Görüş Bildir
Haberler
Bu İsimlere Alıştık Artık! Magazincilerin Ekmek Kapısı Haline Gelmiş 23 Sansasyonel Ünlü

etiket Bu İsimlere Alıştık Artık! Magazincilerin Ekmek Kapısı Haline Gelmiş 23 Sansasyonel Ünlü

EC was here.
31.03.2018 - 10:40

Bu isimler bir anda normal bir hayat yaşamaya başlasalardı, magazincilere haber kalmazdı muhtemelen. Uzun süredir performanslarından ödün vermiyorlar, böyle de devam edecekler gibi!

Onlarsız magazin gündemi düşünülemez. İşte magazin gündeminin All-Star kadrosu:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seren Serengil

1. Seren Serengil

Yıllardır magazinin vazgeçilmezlerinden olmayı başardı, şu sıralar adeta ustalık çağını yaşıyor. Üstelik daha yeni başlıyor gibi bir havası da var.

2. Gülben Ergen

2. Gülben Ergen

Hani bir zamanlar Gülben-Hülya kavgası vardı her gün konuşulan. Bu bir Gülben klasiği oldu artık, kavgaları ve skandallarıyla mutlaka adından söz ettirecek. 70'ine geldiğinde de benzer gündemlerle ismini duyacağız, bunda şüphemiz yok.

3. Metin Hara

3. Metin Hara

Adriana Lima'ya layık bulamadılar adamı. Reklam birlikteliği dediler, ayrılacaklar dediler ama onların çok da umurlarında değil gibi. İlişkileri uzun süreli olur mu, olmaz mı bilinmez ama artık her hareketleri magazinin ilk haberi olacaktır.

4. Mustafa Ceceli

4. Mustafa Ceceli

O muhafazakar tavırların ardında bir şeylerin saklı olduğu çok belliydi. Gelişmeler şaşırtmadı.

5. Dmeet Aklaın

5. Dmeet Aklaın

2000lerin başın da temlleri atmştı oda mağazzin tarihine adını altınhraflerle yazdr dı

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeşim Salkım

6. Yeşim Salkım

90'larda bu kadar öfkeli bir kadın değildi, 2010'lu yıllarda ilginç değişimler oldu kendisinde. İstikrarlı bir şekilde öfke kat sayısı artmakta. Böyle giderse 10 yıl sonra Roma'yı yakacak kadar hiddetlenecek.

7. Asena Atalay

7. Asena Atalay

Boşanma sürecindeki çocuk masrafı listesinin şokunu hâlâ atlatamadık. Konunun üzerinden uzun zaman geçti ama yıllar sonra da bahsedilecek gibi duruyor.

8. Murat Başoğlu

8. Murat Başoğlu

Daha önce birlikte görüntülendiklerinde 'Yanımdaki yeğenim, yanlış bir şey yazmayın' demişti magazincilere. Uzaklaştıklarında iyi dalga geçmişlerdir ama yalancının mumunun yatsıya kadar yandığını unutmuş olmalı.

9. Nihat Doğan

9. Nihat Doğan

👎👎👎

10. Eda Taşpınar

10. Eda Taşpınar

Yıllardır magazinde yer alır, kimdir necidir hâlâ tam olarak bir fikrimiz yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arda Turan

11. Arda Turan

Ah keşke futboldan bu kadar sapmasaydı da şimdi antipatik bir isme dönüşmeseydi.

12. Alişan

12. Alişan

Önceleri daha sade haberlerle gündemde yer alırken son zamanlarda ilişkileri hakkında söyledikleriyle çok konuşuldu. Söyledikleri bir yere çekildi ya da çekilmedi bilmiyoruz ama adı çıktı bir kere.

13. Deniz Seki

13. Deniz Seki

Popstar dönemindeki Bayhan mevzusu, Hüsnü Şenlendirici ile olan ilişkisi, uyuşturucu ve hapis derken her dönemde sansasyon yaratmayı başardı. Sıradaki ne?

14. Ebru Şallı

14. Ebru Şallı

Yasak aşk dedikoduları, çıplak fotoğraf iddiaları derken magazinin kilometre taşlarından oldu artık.

15. Kerimcan Durmaz

15. Kerimcan Durmaz

Tam olarak ne iş yaptığı bilinmeyen ama sürekli magazin gündemini işgal eden isimlerden bir diğeri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Hande Yener

16. Hande Yener

'Yalanın Batsın'lı yıllardan bu yana mutlaka en az bir tane kavgalı olduğu isim vardır ve o isme çatmadan edemez kendisi.

17. Seda Sayan

17. Seda Sayan

Kadırgalı, yaşadığı sürece magazin gündeminin ön saflarında yerini almaya devam edecektir. Yenilerin ondan öğreneceği çok şey var.

18. Kim Kardashian

18. Kim Kardashian

Bunlardan her 10 yılda bir ortaya salıyorlar. Bir zamanlar Paris Hilton vardı, şimdi de bu Kardashian ailesi. Bunlar kaybolsa medya yenilerini yaratır, kaçış yok. Bir tanesi yetmiyor gibi Kylie Jenner'ı, falan filanı da var.

19. Mehmet Ali Erbil

19. Mehmet Ali Erbil

Son yıllarda eski performansı yok ama o her zaman olay adam olmayı başardı. Eski toprak ne de olsa.

20. Aleyna Tilki

20. Aleyna Tilki

18 yaşına sonunda girebildi de biraz olsun rahatladık artık. Egoist sözleri, popüler olan şarkıları, başkasının fotoğraflarını çalmaları derken daha bu yaşta her yaptığıyla olay. Bakalım 25'ine geldiğinde dinginleşecek mi, yoksa çok daha olay biri mi olacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Hülya Avşar

21. Hülya Avşar

Magazin dünyasının Darth Vader'ı.

22. Acun Ilıcalı

22. Acun Ilıcalı

Magazin ikonu Şeyma Subaşı'nın bu kadar çok konuşulma sebebi Acun ne de olsa. Dönem dönem başka magazin karakterleri de çıkartıyor ortaya.

23. Şeyma Subaşı

23. Şeyma Subaşı

Her hareketi, her söylediği, her story'si bir şekilde önümüze düşüyor. Sadece magazinciler için değil sosyal medya fenomenleri için de ekmek kapısı oldu artık. Antipatik bulanlar bile kendisini takip edip, 'acayip bir şey paylaşsa da tweet atsam' diye fırsat kolluyor. Anlaşılan o ki onunla birlikte yaşamaya alışmak gerekiyor.

Bir dağ evine gidip magazin haberlerinden kendinizi soyutlasanız bile bu isimlerin yaptıkları şeyler sizi orada da bulur. Kaçış yok.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
206
97
26
17
11
10
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sema_selime

Adlarına test hazırladığın ünlüleri böyle anman çok yazık...

Darth Vader

Magazincilerin mi ekmek kapısı yoksa magazin mi bunların ekmek kapısı ? İki gün ekranlara çıkartmayın bak bakalım nasıl da tarih sayfasından siliniyorlar... ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

onedio sütten çıkmış ak kaşık ya kardashian ailesi her hafta mutlaka burada var. şeyma subaşına videolar çeken sizsiniz. yukarıdaki ünlülerle ilgili siz de ç... Devamını Gör