Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Neden Yurt Dışında Okuman Gerektiğini Söylüyor!

Bu Test Neden Yurt Dışında Okuman Gerektiğini Söylüyor!

IDP Education
27.10.2017 - 14:02

Yurt dışında okumak herkesin hayalidir. Bambaşka bir ülkede, bambaşka insanlarla ve kültürlerle kaynaşmak. Ama acaba sen neden yurt dışında okumalısın? Öğrenmenin tek bir yolu var!

1. İlk olarak: Günlük hayatta başına bunlardan hangisinin gelmesi seni daha çok sinirlendirir?

2. Yavaş yavaş konumuza girelim o zaman: Sen daha önce hiç yurt dışına çıktın mı?

3. Yurt dışında okuma fikrinde seni en çok ne cezbebiyor peki?

4. Yurt dışındaki okullarda olup da burada olmayan ve en çok özendiğin şey ne diye sorsak?

5. Diyelim ki gidiyorsun okumaya, tüm eşyalarını topladın. Yanına alacağın en ilginç şey ne olurdu?

6. Hadi gittin diyelim, en çok neyi özlersin?

7. Gittiğin ilk hafta sokakta yürürken alakasız biri sana bir şey sordu, ama bilmediğin bir dilde. Ne yaparsın?

8. Son olarak yurt dışına adımını attığın ilk andaki halini anlatan bir gif seç hadi!

Rahat bir kültürde yaşamak için!

Rahat bir kültürde yaşamak için!

Anladığımız kadarıyla sen yaşadığın yere kendini asla ait hissetmiyorsun. Adeta kendini sokaklarda gezerken uzaylı gibi hissediyor ve çok uzaklarda olmak için hayaller kuruyorsun. İşte dileğin ayağına kadar geldi! Avustralya rahat kültürü ve özgür insanlarıyla birlikte senin tam da hayalini kurduğun hayatı sana sunuyor! Şimdi ben nasıl gideceğim Avustralya'ya deme! IDP Education senin için her şeyi kolaylaştırıyor ve tüm başvuruları senin için ücretsiz olarak yapıyor! Detaylı bilgi için buraya tıklamaya ne dersin?

Çalışma olanakları için!

Çalışma olanakları için!

'Okuyoruz okuyoruz ama acaba iş bulabilecek miyiz?' sorusu senin en büyük derdin değil mi? Yıllarca harcadığın emeğin ve kurduğun hayallerin boşa gidecek diye çok korkuyorsun. Ama artık korkma! Çünkü Avustralya'da yeni mezunlara sunulan muhteşem iş imkanları mevcut! Dahası, düşük işsizlik oranı da senin gönlünü şimdiden çalacak gibi? Şimdi ben nasıl gideceğim Avustralya'ya deme! IDP Education senin için her şeyi kolaylaştırıyor ve tüm başvuruları senin için ücretsiz olarak yapıyor! Detaylı bilgi için buraya tıklamaya ne dersin?

Yüksek kaliteli eğitim için!

Yüksek kaliteli eğitim için!

Sen asla azla yetinmedin, hep daha iyisini ve daha fazlasını istedin. Söz konusu eğitimin olunca da en iyisini istemen son derece doğal! En iyisi nerede mi? Elbette Avustralya'da! 2013/2014 Times Yükseköğretim Dünya Üniversite Sıralamasındaki dünyanın en iyi 400 üniversitesinden 19 tanesi Avustralya’da olduğunu duymadın mı yoksa? Dahası, Avustralya’daki üniversiteler, yabancı öğrencilere çok iyi destek sağlar; buna üniversite eğitimine hazırlık, akademik destek, İngilizce dil desteği ve tüketici koruması gibi konular dahil! Şimdi ben nasıl gideceğim Avustralya'ya deme! IDP Education senin için her şeyi kolaylaştırıyor ve tüm başvuruları senin için ücretsiz olarak yapıyor! Detaylı bilgi için buraya tıklamaya ne dersin?

Yüksek yaşam standartları için!

Yüksek yaşam standartları için!

Sen sıradan bir hayat asla istemedin; hep en kaliteli ve en iyi şekilde yaşamak istedin. Artık bunu yapabilirsin. Nerede mi? Elbette Avustralya'da! Güçlü ekonomisi, düşük işsizlik oranı ve düşük enflasyonu ile Avustralya ekonomisi gelişmiş ülkeler arasındaki en sağlıklı ekonomilerden biri. Dahası, Dünyanın en yaşanabilir 10 kentinden dört tanesi Avustralya’da! Şimdi ben nasıl gideceğim Avustralya'ya deme! IDP Education senin için her şeyi kolaylaştırıyor ve tüm başvuruları senin için ücretsiz olarak yapıyor! Detaylı bilgi için buraya tıklamaya ne dersin?

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nemo

"Rahat bir kültürde yaşamak için!" Kesinlikle!!

inci küpesiz kız

Yüksek yaşam standartları için!