Görüş Bildir
Haberler
Bu Kadınlardan Hangisinin Çillerinin Gerçek Olduğunu Bulabilecek misin?

Bu Kadınlardan Hangisinin Çillerinin Gerçek Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
10.03.2017 - 14:17

Son zamanlarda oldukça popüler olan bu sahte çil trendi ile etrafımızda sıkça çilli kadın görmeye başlar olduk. Ama acaba bu kadınlardan hangilerinin çilleri gerçek? Sahte çili anında tanırım diyorsan hodri meydan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu güzel kadınlardan hangisinin çilleri gerçek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Makyaj!

Makyaj!

Gördüğün gibi bu arkadaşımızın suratında aslında çil yok! Yani o çilleri makyajla yapmış. Gerçek çilli güzel arkadaşımız hangisi bulmak için tekrar çözsene!

Sahte!

Sahte!

Bu arkadaşımızın da suratındaki çiller tamamen makyaj sonucuydu! Seni çok güzel kandırdı yani! Gerçek çillerin hangisi olduğunu bulmak için tekrar çözmeye ne dersin?

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Bu arkadaşımızın da yüzündekiler tamamen makyaj ürünü çillerdi! Gerçek çilleri bulmak için tekrar denemen lazım yani! Hadi bakalım, tekrar dene!

Bilemedin!

Bilemedin!

Gördüğün gibi bu arkadaşımız da yüzüne oldukça güzel bir sahte çil makyajı yapmış! Gerçek çilliyi bulmak için tekrar denemeye ne dersin?

Kandırdı!

Kandırdı!

Bu tatlı arkadaşımız seni sahte çilleriyle çok güzel kandırdı! Ama gördüğün gibi, o çiller gerçek değildi! Şimdi gerçek çilleri bulmak için tekrar denemeye ne dersin?

Maalesef!

Maalesef!

Çilli fotoğrafı çok güzel görünse de gördüğün gibi aslında bu arkadaşımızın çilleri sahteydi! Gerçek çilleri bulmak için tekrar denemelisin yani!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Üzgünüz ama bu arkadaşımızın da çilleri tamamen makyaj ürünüydü! Bu demek oluyor ki gerçek çilleri bulmak için tekrar denemelisin!

Bulamadın!

Bulamadın!

Maalesef sevgili dostumuz ama bu tatlı arkadaşımızın çilleri de tamamen makyaj ürünüydü! Şimdi gerçek çilleri bulmak için tekrar denemeye ne dersin?

Tebrikler!

Tebrikler!

Gerçekten tebrik ederiz! Evet o fotoğraf da makyajlı hali bu arkadaşımızın, ama gördüğün gibi çilleri sahte değil onun! Gerçekten son derece tatlı çillere sahip kendisi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
138
82
59
50
43
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seray Aksu

Kendimi aştım artık tek seferde buluyorum inanamıyorum dksfkgdgj

Beyza

tekte buldum

Pasif Kullanıcı

bu da tarihe karışınca çillerin yeniden "kusur" olmaması dileğiyle... =)