Görüş Bildir
Haberler
Bu Hayat Seni Ne Kadar Yordu?

Bu Hayat Seni Ne Kadar Yordu?

17.09.2023 - 10:01

İş, güç, dertler, ödemeler, ilişkiler... Bu hayatta hepimiz çeşitli uyaranlardan ve başımıza gelen olumsuzluklardan dolayı sıkılıp yorulabiliyoruz. Peki bu hayat seni ne kadar yordu? Testimizi çöz, birlikte öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle yaşını öğrenelim... Kaç yaşındasın?

Yeni bir hobi edinecek enerjiye sahip olduğunu düşünüyor musun?

Bu yaz tatile çıktın mı?

Çalışıyor musun, yoksa öğrenci misin?

Bir ilişkin var mı? Varsa şu an aranız nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gün içinde alakasız yerlerde uyukluyor musun?

Saçındaki beyazlar son iki yıl içinde arttı mı?

Son olarak; büyük şehirde mi yaşıyorsun, yoksa küçük bir yerde mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yorulmuşsun, ancak hala biraz enerjin var!

Verdiğin cevaplara göre hayat seni yormuş; ancak savaşmak için içinde hala biraz enerji bırakmışsın. Bir süre daha böyle devam edebilirsin, sonrasında yaşayacağın güzel günlerin hayaliyle yaşama tutunabilirsin! Çevrendeki her türlü yorucu etkenden, saçmalıktan, yerli yersiz sorumluluklardan sıkılmış olabilirsin. Ancak unutma, hepsi geçecek!

Çok yordu!

Bu hayat seni çok yormuş anlaşılan... Pek çoğumuz gibi sen de hayat gailesi içinde, ters giden işlerin üst üste gelmesinden, sorumlulukların birbirine girmesinden ve uğraşman gereken onca dramadan yorulmuşsun. Kendini geri plana çekmek, biraz olsun kafa dinlemek istiyorsun... Bu da senin en doğal hakkın!

Neredeyse hiç yorulmamış gibisin!

Verdiğin cevaplara göre sen bu hayattan hiç yorulmamışsın; içinde her türlü olumsuz durumla savaşacak ve mücadele edecek enerji, işlerini yoluna koymanı sağlayabilecek pozitiflik ve yola devam etmeni sağlayacak azim var! Başına ne gelirse gelsin belli ki seni pek etkilememiş; ya da belki de daha yolun başındasın. Ne olursa olsun, bu enerjini asla kaybetme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
12
11
5
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın