Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Senin En Baskın Psikolojik Özelliğini Söylüyor!

etiket Bu Test Senin En Baskın Psikolojik Özelliğini Söylüyor!

Yung Boş Ada
06.03.2016 - 10:49

En baskın psikolojik özelliğimiz bizim hayata karşı bakışımızı, hareketlerimizi ve hayat felsefemizi belirler. Şimdi bu test ile senin en baskın psikolojik özelliğinin ne olduğunu söylüyoruz! Hadi hemen teste başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım! Bu karelerden hangisinde kırmızının daha çok tonunu görüyorsun?

2. Bunlardan hangisi insan suratına daha yakın?

3. Peki bu çocuk çizimlerinden hangisi sence tehlike çanları çalıyor?

4. Bu çizimlerden hangisi sana "aşk ve mutluluk"u çağrıştırdı?

5. Peki bunlardan hangisi senin içinde bir endişe uyandırıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bunlardan hangisi sence karmaşayı anlatıyor?

7. Peki ya bu görsellerden hangisi senin "uyum" anlayışına uyuyor?

8. Sence bu görsellerden hangisi "hayat" kelimesine daha çok yakın?

9. Son olarak, bunlardan hangisi sana göre daha masum?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yeni açmış bir çiçeklere mahsus canlılığın!

Yeni açmış bir çiçeklere mahsus canlılığın!

Sen hiç kuşkusuz yeni açmış bir çiçek kadar canlı ve hayat dolusun! Her durumda pozitifliğini korumayı ve mutlu kalmayı başarıyorsun. Çünkü hayata hep en aydınlık yerinden bakıyor ve asla umudunu kaybetmiyorsun. Bu da seni son derece neşeli bir insan yapıyor: Hatta sen bu neşeni sadece kendine saklamıyor, etrafındakilere de yayıyorsun! Kısacası yaşamayı ve her anının keyfini çıkarmayı çok iyi biliyorsun! Hayat sana güzel be güzel insan!

Bilim adamlarına yaraşır deneyselciliğin!

Bilim adamlarına yaraşır deneyselciliğin!

Sen kulaktan dolma bilgilere ya da kanıtlanmamış şeylere inanan biri asla değilsin. Senin bir şeye inanman için onu ya birebir kendin deneyimlemiş olmalı ya da bilimsel verilere dayanarak kanıtlanmış bir şey olması lazım. Çünkü senin için mantığa dayanmayan ve bilimsel olarak kanıtlanmamış şeyler gerçek değil. Bu yüzden de son derece mantıklı, sistematik ve analitik zekası yüksek bir insansın. Çevrendekiler sana bu yüzden inanılmaz saygı duyuyor. Ayrıca sen daima en az senin kadar mantıklı ve zeki insanlarla birlikte olmayı tercih ediyorsun!

Kalender meşrepe mahsus kalenderliğin!

Kalender meşrepe mahsus kalenderliğin!

Tıpkı o meşhur şarkının söylediği gibi: Sen kalender meşrepsin! Bağımsızsın, kimsenin himayesi altına girmezsin. İnanılmaz çalışan bir beynin ve devrim niteliğinde fikirlerin var ayrıca! Hayatı kendi kurallarına göre yaşar, kimsenin istediği o kalıplara girmezsin. Ayrıca senin fikirlerine ve düşüncelerine karşı gelen insanlarla tartışıp fikirlerini açıklamaktan asla çekinmezsin! Sen özgür ve radikal bir ruhsun!

En iyi dostun olan zekan!

En iyi dostun olan zekan!

Senin gerçekten en sadık dostun ve en değerli varlığın zekan! Okumayı, araştırmayı, kendinden daha zeki insanlarla karmaşık sohbetler etmeyi ve beynini zorlamayı çok seviyorsun! İnanılmaz bir hayal gücün ve kafanda adeta birer ampul gibi parlayan muhteşem fikirlerin var. Hayatı sorgulamayı da seviyorsun, bir nevi hayata karşı kafanda deli sorular var diyebiliriz yani! Ayrıca akademik başarına ve kariyerine inanılmaz önem veriyorsun!

Göbek adın olmuş düzenliliğin!

Göbek adın olmuş düzenliliğin!

Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en ama en düzenli insanlardan birisin! Evin adeta ev dekorasyonu kataloglarındaki evler kadar düzenli! Dahası, bu düzen senin sadece ev veya kıyafetlerinde değil: Hayatının her anında var! Son derece planlı, programlı ve sorumluluk sahibi bir insansın. Verdiğin sözleri daima tutar, hiçbir işini aksatmadan tam vaktinde tamamlarsın. Bu da doğal olarak sana hem başarı hem de işlerini planladığın gibi bitirdiğin için kafa dinginliği veriyor! Keşke hepimiz senin gibi olsak be güzel dostumuz!

Dur durak bilmeyen dinamikliğin!

Dur durak bilmeyen dinamikliğin!

Sen gerçekten bu dünyaya gelmiş en dinamik ve enerjik insanlardan birisin: Kelimenin tam anlamıyla yerinde durmak bilmiyorsun! Sürekli yeni şeyler denemek ve değişik maceralara atılıp değişik tecrübeler edinmek istiyorsun. Ayrıca kendini, sınırlarını zorlamaktan da inanılmaz hoşlanıyorsun. Hayatı tam anlamıyla dolu dolu ve maceralarla yaşıyorsun sen güzel dostumuz!

Manevi bütünlük senin her şeyin!

Manevi bütünlük senin her şeyin!

Senin bu hayatta en çok inandığın şey manevi bütünlük: Senin için insanın içindeki huzur ve denge kesinlikle finansal anlamdaki doygunluk ve başarıdan daha önemli. Her zaman çok param olacağına huzurum olsun yeter kafasındasın. Diğer yandan son derece hoş görülü, anlayışlı ve mütevazi bir insansın. İnsanları da hiçbir şekilde yargılamadan olduğu gibi kabul eden birisin. Ayrıca eleştirilere de daima açıksın, çünkü biliyorsun ki o eleştiriler seni olduğundan çok daha iyi bir insan yapacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4855
1262
747
440
189
153
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

En iyi dostun olan zekan!

Eylüldeçay

Bilim adamlarına yaraşır deneyselciliğin! Bilim adamlarına yaraşır deneyselciliğin! Sen kulaktan dolma bilgilere ya da kanıtlanmamış şeylere inanan biri ... Devamını Gör

solitarywoman

Tıpkı o meşhur şarkının söylediği gibi: Sen kalender meşrepsin! Bağımsızsın, kimsenin himayesi altına girmezsin. İnanılmaz çalışan bir beynin ve devrim nitel... Devamını Gör