Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet - Hayır Testiyle İlişkinin Ne Kadar Tehlikede Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Evet - Hayır Testiyle İlişkinin Ne Kadar Tehlikede Olduğunu Söylüyoruz!

Bu evet - hayır testiyle ilişkinin ne kadar tehlikede olduğunu söylüyoruz!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. İlk olarak, sevgilin senin yaptığın davranışları veya söylediğin şeyleri çok fazla eleştirir mi?

3. Diyelim ki, aranızda küçük bir tartışma geçti. Hemen en kötüyü düşünüp, ayrılma fikri aklından geçer mi?

4. Pekiii birlikteliğinizin birinci yılındasınız ve o kutlamadı. Bu durum senin için çok bir önem ifade eder mi?

5. Immm... Daha önce ondan şüphelenip kişisel eşyasını karıştırdığın oldu mu? Ya da onun senin kişisel eşyanı karıştırdığı oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki, sen onu yakın arkadaşlarınla tanıştırdın ve aynı ortamda birlikte takılıyorsunuz. Fakat o en yakın arkadaşlarıyla seni tanıştırmadı. Bu durumda ona tepki gösterir misin?

7. Sırf o hoşlanmadığı için yapmak istediğin bir şeyden vazgeçip, fedakarlık gösterdiğin oldu mu?

8. Imm... Peki birbirinize sesinizi yükselttiğiniz veya küfrettiğiniz oluyor mu?

9. Ve son olarak, en yakın arkadaşın mı yoksa sevgilin mi diye bir soru sorulursa sevgilini mi seçerdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ne tehlikesi canım gül gibi ilişkiniz var!

Ne tehlikesi canım gül gibi ilişkiniz var!

Ne tehlikesi canım gül gibi ilişkiniz var! Sizin ilişkiniz o kadar güzel ilerliyor ki.. Resmen güvene dayalı bir ilişkiniz var ve bu sizi güçlü tutuyor. Her şeyden önce birbirinize ne kadar değer verdiğinizi biliyorsunuz. Hiçbir şeyden korkmadan tüm duygularınızı açık ve seçik ifade edebiliyorsunuz. Bu da ilişkinizin sağlam adımlarla ilerlemesini sağlıyor. Korkulacak hiçbir şey yok canım. Sizin ilişkiniz şu koşullar altında tehlike altında olamaz! Buna izin vermezsiniz..

Birtakım problemler tehlike yaratabilir!

Birtakım problemler tehlike yaratabilir!

Birtakım problemler tehlike yaratabilir! Evet güzel bir ilişkiniz var. Fakat bazı sorunlar yaşayabiliyorsunuz. Bu da doğal olarak her ikinizi olumsuz etkiliyor. Ve küçük tartışmalara yol açıyor. Ama şunu söylemek gerekirse birbirinizi gerçekten çok seviyorsunuz. Evet bu problemler ilişkinizi tehlikeye sokuyor olabilir. Ama her şey sizin elinizde tabii. Bu ufak tefek problemleri görmezden gelerek doya doya aşkınızın tadını çıkarmaya bakın. Birbirinizin değerini bilin..

İlişkiniz tehlike altında olabilir!

İlişkiniz tehlike altında olabilir!

İlişkiniz tehlike altında olabilir! Birbirinizi ne kadar çok sevdiğiniz aşikar. Fakat aranızda çözemediğiniz problemler var. Sürekli kendinizi bir tartışmanın içerisinde buluyorsunuz. Bu da sizi yıpratıyor haliyle. Aranızda biraz da güvensizlik söz konusu sanırsam. Bu ilişkinizin tehlike altında olduğunu gösteriyor. O yüzden yol yakınken bu durumu çözmeli aşkınızın kıymetini bilmelisiniz. Aksi takdirde ikinizde üzülürsünüz.

Dikkat! Tehlike altında olan bir ilişkiniz var!

Dikkat! Tehlike altında olan bir ilişkiniz var!

Aman dikkat! Aslına bakarsak birbirinizi çok seviyorsunuz. Fakat aranızdaki güvensizlik, kıskançlık veya kısıtlamalar çok fazla problemlere yol açıyor. Sürekli tartışıyorsunuz ve birbirinizi kırıyorsunuz. Birbirinizi bu kadar çok severken nasıl böyle olabiliyorsunuz? İlişkinizi yeterince tehlike altına soktuğunuzu biliyorsunuz. Artık ikiniz de bazı şeyleri düzeltip ilişkinizi düzene sokmalısınız. Bu aşkı böyle harcamamalısınız..

Fazlasıyla tehlikede olan ilişkinizi gözden geçirmelisiniz!

Fazlasıyla tehlikede olan ilişkinizi gözden geçirmelisiniz!

İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekiyor! O kadar yıpranmışsınız ki.. Artık bu durumdan çok sıkılmışsınız. Birlikte vakit geçirirken bile birden alev alıp büyük tartışmalar, ayrılıklar söz konusu olabiliyor. Birbirinizi bu kadar çok severken kendinizi ve ilişkinizi tehlike altına sokmak neden? Birbirinize verdiğiniz değer bu şekilde olmamalı. Aşkınızı doya doya yaşamalı ve mutlu olmalısınız.

İlişkiniz o kadar çok tehlike altında ki!

İlişkiniz o kadar çok tehlike altında ki!

İyi düşünmelisin! Şu anda ilişkiniz o kadar tehlike altında ki.. Her şey artık gözüne gözüne batıyor. Tüm bu olanlar, yaşanılanlar seni fazlasıyla yoruyor. Haliyle karşı tarafla sürekli kavgalar yaşanıyor. Bu seni fazlasıyla üzüyor ve ilişkinize zarar veriyor. Aklında sürekli düşünceler var. Ne yapacağım ne edeceğim diye. Ama birbirinizi bu kadar severken bu ilişkiyi bu şekilde devam ettirmemelisiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
78
48
29
29
25
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın