Görüş Bildir
Haberler
Bu Korkularınla Yüzleşeceğin Testle Ne Kadar Cesur Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Korkularınla Yüzleşeceğin Testle Ne Kadar Cesur Olduğunu Söylüyoruz!

Korkular, bilinçaltımızda biriktirdiğimiz kaygıların bizde yarattığı duygularımızdır ve bunlar kişiden kişiye neye ve ne kadar olduğu konusunda değişiklik gösterir. Peki sen bu korkularınla yüzleşme konusunda ne kadar cesursun merak ediyor musun? Cevabın evetse haydi teste!

Not: Bu test çocuklara uygun değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Basit bir soruyla başlayalım; diyelim ki bu adrenalin dolu sporlardan birini hayatın boyunca yapmak zorundasın. Hangisini tercih edersin?

2. Bazı durumlar vardır ki insan stresten ve heyecandan bayılacak gibi olur. Peki sen aşağıdaki durumlardan birini yapmak zorunda kalsan hangisini seçerdin?

3. Sevgilinle maskeli baloya katılacaksın ve şu kostümlerden birini seçmen gerekiyor. Hangisi?

4. Peki ya bu mürekkep lekesine baktığında ilk olarak ne görüyorsun?

4. Peki ya bu mürekkep lekesine baktığında ilk olarak ne görüyorsun?

5. Farz edelim ki kuralların ve yasaların çok farklı işlediği bir toplulukta yaşıyorsun. İşlediğin bir suç yüzünden sana büyük bir ceza verilecek. Seçenekler arasından cezanı da kendin seçeceksin, hangisini seçerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Baya iyi gidiyorsun! Hadi biraz heyecanı arttıralım. Çok sıkıştın ve tuvalete gittin ama içeri girdiğinde klozette böyle bir şey gördün! Tepkin nasıl olurdu?

6. Baya iyi gidiyorsun! Hadi biraz heyecanı arttıralım. Çok sıkıştın ve tuvalete gittin ama içeri girdiğinde klozette böyle bir şey gördün! Tepkin nasıl olurdu?

7. Soğuk ve yağmurlu bir gecede evde yalnızsın. Yatağında uyumaya çalışırken ilk başta tıkırtılar duydun ama önemsemedin. Daha sonra bu tıkırtı odana yaklaşan ayak seslerine dönüştü. Ne yaparsın?

8. O da ne!? Karanlıkta odana doğru gelen ayak seslerinin sahibi bu yaratıklardan biri. Tercihi sana bıraktık, hangisi olsun istersin?

9. Son ve gerçekten rahatsız edici bir soruya geldik. Uyandığında yastığının yanında bunlardan biri olacak deseler hangisini görsen daha az rahatsız olurdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Efsanevi derecede cesursun!

Efsanevi derecede cesursun!

Senin de her insan gibi korkuların var ancak bunların farkındasın ve üstüne gitmekten geri durmuyorsun. Kanının çekildiğini hissedecek kadar korktuğun durumlarda bile mantığını elden bırakmayıp, soğukkanlılıkla çözümler üretiyorsun. Doğal olarak bu halin hayatına da yansıyor, risk almaktan ve bunların sonuçlarından korkmuyor hatalarınla yüzleşebiliyorsun belki de bu yüzden düşsen bile her seferinde yeniden ayağa kalkabiliyor, yanlışlarına rağmen önünde sonunda başarıya ulaşıyorsun!

Gözü kara bir psikopatsın!

Gözü kara bir psikopatsın!

Sendeki bu korkusuzluk tehlikeli cinsten. Ciddi anlamda hiçbir şeyden korkmuyorsun hatta kılın dahi kıpırdamıyor. Evet korkusuzluk iyi bir şey olsa da sendeki biraz psikopatlık derecesinde. Genel olarak önceliği kendisi olan ve çevresine karşı duyarsız birisin. Sanırız bu da seni duygusuzlaştırmış. İşin tehlikeli kısmıysa; bu durumun seni acımasızlaştırması. Hiçbir şeyden korkmadığın gibi hiçbir olaydan ya da kişiden etkilenmiyor, sana yanlış yapanı da asla affetmiyorsun. Hal böyle olunca gerçekten seni kızdıracak bir şey yapana ya da kalbini kıran birine vereceğin tepkiler tehlikeli boyutlara gelebilir, bizden söylemesi!

Oldukça soğukkanlısın!

Oldukça soğukkanlısın!

Senin de her insan gibi korkuların var. Aslında bunlar tam olarak korkudan ziyade fobi sayılabilecek şeyler. Bunları aşmaya çalışsanda pek başarılı olamıyorsun ama asla pes de etmiyorsun. Ancak işin güzel tarafı bu zaaflarınının farkında olman ve ifade etmekten çekinmemen. Çünkü bunların hepsinin seni sen yapan şeyler olduğunu düşünüyorsun. Duygularını saklamaktan ve ifade etmekten kaçınmayan biri olarak çevrene karşı da oldukça hassas ve sosyal sayılabilecek birisin.

Sınırlarını zorlamasın!

Sınırlarını zorlamasın!

İnsanız hepimizin bazı korkuları vardır ancak sende bu durum biraz daha fazla sanki. Her an her şey, herkes sana zarar verecekmiş gibi hissediyor kendini iç dünyana hapsediyorsun. Bu yüzden de sosyal ilişkilerinde oldukça fazla problem yaşıyorsun. Hissettiğin korkuların ve zaaflarının üstüne gitmeli ve potansiyelini ortaya çıkarmalısın. Kendini insanlara karşı biraz daha aç ve yeri geldiğinde onlardan yardım istemekten çekinme lütfen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1954
983
464
403
332
286
264
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın