Görüş Bildir
Haberler
Bu 20 Sorumluluktan 15’ini Yerine Getirirsen İdeal Bir Koca Adayısın Demektir!

Bu 20 Sorumluluktan 15’ini Yerine Getirirsen İdeal Bir Koca Adayısın Demektir!

Aburoski
20.11.2019 - 21:00

Bakalım sen bu 20 sorumluluktan kaç tanesine 'yaparım' diyeceksin? 

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangilerini yaparsın?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senden ne koca ne de koca adayı olur!

Verdiğin cevaplara göre seni kınıyoruz! Senden ne koca olur ne de koca adayı. Vallahi hiç kusura bakma. Azıcık işin ucundan tutsan ne olurdu sanki? Eline mi yapışırdı? Aşk olsun sana gerçekten. Her şeyi kadına yüklemişsin. Böyle evlilik mi olur? Biraz düşün bakalım, senin bu evlilikte görevin sadece eve para getirmek mi? Eşin çalışan bir insan olursa yardım etmeyecek misin ona? Sana hiç yakıştıramadım bunu. Yukarıdaki işler senin de görevin. Bunu aklının bir köşesine yaz ve bir daha asla çıkarma. Sana şu an çok kızdık. Bunları okuduktan sonra değişeceğinden de eminiz. Değirsin değil mi? Kadın ordan oraya koştururken koltukta televizyon karşısında keyife bakmazsın değil mi? Yok yok sen yapmazsın öyle bir şey. Güveniyoruz ve inanıyoruz sana. :)

İdeal koca adayı olma yolunda ilerliyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen biraz daha zorlarsan ideal koca adayı olacaksın. Şu anda aralardasın. Bu konuda kendini törpülemeye çalışıyorsun. Çok az kalmış biraz daha gayret etmelisin. Bazı durumlardan nefret ettiğin için onları yapmaya hiç yanaşmıyorsun. Sanki kadınlar bütün işleri severek mi yapıyor? Bir de böyle düşün bakalım. O yapıyorsa sen de yaparsın. Hiç öyle her işten kaçmaya çalışma. Mecbur yapacaksın. Sonuçta bu yola iki kişi gireceksiniz. Bunları ikiniz de yapacaksınız. Sana güveniyoruz ve inanıyoruz. Biraz daha kendini törpülersen bu işi başaracaksın. Hadi bakalım görelim seni. :)

Sen muhteşem bir koca adayısın!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle muhteşem bir koca olacaksın! Bu devirde senin gibisini bulmak çok zor. Türkiye'deki erkeklerin hali ortada. Asla bir ev işinin ya da çocuk bakımının ucundan tutmuyorlar. Sadece kocalığın ya da babalığın sadece para vererek olduğunu zanneden çok insan var. Bu çok büyük bir hata. Sorumluluklarının farkında olan bir erkek olduğun için evleneceğin insan çok şanslı olacak. Seni ve onu gerçekten tebrik ediyoruz. Siz ortak bir hayatta yol alacaksınız. Bu nedenle yukarıdaki işler senin de sorumluluğunda. Asla bunlar salt kadının görevi değil. Seni uyarmamıza gerek yok zaten sen bunun bilincinde birisin. Etrafındaki erkeklere de bunu aşılamalısın. Onlar da bu işleri yapmaktan hiçbir zaman çekinmesinler. Seni örnek almalarını sağlamalısın. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
59
34
34
27
11
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ufukdiyoki

Yaşı 24 olup da bunların iki üçünü yapmış çok kız gördüm. Sanki editör de makarna yapmayı soran kızlardan?

Ibrahim Koparan

titiz annesi olmayanlar banyodan sonra yerleri kurulamadan çıkmanın nelere sebep vericeğini anlamaz :)

abrakadavra

Mükemmel bir koca adayıyım korkun benden beyler (not:kızım)