Görüş Bildir
Haberler
Bu Sims 4 Modu Sayesinde Rivyalı Geralt'ı Oyuncağınız Yapabilirsiniz

Bu Sims 4 Modu Sayesinde Rivyalı Geralt'ı Oyuncağınız Yapabilirsiniz

Hayranların oyunlar için geliştirdiği modlar sayesinde birçok hayal gerçeğe dönüşebiliyor. Bazı oyunlar da modlamaya nispeten daha elverişli. Bunlardan biri olan The Sims 4 için yapılan bu mod, The Witcher evreninden Geralt'ı bir aksiyon figürü olarak bize sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem de üstsüz!

Hem de üstsüz!

Estgamers tarafından yapılan bu modda Geralt'ı oldukça detaylı ve üstsüz şekilde görüyoruz. 4K varlıklarla 9.000'den fazla poligon içeren bu aksiyon figürünü The Sims 4'te istediğimiz yere yerleştirebiliyoruz.

Boşuna "aksiyon" figürü demiyoruz.

Boşuna "aksiyon" figürü demiyoruz.

Figür öylece duran bir figür değil. Geralt'ın eklemlerini oynatabiliyor, figürü farklı farklı şekillere sokabiliyoruz. Figürün sunduğu etkileşim imkânı da bu modun gözümüzdeki puanını arttırmış durumda.

Hayranlar figürü beğendi!

Hayranlar figürü beğendi!

The Sims 4 için çok fazla The Witcher modu bulunmuyor. Bu sebeple bu mod The Witcher hayranı The Sims oyuncularını mutlu etmiş durumda. 

Figürün görüntü kalitesini oldukça beğenen oyuncular, bunun yanında Geralt'ın üstüne tıklanınca The Witcher 3'teki bazı repliklerini söyleyebileceğini önerdi. Fena olmazdı herhalde? 

'Come on Roach.' 

'Wind's howling.'

Nasıl indireceğiz peki?

Nasıl indireceğiz peki?

Modu indirmek için yapmanız gerekenler oldukça kolay. Öncelikle bu linke tıklayarak modun NexusMods'taki sayfasına girmelisiniz. Sonrasında ise 'Files' kısmından modun dosyasını indirebilirsiniz.

Geralt'ınızla iyi eğlenceler diliyoruz!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın