en kötü huyun fazla gururlu olman. Kendine has bir duruşun var, bir hayat görüşün var. Ancak duruşun ne kadar sağlam olursa olsun altımızdaki zemin kaygan olabilir. Herkesin amaçları doğrultusunda benliğini, gururunu çöpe attığı bir dönemde bazen kendini bir nehirde akışın tersine kürek çektiğini düşünüyorsun. 'Biraz taviz versem mi?' diye anlık düşündüğün oluyor ama gurursuz insanların halleri gözünün önüne geldiğinde de iyi ki böyleyim diyorsun. En kötü huyun böyle olsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1890
544
443
329
138
135
131
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gizli birisi

O kadar yanlış bir zamandayiz ki alcakgonulluluk yardımseverlik vs kötü huy sayılıyor

Berkut Keskin

Fazla açık sözlüsün! kabulde şu seda sayan resmi ne amk

Beril Kıran

oğlak burcu kadın ve açık sözlü ondan

Aylin Ekimesi

En kötü huyumuz açık sözlülük olsun be. Ne güzel işte.