Görüş Bildir
Haberler
Bu Kadınlardan Hangisinin Yüzündeki Parlaklık Highlighter Değil?

Bu Kadınlardan Hangisinin Yüzündeki Parlaklık Highlighter Değil?

Yung Boş Ada
17.03.2017 - 16:34

Kadınlar arasında oldukça popüler olan highlighter trendini duymuşsunuzdur. Kadınlar genellikle burun, dudak üzeri gibi yüzlerinin yüksek kalan kısımlarına highlighter uygulayarak daha parlak ve dikkat çekici bir görünüm elde ederler. İşte biz de bu trendden yola çıkarak size bu testi hazırladık! Bu kadınlardan hangisinin yüzündeki parlaklığın sebebi highlighter değil de sadece ter, bulabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bunlardan hangisi highlighter değil de sadece ter sence?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bulamadın!

Bulamadın!

Gördüğün gibi bu arkadaşımız yüzüne oldukça güzel bir highlighter uygulaması yapmış, yani bu gördüğün parlaklığın kaynağı ter değil: Makyaj! Tekrar denemeye ne dersin?

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Maalesef ama bu arkadaşımızın yüzündeki parlaklığın sebebi son derece güzel bir highlighter uygulaması: Yani ter değil! Ter olanı bulmak için tekrar denemeye ne dersin?

Başaramadın!

Başaramadın!

Maalesef senin ter zannettiğin bu parlak görünümün kaynağı makyaj, oldukça güzel bir highlighter uygulaması! Ter olanı bulmak için tekrar denemelisin!

Bulamadın!

Bulamadın!

Ama yani bu arkadaşımız o kadar uğraşmış, güzel bir şekilde highlighterını uygulamış suratına ve sen ona ter dedin! Ayıp yani, duysa üzülür. Ter olanı bulmak için tekrar denemek zorundasın şimdi!

Hayır!

Hayır!

Bu çok bariz makyaj ama yani! Sen nasıl buna ter dedin anlamadık biz... Neyse hadi ter olanı bulmak için tekrar dene!

Bilemedin!

Bilemedin!

Gördüğün bu fotoğraftaki arkadaşımız makyajını yeni tamamlamış ve oldukça sade olan makyajıyla birlikte poz vermiş, yani suratında terden eser yok! Ter olanı bulmak için tekrar dene!

Hadi ama!

Hadi ama!

Buna gerçekten nasıl ter dedin biz şok yani! Böyle ter mi olur yapma ama! Hadi şimdi ter olanı bulmak için tekrar dene!

Yapma!

Yapma!

Ciddi misin sen? Bu ter mi yani şimdi? Şu çizginin düzgünlüğüne baksana, bu arkadaşımız kim bilir ne kadar uğraştı bu görünümü elde etmek ve düzgünce fotoğrafını çekmek için! Sen ne yaptın? Kalktın buna ter dedin! Olacak iş değil, hadi tekrar dene!

Tebrikler!

Tebrikler!

Gerçekten tebrik ederiz! Gördüğün gibi bu arkadaşımız sporunu yeni bitirmiş ve deyim yerindeyse ter içinde kalmış! Yani o parlaklık highlighter değil, net ter!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
399
144
91
50
49
39
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Almeda Karabulut

Koymuşun çili şak diye buluruz hemen yani

Senem Şengül

Ben de ilkinde onu işaretleyecektim de sonra başka bi tanesi aklımı çeldi, neyse ki fazla sürmedi.

Çikolatalı pasta

Sonuncuda buldum demekki highligterden hic anlamiyorum 😢