Görüş Bildir
Haberler
Bu Kişilik Testine Göre En Zayıf Yönün Ne?

Bu Kişilik Testine Göre En Zayıf Yönün Ne?

A. Ece
03.09.2019 - 18:00

Bakalım en zayıf yönün neymiş...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim bakalım!

2. Peki yaşın kaç?

3. Zor bir soruya başlıyoruz... Kalbini en çok ne kırar?

4. Çevrendekiler seni tanımlarken hangi kelimeyi kesinlikle kullanır?

5. Küçük kardeşin yaptığı şeyi senin üstüne attı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok yakın bir arkadaşının başı dertte fakat onu kurtarmak için kendini feda etmen gerekiyor...

7. Senin için en önemli kişi kimdir?

8. Yakınındaki birinin üzgün olduğunu gördüğünde ne yaparsın?

9. Hangisi daha çok canını sıkıyor?

10. Yolda yürürken karşına zor durumdaki bir çocuk çıktı, paraya ihtiyacı var. Cebinde sadece 50 lira var, başka paran yok...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Benmerkezcilik!

Senin en zayıf yönün kendine olan sevginden kaynaklanıyor! Konu kendin olduğunda başka kimseyi düşünmüyor ve her zaman kendi çıkarın için hareket ediyorsun. Bu durum hem sana zarar veriyor, hem de çevrene. Küçük dağları senin yaratmadığının ve kendinden başka da değer vermen gereken şeyler olduğunun farkına varma zamanı.

Fedakarlık!

Fedakarlık iyi bir özellik, tabii dozunda olduğunda! Sen istiyorsun ki her düşkünü kaldırayım, her yardıma muhtaç olana elimi uzatayım. Yap tabii, bunlar güzel şeyler. Ama kimi zaman da yaptığın fedakarlıkların karşındaki kişi tarafından hak edilip edilmediğini ve bunun sana nasıl yansıdığını tartsan güzel olur. Unutma, bu dünyanın yükü senin omzunda değil! Arkadaşının ardından camdan atlayacağını söyleyen çocuklardan olmaya gerek yok...

11. Dürüstlük!

Senin için dürüstlük kişiliğinin en önemli parçası. Doğruyu söylemeye her şeyden daha çok önem veriyorsun, bu da seni biraz dobra ve kolay kırılır hal getiriyor. Aslında sahip olduğun çok güzel bir özellik fakat kabul etmelisin ki dürüstlüğün çok da takdir edilmediği bir dönemdeyiz. Bu da senin şansına... Tabii bu arada, dürüstlüğün de doğru bir şekli var! İlla dobra olman gerekmez.

Cesaret!

Aslında aklında çok güzel planlar, niyetler var fakat kabul etmelisin ki bunların hiçbirini biraz cesaret olmadan başaramazsın... Sen işlerin ters gitmesinden o kadar korkuyorsun ki aksiyon almaya çekiniyorsun. Belki bir işe başlayacaksın ama başlayamıyorsun, belki de sevdiğine sevdiğini söyleyemiyorsun. Böyle yapma, hayat çok kısa. İşler istediğin gibi gitmeyebilir, fakat bunun üstesinden gelip hayatına devam etmeyi öğrenmen gerek!

Sakinlik!

Senin zayıf yönün sakin kalamıyor oluşun! Çok hararetlisin, her şeye köpürüyorsun. İnsanların her davranışı seni kolayca sinirlendiriyor ve kendini sakinleştirmeye uğraşmıyorsun bile. Bu durum çevren için yanında olmayı zorlaştırabiliyor. Daha toleranslı ve sakin olmayı denemelisin.

Umursamazlık!

Sen biraz fazla umursamazsın... Çevrende onlarca olay olup bitiyor ama sen neredeyse hiçbirine gereken ilgiyi göstermiyorsun. Bu durum belki de daha çok canını sıkıyor ve boş hissetmene neden oluyor maalesef. Belki de bir şeyleri biraz daha umursamanın zamanı gelmiştir, ne dersin?

Bu testler de ilgini çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
439
137
71
43
37
33
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efecan Menci

Cesaret :D

Mrt Özn

Fedakarlık!

Eyw eyw

Yeter Onedio çamurun nereden geldiğini merak etmiyoruz milletçe.

İçeriksiz

HAHAHAHAHAHA SABAH SABAH İYİ GÜLDÜM :D KESİNLİKLE SIKINTI GELDİ HER AÇTIĞIM DA BİR ÇAMUR. AÇMAYACAĞIM İŞTE AAA :D