Görüş Bildir
Haberler
Bu Beyler Romantikliğin Sınırını Zorlamış! Evlenmek İstemeyenlere Bile Hayal Kurduran Teklifler

Bu Beyler Romantikliğin Sınırını Zorlamış! Evlenmek İstemeyenlere Bile Hayal Kurduran Teklifler

R.G.
03.12.2020 - 15:16

Her genç kızın hayali evlenmek midir? Tabii ki hayır, o hayal dikiş makinesi bir kere! Ama evlenmek isteyenlerin hayallerinden biri de şüphesiz romantik bir teklif almak olabilir. Bugüne kadar balonların içinde, denizin dibinde, bulutların üstünde edilen tekliflerden tutun; boğaz köprüsündeki lazer şovlara kadar çok şeye tanık olduk! Bakalım daha neler varmış?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adını “Ay’a” yazdım yarim!

Adını “Ay’a” yazdım yarim!

Romantik arkadaşımız, teleskobuyla gökyüzünü ve yıldızları izlemeyi seven kız arkadaşına çok tatlı bir sürpriz yapmış ve teleskoba 'Benimle evlenir misin?' yazan yeni bir lens takmış. Sevgilisinin bu teklife çok yükseldiğini ve çığlıklar eşliğinde evet dediğini söylüyor.

Adam işinin hakkını vermiş!

Adam işinin hakkını vermiş!

Film yapımcısı Lee Loecher, kız arkadaşına “Anca filmlerde olur bu kadarı!” diyeceğiniz türden bir evlilik teklifi etmiş. Sevgilisi ile sinemaya film izlemeye gittiğini sanan kız, izlediği filmdeki “Uyuyan Güzel’in” aslında kendisi olduğunu anlayınca eminiz küçük bir şok geçirmiştir! Teklife gelince; film devam ederken sıra prensin prensesi öpüp uyandıracağı sahneye geldiğinde, perdedeki kişiler birden Lee ve sevgilisine dönüşüyor, e tabii Lee’nin elinde yüzük var! Ve filmin sonunda “The End (Son)” yerine 'The Beginning (Başlangıç)' yazıyor... Detayların güzelliğine bakın!

Oyuncular rolü baya bir benimsemişler!

Oyuncular rolü baya bir benimsemişler!

Seksenler dizisinde bir çifti canlandıran ve normalde de birlikte olan Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner hem dizide hem de gerçek hayatta evlendi! Hem de çok tatlı ve romantik bir evlilik teklifiyle. Ceyhun Fersoy, yönetmenle ve senaristle birlikte sevgilisine bir sürpriz hazırladı, yani normalde dizi sahnesi olan evlilik teklifi gerçek oldu!

Beyefendi mühendis olabilir mi?

Beyefendi mühendis olabilir mi?

Kimileri bu teklif için “Ne gerek vardı şimdi?” diye düşünebilir ama bunun üzerine baya düşünülmüş belli! Ve bizce çok tatlı ve emek verilmiş bir teklif. Genç adam, kız arkadaşıyla birlikte arabayla bir gezintiye çıkıyor. Arabayı durdurduğunda ise GPS iz sürücüden gittiği yolların görüntüsünü aldığında, “Benimle evlenir misin?” yazısı ortaya çıkıyor! E tabi sonu mutluluk, sonu düğün

Kalıcı bir teklif olmuş!

Kalıcı bir teklif olmuş!

Genç adam, dövme sanatçısı sevgilisinden bacağına bir dövme yapmasını istedi. Bacağı açan genç kızın gördüğü manzara ise bir bacaktan çok daha fazlasıydı! “Benimle evlenir misin?” sorusu altında, iki kutucuk daha vardı; evet ve hayır. “Evet” yazan kutucuğa bir çizik attı ve işlem tamam! Sizce de çok tatlı değil mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
8
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın