Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Nasıl Bir Anneye Sahip Olduğunu ve Ona Alman Gereken Harika Hediyeyi Söylüyor!

Bu Test Nasıl Bir Anneye Sahip Olduğunu ve Ona Alman Gereken Harika Hediyeyi Söylüyor!

MediaMarkt
07.05.2018 - 13:41

Anneler Günü yaklaşıyor. Herkeste tatlı bir hediye telaşı... Ama kimse annesinin hangi hediyeyle daha mutlu olacağını kestiremiyor!

İşte bu testi tüm bu hediye kararsızlığı mağdurları için hazırladık. Haydi teste!

1. Öncelikle şunu öğrenelim: Annen sabah kahvaltısında neler yemekten hoşlanır?

2. Madem kahvaltı dedik bir de içecek soralım. Annenin aşağıdaki içeceklerden hangisini daha çok tüketir?

3. Artık annenle ilişkini inceleleme vakti geldi: Annenle yapmayı en çok sevdiğin şey bunlardan hangisi?

4. Peki annenle en çok hangi konuda tartışırsınız?

5. Bir de şunu öğrenelim: Annenle tatile çıkacak olsanız hangi şehir anneni daha çok mutlu ederdi?

6. Annenin senden hayata dair beklentisi nedir peki kısaca özet geçer misin bize?

7. Annene "Anne olmanın en güzel yanı nedir?'" diye soracak olsan ne cevap verir?

8. Şimdi son sorunun cevabını da öğrenelim ve sonucumuzu görelim! Anneni ve kendini karşılaştır. Onun hangi özelliği sana geçmiş

Senin annen net bir teknoloji annesi!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin annen birçok anneye göre teknolojiye oldukça yakın. Sosyal medyada vakit geçirmekten hoşlanıyor, internetten dizi ve film izlemeyi seviyor ve dahası hayatını kolaylaştırmak için teknolojinin yardımına mutlaka başvuruyor. İşte tam da bu yüzden annene alacağın hediye onun bu teknoloji sevgisine hitap etmeli! Yeni bir akıllı telefon, VR, akıllı saat ve anneni anneler gününde mutluluktan havalara uçuracak daha bir sürü hediye için MediaMarkt’a bekliyoruz seni!

Senin annen kadar hamaratı var mıdır acaba?

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla hamaratlıkta kimse annenin eline su dökemez! Annenin mutfakta harikalar yarattığını söylememiz bu nedenle senin için bir sürpriz olmaz diye düşünüyoruz. Ama bunun dışında annen yeni şeyler denemeyi çok seviyor ve daha iyi, sağlıklı ve hatta rahat yemek yapabilmek için teknolojinin yardımına daima başvuruyor. İşte tam da bu yüzden annene alacağın hediye onun hayatını kolaylaştıracak bir şey olmalı! Küçük ev aletleri, akıllı ev teknolojileri, yeni bir fırın ve anneni anneler gününde mutluluktan havalara uçuracak daha bir sürü hediye için MediaMarkt’a bekliyoruz seni!

Senin annen sağlıklı yaşama kendini adamış!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla annen sağlıklı yaşam için yapması gereken her şeyi yapıyor ve ev halkının da daima beslenmesine ve sağlığına dikkat etmesini istiyor. Sporunu asla aksatmıyor, daima sağlıklı besinler tüketiyor ve bu konuda internetten sürekli araştırmalar yapıyor. İşte tam da bu yüzden annene alacağın hediye onun bu sağlıklı yaşam tutkusuna hitap etmeli! Spor saatleri, smoothie makinası, akıllı saat ve anneni anneler gününde mutluluktan havalara uçuracak daha bir sürü hediye için MediaMarkt’abekliyoruz seni!

Senin annen tam bir sosyal kelebek!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla annen inanılmaz sosyal bir insan. Aktif olarak kullandığı en az bir sosyal medya hesabı, arkadaşlarıyla mesajlaşmak için sahip olduğu grupları var öyle değil mi? Dahası, annen dış görünüşüne özen gösteren bir kadın. Daima bakımlı ve şık olmayı seviyor. İşte tam da bu yüzden annenin sosyalliğine ve bakım tutkusuna hitap edecek bir hediye almalısın ona. Akıllı telefon, kişisel bakım ürünleri, kamera ve anneni anneler gününde mutluluktan havalara uçuracak daha bir sürü hediye için MediaMarkt’abekliyoruz seni!

Tüm Annelere Çeşit Çeşit Hediyeler MediaMarkt'ta!