Görüş Bildir
Haberler
Bu Seksi İç Çamaşırlarından Hangisinin Daha Pahalı Olduğunu Bulabilecek misin?

etiket Bu Seksi İç Çamaşırlarından Hangisinin Daha Pahalı Olduğunu Bulabilecek misin?

Sana birbirinden seksi ve iddialı alt iç çamaşırları göstereceğiz ve bize hangisinin daha pahalı olduğunu söylemeni isteyeceğiz. Hazırsan hemen teste başla hadi!

Bu iç çamaşırlarından hangisi daha pahalı?

Bilemedin!

Bilemedin!

Üzgünüz ama bu Hopeless Lingeria marka iç çamaşırının fiyatı $130. Düşün en pahalı olanı ne kadar! Tekrar deneyip öğrenmeye ne dersin?

Maalesef!

Maalesef!

Üzgünüz ama en pahalı alt çamaşırımız bu değildi! Bu iç çamaşırının fiyatını hemen söyleyelim: Hopeless Lingeria marka bu iç çamaşırının fiyatı $120! En pahalı ne kadar sen düşün artık. Hadi tekrar denesene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Maalesef bu iç çamaşırının fiyatı düşündüğün kadar fazla değil: Victoria's Secret'tan bu iç çamaşırını sadece $16.50'a alabilirsin! Hadi şimdi en pahalıyı bulmak için tekrar dene!

Hayır!

Hayır!

Son derece şık ve pahalı durduğunun farkındayız ama bu iç çamaşırı düşündüğün kadar pahalı değil! Victoria's Secret marka bu iç çamaşırının fiyatı yalnızca $16.50! Şimdi en pahalı için tekrar dene!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Maalesef ama bu el kadar G String senin düşündüğünden çok daha ucuz! Victoria's Secret marka bu G Stringe yalnızca $14.50'a sahip olabilirsin! Hadi en pahalıyı bulmak için tekrar dene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Son derece etkileyici ve seksi bu iç çamaşırının fiyatı ne kadar biliyor musun? Belli ki bilmiyorsun... Victoria's Secret'tan bu iç çamaşırını $25'a alabilirsin! Hadi şimdi en pahalı olanı bulmak için tekrar dene!

Maalesef!

Maalesef!

Üzgünüz ama bu nefes kesici iç çamaşırı düşündüğün kadar pahalı değil! Victoria's Secret'tan bu iç çamaşırını yalnızca $16.50'a alabilirsin! Şimdi en pahalı için tekrar denemelisin!

Hayır!

Hayır!

Üzgünüz ama en pahalı iç çamaşırı bu değildi! Bu iç çamaşırını eğer almak istersen Intimissimi'den $27'a alabilirsin. Şimdi en pahalıyı bulmak için tekrar denesene!

Tebrikler!

Tebrikler!

En pahalı iç çamaşırını buldun! Tebrik ederiz! Bu Hopeless Lingeria markalı iç çamaşırının fiyatı tam tamına $160!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
357
179
134
89
63
55
43
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Hacıoğlu

Allah aşkına bu adamı kovun

Ali Ahmet

160 dolara iç çamaşırı alırsam pantolon içine değil dışına giyerim etiketini de sökmem herkes görsün diye.Ayrıca şahinler iç çamaşırı nerede ? Tek bir osuruk... Devamını Gör

MethodMan

sizi editor yapanın anasını sikeyim