Görüş Bildir
Haberler
Bu Testi Sevgilinden Ayrılmadan Bitirebilecek misin?

etiket Bu Testi Sevgilinden Ayrılmadan Bitirebilecek misin?

Evet, sana sevgilinle ilgili çeşitli hikayeler sunacağız. Bakalım sen bu hikayelere karşı tavrını ortaya nasıl koyacaksın?

Eee o zaman hazırsak başlayalım! 😉

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim ki sevgilin 10 günlüğüne ailesinin yanına tatile gitti ve telefonda mesajlaşırken bir konu hakkında tartışmaya başladınız. Neyse tatil bitti ve aranızda bir gariplik olduğunu fark ettin. Sonra karşına çıktı ve dedi ki; tartıştığımızda kendimi yalnız hissettim ve biriyle konuştum. Hatamın farkındayım ve bir daha olmayacağına yemin edebilirim. Ne yaparsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hmm...

O kadar haklısın ki...

2. Pekii sevgilinle bir partiye davetlisiniz ve gittiniz. Etraf çok kalabalık ve herkes deli gibi eğleniyor. Tabii saat ilerledikçe insanlar içmekten iyice sarhoş oluyor. Neyse sen tuvalete gidiyorsun ve döndüğünde sevgilini karşı cinsle çok samimi bir şekilde dans ederken görüyorsun. Ne yaparsın?

Seni çok iyi anlıyoruz!

Yani çok hoş değil tabii.

3. Sevgilinle 5 senedir birliktesiniz ve harika giden bir ilişkiniz var. Bir gün çok yakın arkadaşınla sevgilinin baş başa görüştüklerini gördün ve onları takip ettin. Sonra bir duydun ki, sevgilin ile en yakın arkadaşın meğersem senden önce sevgililermiş. Arkadaşın bunu sana söylemek isterken sevgilin söylememesi için ısrar ediyor. Ne yapardın?

Ahh bu yalanlar elbet gün yüzüne çıkarlar...

Tabii bir yanda yakın arkadaşın bir yanda sevgilin ve senin bilmediğin geçmişleri...

4. Diyelim ki, sevgilinle 10 yıldır birliktesiniz ve sen artık evlenmek istiyorsun. Bunu karşı tarafa bir şekilde söylemeye çalışsan da onun hala evliliğe hazır olmadığını söylediğini duyuyorsun. Ne yaparsın?

Senin de bir sabrın var!

Eee bekle bekle nereye kadar canım sonuna kadar haklısın.

5. Sevgilinle olan ilişkiniz ciddileşmeye başladı ve artık ailelerle tanıştırma zamanı geldi. Sen onu ailenle tanıştırdın her şey çok güzel geçti. Fakat onun ailesiyle tanışman hiç güzel ilerlemedi. Çünkü annesi seni sevmediğini ve istemediğini açık açık yüzüne vurdu. Sevgilin de bu durum karşısında sessiz kaldı. Ne yapardın?

Ne desek bilemedik!

Sevgilinin orada susması ve senin rezil olman... Kim olsa yaptığını yapardı.

6. Normalde sevgilinin bütün sosyal medya hesaplarının şifresini bilirsin ve o da seninkileri bilir. Durum böyleyken birden şifresini değiştirmek istediğini ve herkesin özel alanının olması gerektiğini söyledi. Fakat neden bunu şimdi söylediğini bir türlü anlamadın. Neyse sen istememene rağmen sevgilin şifrelerini değiştirdi. Ne yapardın?

Şüphe duymaktansa ayrı kalmayı tercih edenlerdensin!

Eee insanın içine bir şüphe düşüyor tabii.

7. Sevgilin sen istememene rağmen telefondan eski sevgilisiyle arada bir konuşuyor. Normalde bunu senden gizlemeye çalışıyordu fakat sen onu konuşurken yakaladın. Ne yapardın?

O kadar haklısın ki...

Sonuçta eski sevgilisiyle konuşması seni oldukça rahatsız eder. Kim olsa rahatsız olur bizce...

8. Sevgilinle aynı ortamda bulunurken birden bir konu yüzünden tartışmaya başladınız. İlk başlarda tartışmanın şiddeti normalken sevgilin bir anda sesini yükseltmeye ve herkes içinde bağırmaya kalkıştı. Ve sen etrafındaki herkese rezil oldun. Bu durumda ne yapardın?

Eee hak ediyor!

Eee o kim ki sana böyle davranabiliyor?

9. Diyelim ki; sevgilini arkadaşlarınla tanıştırdın ve bazı arkadaşlarından hiç haz etmedi. Ve sevmediği insanlarla yani senin o arkadaşlarınla görüşmemen gerektiğini söyledi. Konuştuğun taktirde de seninle olmayacağını söyleyerek büyük bir çıkışta bulundu. Ne yapardın?

Böyle bir şeyi kabul edemezdin!

Kim olursa olsun bu senin özel hayatın ve kimlerle görüşeceğine sen karar verirsin!

10. Ve son olarak, sevgiline doğum günü hediyesi alıyorsun ve partide herkesin içinde veriyorsun. Fakat sevgilin aldığın hediyeyi beğenmeyip üstüne herkesin içerisinde "bana bu hediyeyi mi yakıştırdın?" deyip seni utandırıyor. Ne yapardın?

Pardon, ne demek beğenmedi?

Beğenmediyse bunu yalnızken dile getirmeliydi seni orada rezil ederek değil...

Vaovvvvv!

Sen gerçekten sevgiline çok değer veriyorsun. Çünkü bu hikayeleri ancak karşısındakine gönülden bağlı olan, güvenen bir insan kabul edebilir. Senin gibisini gerçekten görmedik!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
789
398
111
75
74
53
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bacikiskirtan

testin sonunu görecez diye gavat olduk

Çomar Killer

ilk sorudan ayrıldım hiç gelemem gavatlığa

İlk soruda gidenler gelin lan insan görsün millet.