Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Sana En Çok Hitap Eden Makyajı Söylüyor!

etiket Bu Test Sana En Çok Hitap Eden Makyajı Söylüyor!

Kai Hiwatari
04.09.2020 - 16:50 Son Güncelleme: 06.09.2020 - 21:38

Bakalım bize verdiğin cevaplara göre aslında seni yansıtan makyaj hangisiymiş!

1. Yaşını öğrenerek başlayalım mı?

2. Peki bu ayakkabılardan hangisi senin tarzın?

3. Konumuz makyaj değil mi? O zaman söyle bakalım hangi makyaj çantası daha çok hoşuna gitti?

4. "Hayatta asla vazgeçemem" dediğin şey bunlardan hangisi diye sorsak sana?

5. Şu anda olmak istediğin yere bunlardan hangisi daha yakın?

6. Kendini benzeteceğin bir çiçek seçsen bu hangisi olurdu?

7. Bu şarkılar arasından "Hah işte bu beni anlatıyor" dediğin hangisi?

8. Son olarak söyle bakalım bu tatlılardan hangisi tam senlik?

Parlak, cesur makyaj!

Parlak, cesur makyaj!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin makyajın kesinlikle olabildiğince parlak ve renkli olmalı! Tam anlamıyla cesur olmalı! Sen dikkat çekmeyi, ilgiyi üstünde toplamayı, daima ilginin odağı olmayı seven bir insansın. Bu yüzden yaptığın hiçbir şeyin basit olmadığı gibi makyajın da basit olmamalı! Sen içindeki enerjiyi, canlılığı ve cesurluğu makyajına yansıtanlardansın!

Islak görünümlü makyaj!

Islak görünümlü makyaj!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin makyajın kesinlikle ıslak görünümlü makyaj! Neden mi? Çünkü sen farklı ve uyumlu bir insansın. Her ortamda o ortama göre davranmayı bilir, ama yine de çok küçük bir hareketinle bile olsa farkını koyarsın. İşte ıslak makyaj da tam olarak böyle! Çok abartılı ve renkli de olabilir, son derece sade ve doğal da! Ama o parlaklığın verdiği ıslak görünüm ile farkını daima ortaya koyar!

Yok gibi makyaj!

Yok gibi makyaj!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin makyajın kesinlikle yok gibi makyaj! Sen zaten öyle abartılı olmayı hiçbir zaman sevmezsin, daima sadelikten yanasın. Yok gibi makyaj da zaten tam olarak böyle, ne var ne yok! Senin zaten sahip olduğun doğal güzelliği daha da ortaya çıkaran bu makyaj seni değiştirmeden daha çok sen yapıyor!

Pin Up makyaj!

Pin Up makyaj!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin makyajın kesinlikle pin up makyaj! Uzun ve düzgün eyeliner, kıpkırmızı mat dudaklar ve hacimli kirpiklerle bizi nostaljiye doyuran bu eşsiz görüntü zaten yıllardır senin gibi ne istediğini bilen güçlü kadınların imza görüntüsü olmuştur!

Nude makyaj!

Nude makyaj!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin makyajın kesinlikle nude makyaj! Senin için makyajın öyle ekstra renkli, abartılı olmasına gerek yok. Yüzünü güzel göstersin ve doğal dursun yeter! Bu yüzden mat nude tonlar kullanmayı tercih ediyorsun. Çok da iyi ediyorsun! Sonuçta nude makyaj modern kadınların makyajı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
392
192
67
59
17
16
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Piloo

Yok gibi makyaj! ME :)

Gizem Yenikler

Yok gibi makyaj! Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin makyajın kesinlikle yok gibi makyaj! Sen zaten öyle abartılı olmayı hiçbir zaman sevm... Devamını Gör