Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Araba Sürmeyi Ne Kadar Öğrendiğini Söylüyor!

Bu Test Araba Sürmeyi Ne Kadar Öğrendiğini Söylüyor!

Baştan söyleyelim, ehliyetin var diye bu sınavı kolayca geçebileceğini düşünme!

1. Kolay bir soruyla başlayalım: Yokuşta kalkmaya çalışıyorsun ama araba stop etti. Sence neyi yanlış yapıyorsun?

2. Park yaptığında karşılaştığın görüntü genellikle bunlardan hangisine benziyor?

3. Trafik kurallarının da araba kullanmayı bilmekle ilgisi olduğunu düşünüyoruz o yüzden söyle bakalım; otoyollarda otomobiller için belirlenmiş azami hız sınırı nedir?

4. Yine kolay bir soru: Şerit çizgileri hangi şekildeyse yolun her iki tarafındayken de şerit değiştirmende sıkıntı yoktur?

5. Şimdi dürüst ol, arabaya bindiğinde aynalarını kontrol ediyor musun?

6. Trafikte önündeki kişi ani fren yaptı, az daha vuruyordun! Ne tepki verirsin?

7. Bu trafik levhalarından hangisi kaygan yola dikkat çekiyor dersin?

Sen bu işin ehlii

Profesyonel bir şoför duruyor karşımızda, senin sürüş yeteneklerini değerlendirmek bizim neyimize? Araba kullanmak senin için bir tutku, bir yaşam tarzı adeta. Bu konuda hem çok yetenekli, hem de çok bilgilisin. Şov yapmayı da seviyorsun ha. 😉 Araba kullanmayı bu kadar seven, önemseyen biri için kullandığı araba oldukça önemlidir eminiz. Hele ilk arabası çok önemlidir! Tam olarak bu yüzden bir Hyundai hak ediyorsun. 😉 Ehliyetini aldın ama araban mı yok? Hiiiiç üzülme! Ehliyetini 2018 ya da 2019'da aldıysan Hyundai İlk Anahtarım kampanyası ile 300 TL değerindeki akaryakıtın Hyundai'den hediye! İlk Anahtarım kampanyasını incelemek için tıkla ve bu fırsatı kaçırma.

Gayet iyisin!

Verdiğin cevaplar senin gayet iyi bir şoför olduğunu anlatıyor bize. Sürüş becerilerin bir yana trafik kurallarına da oldukça hakimsin ve kuralları önemsiyorsun. Bu da senin gerçekten saygılı ve güvenliğe önem veren bir şoför olduğunu gösteriyor. Trafiğin senin gibi şoförlere ihtiyacı var! Trafikte performansını etkileyen en önemli etken ise tabii ki araban. Hele konu ilk arabansa akan sular durmalı! Tam olarak bu yüzden bir Hyundai hak ediyorsun. 😉 Ehliyetini aldın ama araban mı yok? Hiiiiç üzülme! Ehliyetini 2018 ya da 2019'da aldıysan Hyundai İlk Anahtarım kampanyası ile 300 TL değerindeki akaryakıtın Hyundai'den hediye! İlk Anahtarım kampanyasını incelemek için tıkla ve bu fırsatı kaçırma.

Hiç fena değilsin!

Verdiğin cevaplar senin hiç de fena bir şoför olmadığını anlatıyor bize. Sürüş becerilerine söyleyecek sözümüz yok. E trafik kurallarına da yeterince hakimsin. Arada bir panik olman dışında hiçbir sıkıntın yok anlayacağın. Biraz zaman ve tecrübeyle bu problemden eser kalmayacağından da eminiz. Aracında kendini güvende hissetmen de çok önemli tabii. Hele ki konu ilk arabansa çok çok önemli! Tam olarak bu yüzden bir Hyundai hak ediyorsun. 😉 Ehliyetini aldın ama araban mı yok? Hiiiiç üzülme! Ehliyetini 2018 ya da 2019'da aldıysan Hyundai İlk Anahtarım kampanyası ile 300 TL değerindeki akaryakıtın Hyundai'den hediye! İlk Anahtarım kampanyasınıincelemek için tıkla ve bu fırsatı kaçırma.

Hyundai Türkiye | İlkler Özeldir, İlkler Hyundai'dir! #İlkAnahtarım