Görüş Bildir
Haberler
Bu Lens Testi Gözlerinizin Ne Kadar Kuvvetli Olduğunu Söylüyor!

etiket Bu Lens Testi Gözlerinizin Ne Kadar Kuvvetli Olduğunu Söylüyor!

04.03.2016 - 17:23

Ünlülerin gözleri lens mi yoksa doğal mı bulabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.

8.

8.

9.

9.

10.

10.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kartal gibi gözlerin var!

Kartal gibi gözlerin var!

Biliyorsun 'Gözler kalbin aynasıdır.' diye meşhur bir söz vardır ama bazı insanlar aynaların rengiyle biraz oynayabiliyor. Peki, bunu sen yer misin? Asla! Çünkü, neyin gerçek neyin sahte olduğunu şıp diye anlıyorsun. Dikkatlisin ve tuzaklara düşmüyorsun. İşleri belli bir mantığa oturup öyle hareket ediyorsun. Tedbirlisin, adımlarını sağlam atıyorsun. Bu da bir sonraki zor duruma daha hazırlıklı olmanı sağlıyor.

İnsanı gözünden anlıyorsun!

İnsanı gözünden anlıyorsun!

Bu konuda mütevazı olmamalısın. Çünkü hakikaten insanı gözünden anlayan bir yapın var. Geçmişte yaşadığın tecrübelerden ders çıkarıp ilerisi için daha sağlam adımlar atıyorsun. Bu da hayat yolunda karşılaştığın insanları daha iyi süzüp onlarla ilgili en doğru yolu seçiyorsun. Çevrendeki insanlara 'O aslında öyle biri değil' gibi uyarılar yapıyor ve sonunda hep sen haklı çıkıyorsun. Artık insan sarrafı olmuşsun ve insanları gözünden anlıyorsun.

Açıkgözsün!

Açıkgözsün!

Yalnız gözünü biraz daha açman gerek. Tamam, lens teknolojisi çok gelişti, gerçeğe yakın lensler yapılıyor lensi kapatacak şekilde makyaj yöntemleri uygulanıyor ama bir şekilde daha fazla dikkat etmelisin. Biraz da aceleci olduğunu söylemeden geçemeyiz. Tezcanlısın. Hep bir sonraki adımı görmek için can atıyorsun. Kafanda hep ileriye gitme hedefi var.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1341
435
255
170
55
48
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Kınalıoğlu

herkes kartal görüşlü çıktığına göre dağılabiliriz

Pasif Kullanıcı

Katy o.o💕

kronik blue

herkes kartal galiba