Görüş Bildir
Haberler
Bu 20 Maddeden 15’ini Sergiliyorsan Büyük İhtimalle Ona Körkütük Aşıksın!

etiket Bu 20 Maddeden 15’ini Sergiliyorsan Büyük İhtimalle Ona Körkütük Aşıksın!

Aburoski
29.05.2019 - 17:04

Hayatındaki insana gerçekten aşık olup olamadığını anlamanı sağlayacak 20 maddelik bir test hazırladık. Eğer bu maddelerden en az 15 tanesini işaretlersen ona körkütük aşıksın demektir! 

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakalım bu maddelerden kaç tanesini hissediyorsun/sergiliyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ona aşık değilsin!

Seçtiğin davranışlara göre sen ona, aklındaki kişiye körkütük aşık değilsin. Bu elbette ki onu sevmediğin anlamına gelmiyor. Ona çok değer veriyorsun, hayatında bulunmasını istiyorsun fakat ona sadık değilsin. Yani başkasıyla tanışıp onu unutabilirsin. Başkaları aklını kolayca karıştırabilir. Bu nedenle sadık olmadığını söyledik. 

Ona aşık olduğunu zannediyorsun. Bu çok normal. İnsanlar genelikle zaten birilerine körkütük aşık olduklarını zanneder. Öyle birine aşık olmak kolay değil. Evet ona körkütük aşık değilsin ama ona bağlısın. Bakalım ileride seni neler bekliyor olacak? :)

Şu an aşık değilsin ama ileride olabilirsin!

Seçtiğin davranışlara göre ona şu anlık körkütük aşık olduğunu söyleyemeyiz. Ona çok kıymet veriyorsun, hatta sadıksın. Başka birisi gelip aklını kurcalayamaz. Hep aklında o var ama yine de henüz körkütük aşıksın demek için erken. Şu an erken ama ileride onun aşkından yanıp tutaşacaksın. Ona aşık olduğuna karar vereceksin. O karar doğru bir karar olacak. Evet sen ona körkütük aşık olacaksın. 

Kendini o süreçte çok iyi hissedeceksin. Aşk seni sarhoş edecek. Onunla çok güzel anılarınız olacak. Ayrıca o da seninle aynı hislere sahip. Çok güzel bir ilişkiniz olacak. Birbirinize deliler gibi aşık olacaksınız ve aşkı doya doya yaşayacaksınız. Tabii bir süre sonra... :)

Ona körkütük aşıksın!

Seçtiğin davranışlara göre sen aklındaki o kişiye körkütük aşıksın. Uzun zamandır kendine bunu itiraf edemiyor olabilirsin, belki de aşık olduğunu zannetmiş bile olabilirsin. Biz sana net bir şekilde söylüyoruz. Sen ona deliler gibi aşıksın. Tabii o da sana bu şekilde aşıksa ne güzel. Bu aşk karşılıksızsa işin zor...

Neyse, yine de sen bu aşkın tadını çıkar. Aşık olmak çok güzel. Umarız ki o güzel hisleri kaybetmezsin. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
385
235
145
81
65
60
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zeynep Aktas

biz seviyoruz da onlar da bizleri seviyorlar mı

Kemal Tezgör

sendemi platonik olarak yaptın bunu

Gizem Yenikler

Şu an aşık değilsin ama ileride olabilirsin!

Idil Ögel

ayn

Pasif Kullanıcı

peki :)