Görüş Bildir
Haberler
Bu Olimpiyat Oyunları Tarihi Testinden Kaç Puan Alabileceksin?

Bu Olimpiyat Oyunları Tarihi Testinden Kaç Puan Alabileceksin?

PG Türkiye
16.09.2022 - 15:15 Son Güncelleme: 13.10.2022 - 16:45

Olimpiyatlara dair bilgi birikimine güveniyor musun? Bakalım bu testten kaç alacaksın?

Olimpiyatların başladığı ülke hangisidir?

Olimpiyatlar hangi sıklıkla yapılır?

Olimpiyat tarihinde jimnastik dalında tam puan alan ilk ve tek sporcu kimdir?

Şimdiye kadar en çok altın olimpiyat madalyası kazanmış kişi kimdir?

Olimpiyatlarda kadın boks alanında ilk altın madalya getiren sporcu kimdir?

100 Aldın!

Sen tam bir spor uzmanısın! Olimpiyatları sadece izlemiyor adeta yaşıyorsun! Sporun her türüne olan ilgin, bilginin temelini oluşturuyor. Spor hayatında mutlaka olmalı çünkü sen ruhunu sporla besliyorsun!

Bu mükemmel bilgi birikimini beslemek ve spor dünyasından daha geniş haberler edinmek için P&G'nin Olimpiyat içerikli bu websitesi oldukça ilgini çekebilir. Olimpiyatla ve sporla kal!

75 Aldın!

Senin olimpiyatlar hakkındaki bilgin hiç fena değil! Sen sporu takip etmeyi ve sporla yaşamayı çok seviyorsun. Yalnızca sporu izlemek değil sporu genel kültürünün bir parçası haline getirmişsin. 

Bu bilgi birikimini beslemek ve spor dünyasından daha geniş haberler edinmek için P&G'nin Olimpiyat içerikli bu websitesi oldukça ilgini çekebilir. Olimpiyatla ve sporla kal!

30 Aldın!

Senin olimpiyatlar hakkındaki bilgi birikimini artırman gerekiyor! Sen sporu oldukça sevsen de özellikle olimpiyat gibi çoklu sporların yer aldığı alanlarda bir miktar zorlanıyorsun. Görünen o ki, sana iyi bir bilgi kaynağı lazım.

Bilgi birikimini artırmak ve spor dünyasından daha geniş haberler edinmek için P&G'nin Olimpiyat içerikli bu websitesi oldukça ilgini çekebilir. Olimpiyatla ve sporla kal!

P&G, Türkiye’deki 35. Yılını “Olimpik Anneler” projesi kapsamında 35 milli sporcuyu ve annesini gururla destekleyerek kutluyor.

P&G, Türkiye’deki 35. Yılını “Olimpik Anneler” projesi kapsamında 35 milli sporcuyu ve annesini gururla destekleyerek kutluyor.

P&G'nin senin için hazırladığı Olimpiyat Platformu tam sana göre. Hemen üye ol, puanları kazan, rakiplerinle yarış ve binlerce ödülden gözüne kestirdiklerini toplamaya başla. Olimpiyatla ve sporla kal!