Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruluk Psikolojik Teste Göre Seni Domine Eden Duyguyu %100 Söylüyoruz!

etiket Bu 8 Soruluk Psikolojik Teste Göre Seni Domine Eden Duyguyu %100 Söylüyoruz!

Bu psikolojik teste göre seni domine eden ve hayatını yönlendiren duyguyu söylüyoruz! 

Eğer hazırsan;

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Kalabalık bir ortamda herhangi bir konu hakkında fikirlerini rahatça söyler misin?

4. Imm... Başına ne kadar kötü bir şey gelirse gelsin daima pozitif bakan bir insan mısındır?

5. Kendini çoğu zaman hiçbir yere ait hissetmediğin oluyor mu?

5. Kendini çoğu zaman hiçbir yere ait hissetmediğin oluyor mu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Maddi açıdan çok zor durumda olduğunda bile en yakınından yardım almadığın oldu mu?

6. Maddi açıdan çok zor durumda olduğunda bile en yakınından yardım almadığın oldu mu?

7. Şu an bu yerlerden hangisinde olmak seni daha iyi hissettirir?

8. Son olarak, aşk konusunda kendini ne kadar şanslı görüyorsun? ( 1 = Hiç, 5 = Çok )

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Bu psikolojik teste göre seni domine eden duygu kesinlikle aşk! Sen etrafındaki her şeye aşkla yaklaşan bir insansın. İçinde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku var. Seni bu hayata bağlayan, enerjini arttıran ve mutlu olmanı sağlayan bir duygu bu. Her şeye karşı inanılmaz bir sevgi besliyorsun. İçin kıpır kıpır ve bunu etrafındaki insanlara da yansıtıyorsun. Seni gören insanlar pozitiflikle dolup taşıyor. Gözlerindeki o pırıltı insanın içini açıyor. İyi niyetin ve merhametinle de çok sevilen bir insan oluyorsun. Ruhunda inanılmaz bir özgürlük var. Bunu doyasıya yaşamaya çalışıyorsun. Bu dünyaya karşı beslediğin aşk seni mükemmel bir insan yapıyor.

Gurur!

Bu psikolojik teste göre senin en baskın ve hayatını yönlendiren duygun kesinlikle gururun ve de onurun. Sen, kuralları olan bir insansın: Kendine göre prensiplerin, hayatının her anında kırmızı çizgilerin vardır, kimsenin geçmesine izin vermediğin. Ayrıca son derece ciddi bir insansın: Gereksiz samimiyetten hiç ama hiç haz etmezsin. Diğer yandan, bu kurallar ciddi anlamda hayatının her alanında kendini gösteriyor; bir kere son derece düzenli ve planlı bir insansın sen.  Aşk hayatın da, iş hayatın da, arkadaşlık ilişkilerin de, sıkıntısız. Hiçbir sözün altında kalmayan bir insansın. Kimseye minnet etmezsin. Bazen gururun yüzünden olumsuz etkiler yaşıyor olabilirsin ama gururun olmadan sen sen değilsin!

Umut!

Bu psikolojik teste göre seni domine eden duygun, umut! Hayatında başına ne gelirse gelsin içindeki umudu hiçbir zaman kaybetmiyorsun. Bu yüzden inanılmaz pozitif bir insansın. Etrafındaki insanlara resmen mükemmel bir enerji saçıyorsun. Etraf her ne kadar karanlık olsa da, senin için tünelin ucunda her daim ışık var. Bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye çalışıyorsun. Etrafındakiler de senin bu yönüne inanılmaz hayranlık duyuyor, ne zaman üzülseler direkt sana gelip adeta terapi görüyorlar. Kısacası sen ortamların olmazsa olmazı, insanların içine bir güneş gibi doğan umut ışığısın!

Yalnızlık!

Bu psikolojik teste göre seni bu hayatta domine eden duygun kesinlikle yalnızlık! Her ne kadar etrafın kalabalık olsa da kendini inanılmaz yalnız hissediyorsun. Bu da hayatında bir takım zorluklara neden olabiliyor. İnsanlara tam anlamıyla güvenemediğin için sağlıklı ilişkiler kurma konusunda zorlanıyorsun. Kendini bazı konularda hep geri planda tutuyorsun. Bu yalnızlık hissi resmen dört bir yanını sarmış. Bu yüzden kendini hiçbir yere ait hissetmiyorsun. Seni adeta kontrolü altına almış ve hareket alanını daraltmış. Bu duyguyu aşmalı ve kendini akışa bırakmalısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
648
264
252
128
82
77
76
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yolgezen61

Gurur! Bu psikolojik teste göre senin en baskın ve hayatını yönlendiren duygun kesinlikle gururun ve de onurun. Sen, kuralları olan bir insansın: Kendine gör... Devamını Gör

Kanemici manyak

Gurur haklısın gururumdan ödün veremem

Berna

Gurur