Görüş Bildir
Haberler
Bu EQ Testine Göre Seni Domine Eden Duyguyu Söylüyoruz!

etiket Bu EQ Testine Göre Seni Domine Eden Duyguyu Söylüyoruz!

Easterling
09.01.2022 - 16:00

Duygularını yönetme şekline göre seni domine eden duyguyu söylüyoruz! 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim mi?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim!

3. Peki söyle bakalım, nasıl insanlar senin ilgini daha çok çeker?

4. Çok iyi olduğun bir oyunda ya da yarışmada yenilirsen tepkin nasıl olur?

5. Kafanı dağıtmak için hangisini yapmayı tercih edersin diye sorsak?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Önemli bir karar alırken daha çok nasıl bir yol izlersin?

7. Hayatına alacağın insanın bu özelliklerden hangisini mutlaka taşıması gerekir?

8. Son olarak şu anki duygu durumunu yansıttığını düşündüğün rengi seçmeni istiyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni Domine Eden Duygu: Aşk!

Seni Domine Eden Duygu: Aşk!

Seni domine eden duygu kesinlikle aşk! İflah olmak nedir bilmeyen bir aşk insanısın sen. Hayatın aşkla daha güzel bir yer olacağını düşünüyorsun. Çünkü sen çevrendeki herkese, her şeye, hatta cansız varlıklara bile sonsuz bir sevgiyle yaklaşıyor, onlara adeta kalbindeki en saf ve en temiz sevgiyi sunuyorsun.  Eşine, işine, çocuğuna, hayallerine, hayatına kısacası her şeye aşkla bağlısın. Fesatlıktan, kötülükten, nefretten fersah fersah uzakta, kendi içinde mutlu bir dünya yaratmışsın. Ne şanslı o dünyaya dahil olanlara! Eh her şeyi yürekten yaptığından ortaya çıkan sonuçlar da harika oluyor elbette.

Seni Domine Eden Duygu: Gurur!

Seni Domine Eden Duygu: Gurur!

Seni domine eden kesinlikle duygu gurur! Gururun ve onurun seni hayatını yönlendiren en önemli şeyler. Hayatında hep belli başlı kuralların oldu senin. Kendine göre prensiplerin, hayatının her anında kırmızı çizgilerin vardır, kimsenin geçmesine izin vermediğin. Ayrıca son derece ciddi bir insansın: Gereksiz samimiyetten hiç ama hiç haz etmezsin. Diğer yandan, bu kurallar ciddi anlamda hayatının her alanında kendini gösteriyor; bir kere son derece düzenli ve planlı bir insansın sen.  Aşk hayatın da, iş hayatın da, arkadaşlık ilişkilerin de, lekesiz.

Seni Domine Eden Duygu: Merak!

Seni Domine Eden Duygu: Merak!

Seni domine eden duygu kesinlikle merak! Sınırsız merakın hayatını yönlendiren bir dümen gibi. Senin için her şey bir gizem, bir sır. Yeni şeyler denemekten korkmuyorsun. Araştırmaya bayılıyorsun. Yeni şeyler öğrenmek, bilinmeze ulaşmaya çalışmak senin karakterin olmuş. Bilgiye açsın. Google en yakın arkadaşlarından biri. Çok çabuk sıkıldığını, rutini çok sevmediğini de ekleyelim: Değişmeye, evrimleşmeye karşı inancınsa pek yüksek. Son olarak sen cevaplardan çok, soruların insanısın: Tam bilim insanı mayası!

Seni Domine Eden Duygu: Umut!

Seni Domine Eden Duygu: Umut!

Seni domine eden duygu kesinlikle umut! En karanlık anlarda bile parlayan bir ışık görmeyi becerebilen nadir insanlardansın. Etraf her ne kadar karanlık olsa da, senin için tünelin ucunda her daim ışık vardır. Pozitifsin; bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye inanıyorsun. Etrafındakiler de senin bu yönüne inanılmaz hayranlık duyuyor, ne zaman üzülseler direk sana gelip adeta terapi oluyorlar. Kısacası sen ortamların olmazsa olmazı, insanların içine bir güneş gibi doğan umutsun!

Seni Domine Eden Duygu: Özgüven!

Seni Domine Eden Duygu: Özgüven!

Seni domine eden duygu kesinlikle özgüven! Kendine olan güvenin senin hayatının yönünü belirmende en büyük faktör. Bazıları doğuştan yönetmek için doğmuştur ve bu, asla sonradan kazanılamaz. Sen de bir ortama yeni bile girsen, hemen oranın hakimi oluyorsun. Çünkü özgüvenin başkalarına da yansıyor. İçinde çok ama çok büyük bir kuvvet var ve bu kuvvetle her işi başaracağına inanıyorsun. Elinden bir uçan kurtulur, bir de kaçan. Cesursun, sözünün erisin ve tam bir problem çözücüsün. Hatta baskı altında daha da motive oluyorsun. Kısaca, eğer bu dünya bir köyse, sen bu köyün hem muhtarı hem de ihtiyar heyeti başkanısın :)

Seni Domine Eden Duygu: Pişmanlık!

Seni Domine Eden Duygu: Pişmanlık!

Seni domine eden duygu kesinlikle pişmanlık! Keşkeleri hiç bitmeyen bir insansın. Etrafına ördüğün o keşke duvarlarına binlerce kez yumruk attın; ama nafile! Çünkü bu hayatta sahip olamayacağımız tek şey zamandır. Yaptıklarının ve yapmadıklarının yükü hep sırtında. Sana nacizane tavsiyemiz, 'keşke'ler hiçbir işe yaramıyor, çok adi! Bu yüzden önüne bakman gerekiyor! Güzel günler seni bekliyor, valla :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
56
38
27
11
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nisa Nur

Seni Domine Eden Duygu: Aşk! Aga ne alaka mk su ana kadar bi kez bile ask yasamadim yasamadan nasi bilecem Allah askina ya

Ahmet Özel

cinsiyet seçiminde erkek görseline koyduğunuz Matt Bomer eşcinsel. yani 3 seçenek var kadın eşçinsel lgbt.