Görüş Bildir
Haberler
Bu Şarkıcılardan Hangisi Yetenek Yarışmasında Keşfedilmemiştir?

etiket Bu Şarkıcılardan Hangisi Yetenek Yarışmasında Keşfedilmemiştir?

Easterling
22.02.2022 - 21:00

Yetenek yarışmalarında keşfedilmemiş olan şarkıcıyı bulabilecek misin? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Müzik yarışmasında keşfedilmemiş olan ünlü şarkıcıyı bulabilecek misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Tebrikler, bildin!

Maalesef, Hadise değil!

Ünlü şarkıcı, henüz 18 yaşındayken Idool isimli ses yarışmasına katıldı. Dereceye giremedi ama yarışma ona şöhretin kapılarını araladı.

Maalesef, İrem Derici değil!

2011 yılında, O Ses Türkiye'ye katılan İrem Derici için tek dönen Hülya Avşar olmuştu. Derici'nin performansını beğenmeyen Mustafa Sandal, Murat Boz ve Hadise ise Avşar'ın kararıyla dalga geçmişlerdi. Bu yarışmadan sonra İrem Derici’ye şöhretin kapıları açıldı.

Maalesef, Bengü değil!

Bengü’de 1998 yılında Pop Show adlı şarkı yarışmasında ikinci oldu. Daha sonra çıkardığı albümlerle pop müziğinin aranan sesi olmayı başardı.

Maalesef, Sezen Aksu değil!

Minik serçenin hayali dansöz olmaktı fakat o besteci ve yorumcu oldu. 1970 yılında Hafta Sonu adlı derginin düzenlediği ses yarışmasında 6. oldu.

Maalesef, Deniz Seki değil!

Melih Kibar ile tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımını attı Deniz Seki. Pek çok sanatçıya vokal yaptı. 1995'te Pop show yarışmasında birinci seçilip kariyerinde hızlı bir yükselişe geçti.

Maalesef, Emel Müftüoğlu değil!

Maalesef, Emel Müftüoğlu değil!

1985 yılında İstanbul Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nden mezun olduktan sonra Güneş gazetesinin düzenlediği yarışmada birinci oldu.

Maalesef, Nilüfer değil!

1970 yılında Nilüfer, daha lise öğrencisiyken katıldığı Altın Ses Yarışması'nı Sensiz Yıllarda şarkısıyla kazandı.

Maalesef, Ajda Pekkan değil!

Türkiye’nin ‘Süper Star’ lakaplı sanatçısı Ajda Pekkan da birçok isim gibi yarışmayla üne sahip olanlardan. 1963 yılında bir aile dostlarının tavsiyesiyle Ses Dergisi’nin düzenlediği yarışmaya katıldı. Ediz Hun’un erkekler dalında birinci, Hülya Koçyiğit’in kadınlar dalında ikinci olduğu yarışmada Ajda Pekkan birinci olarak kariyerine ilk adımı attı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
9
5
4
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın